Sizce En Yakışıklı Ünlü yabancı Erkek

Sizce En Yakışıklı Yabancı Erkek

• Total voters
    259
Vallahi buna türk kızlarının bayılması normal; genellikle rengarenk erkek piyasamızda pek bulunmadığın için az bulunan mala talep fazla oluyor. Ellerin altında böyle bir oyuncak daha önceden olsaydı, bu ne yumoş mu derlerdi.,
kara kaş, kara göz, hafif de İlk türkler gibi çekik gözz.. İşte 10 numara bir erkek...
Kenan imirzalıoğlu'nu da koymak lazım buraya :D

hyper_:Dmuhaha az bulunan mala talep he ihracat mi etsek ne

Beyler Lost un sawyer i JOSH HOLLOWAY için bütün kızlar ölüyo ... hatta beyaz show a katılmıştı , tercüman kadın bile bi cümlesinden sonra AY ÇOK ŞEKEEEEEEER deyivermişti :D

tercuman kadin dildi o yanlis soylemeyeyim ya beyaz show yetkili ust mercilerinden biriydi kadin sawyer cok begendigi icin tercumanligini da kendisi yapmak istemis

0797edx9.jpg
fjxd3.jpg

Bence Jason u da ankete eklemelisiniz benim favorim ;)

yakışıklılık değil de aktör olarak ben de bayağı seviyorum, statham sanırım soyadı. ingiliz filmlerinde (guy ritchie'nin yönettikleri özellikle) müthiş oluyor, ambiyansı tamamlıyor bu arkadaş.

bence aklıma gelenler şu an

Justin Timberlake
Ben Stiller
James Franco
Tyson Beckford
Leoardo Di Caprio
Johnny Depp

Jason Statham , Vin Diesel , Adam Sandler , Brad Pitt

adam sandler gerçekten sempatik
ben stiller sevmemin tek nedenide zaten komik ve sempatik olması
brad pitt ise soğuk nevale
adam gülse bile sempatik değil kasmış kendini o kadar yani

adam sandler gerçekten sempatik
ben stiller sevmemin tek nedenide zaten komik ve sempatik olması
brad pitt ise soğuk nevale
adam gülse bile sempatik değil kasmış kendini o kadar yani

bu kısmı "brad pitt'i beğenmiyorum" olarak özetleyebiliyor muyuz? :)

peki sence kim merak ettim
madem konunun içindesin
söye bari

konunun içinde değilim sadece brad pitt'le ilgili olumsuz görüşleri her gün duymuyorum, farklı geldi.

yüz yakışıklılığı derseniz tartışmasız bratt pitt ama karizma derseniz george clooney..hepsi derseniz ben.

Back
Yukarı