Sizce En Yakışıklı Ünlü yabancı Erkek

Sizce En Yakışıklı Yabancı Erkek

• Total voters
    259
bu mesajları atanlar arasında josh holloway i tanıyan olmadığına kanaat getirdim artık :)

Yok canım o her resminde boynu bükük olan arkadaşımızı tanıyoruz , bu sayede çekebildiği kızların ilgisi değil acıma duygusudur demek senide etkilemiş..:):):)

josh holloway dediğin adam benim ilgimi çekmiyo arkadaşım , beyaz show u izlersen youtube dan o adamın geldiğin bölümü görürsün nasıl bi ilgi çektiğini sende

benim kadar yakışıklı olmasada brad pitt :D

brad pitt abartılıyor bence... bir erkekte her şey bir bütündür ... boyu 185-190 arası olması ve yüzünün de iyi olması önemli ölçütlerdir. sv ücudu da çok iyi ise o erkek erkektir! boy-vücut-yüz üçlüsü bir arada olanlar şimdilik aklıma gelen...

josh halloway,1.87 keanu reeves1.85, hugh jackman1.89...

Brad pitt,Tom cruise,josh holloway.Ha bu arada dipnot,Yakışıklılık kasla flan olmaz.o zaman vücudu iyi aktör diye açılırdı anket.Bradd in sadece vücudu iyi olsaydı yakışıklı flan olamazdı.Yakışıklılık yani face.Doğuştandır sonradan kas gibi olmaz.

Son düzenleme:
Bence sadece yüz değil vücutta önemli Brad Pitt'in göbekli olduğunu düşünebiliyormusun yada Ronnie Coleman gibi bir vücudu olan Brad Pitt'i düşünebiliyormusun ne kadar itici gelirdi.
Bence yakışıklılık yüz ve fizik uyumudur.

Bence sadece yüz değil vücutta önemli Brad Pitt'in göbekli olduğunu düşünebiliyormusun yada Ronnie Coleman gibi bir vücudu olan Brad Pitt'i düşünebiliyormusun ne kadar itici gelirdi.
Bence yakışıklılık yüz ve fizik uyumudur.

evet çok haklısın,ama brad pitt böyle kaslı değilde normal olsaydı da gene yakışıklı olurdu.uç noktalar olmadığı sürece olurdu(çok şişman,çelimsiz vs).halbuki bir adamın ne kadar iyi bir vücudu olursa olsun suratı iyi değilse yakışıklı değildir.karizmatik olabilir,başka şeyler olabilir,sexi olabilir,kadınlar tarafından tercih edilen olabilir ama yakışıklılık doğuştandır.Sadece bunu demek istedim.Vücutla yakışıklılık bütünleşirse nirvana olur tabiki dediğin gibi.

Son düzenleme:
Neden ankette johny depp yok. Tamam bradd pitt yakışıklı olabilir, george coloney karizmatik olabilir, masumluk,tatlılık olabilir ama bi insanda bütün bu sıfatlar varsa işte bu johny depp dir ve bunu anlamak ise çok zor değildir. bir kaç filmini izlemeniz kâfi

aklıma bişey takıldı dünyada 100 miyolnalrca erkek varken neden sadece aktörlerden bir seçme yapılmış. belkide dünyanın en yakışıklı adamı bir doktor veya bir hademedir. belkide konunun başlığı eksiktir oda bir ihtimal

Back
Yukarı