Supplementlar için Kaşık Hesabı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan diez
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Arkadaşlar elimde VPX syngex proteininin ölçeği var ve ölçeğin 25.5 gram olduğu yazıyor, kreatine başlamadan önce 5 gramdır diye 5 tepeleme çay kaşığı tuzu VPX'in ölçeğine koydum ve yarısını bile doldurmadı, sonra 5 tatlı kaşığını normal şekilde koyduğumda ölçeği tam doldurduğunu gördüm.

ON creatine powder 300gr olanı hergün 1 tepeleme çay kaşığı kullanıyordum 5gr olduğunu düşünerekten 60 günde yani 2 ayda bitmesi gerekiyordu ama bitmedi. Bende gittim hassas mutfak terazisi aldım ve gördüm ki her kreatin formu aynı olmadığı için fark olabiliyor o yüzden marka vererek sizlerle paylaşıyorum..

Tepeleme çay kaşığı

Normal tatlı kaşığı

Son olarak ON whey gerçi içersinde ölçeği var ama yinede ölçeyim dedim

Zaten bir çok kişi paket üzerinde yazan çay kaşığı hesabını bizim normal küçük çay kaşıklarından sanıyor, sanada öyle olmuş :) Tatlı kaşığı kullanılmalı.

Zaten bir çok kişi paket üzerinde yazan çay kaşığı hesabını bizim normal küçük çay kaşıklarından sanıyor, sanada öyle olmuş :) Tatlı kaşığı kullanılmalı.

Esasında kutu üzerindeki yazıdan önce ben bu konudaki hesaba güvenerek kullanmıştım, ilk sayfaya bakabilirsiniz:)

Doğru ama seninde dediğin gibi formu geçtim markalarda bile farklılık olabiliyor. Kimisi tepeleme dolabilirken kimisi kaşıktan dökülüp silme oluyor ama tatlı kaşığıyla normal bir alım 5 gram kadar geliyor. :)

Çok işime yaradı aynı marka aynı ürün ve aynı tatlı kaşığı :) bende de var. Bu arada arkadaşımız zahmet etmiş, emek vermiş, saçma sapan yerlerde teşekkür mesajları ve butonu kullanılacağına, bu durum butonu kullanmak için çok daha iyi bir fırsat...

Elimde Genrise creatin monohidrat var %100.
Kullanma şeklinde 1 çay kaşığı 3GR yazıyor. Demek istediğim bu ürünleri pazarlayıp birsürü para kazanan firmalar senin benim bildiğim o bilgiyi bilmiyor mu yani ?
Hani çay kaşığı 3 gr geliyorsa adam oraya türkçe olarak çay kaşığı 3gr yazar.
Tatlı kaşığı 5GR'sa yine kullanım talimatına 1 yemek kaşığı 5 Gr yazar. Burada yanlış yapılacak bir şey yok. Ne yazıyorsa ürünlerin kullanım talimatında gerçek odur tartıp biçin isterseniz. Kafa bulandırıyor bu yorumlar.

tepeleme bir çay kaşığı creatine 5 gr geliyor..
tepeleme bir tatlı kaşığı creatine 9 gr geliyor..

ekteki resimlerde çay ve tatlı kaşıkları kıyaslaması da var..

bu hangi cretine için geçerli ben universalınkini kullanıyorum tepeleme 1 çay kaşığını 5 gr zannederek kullanıyorum doğrumudur. optimum kullanan arkadaş 1 tatlı kaşığını 5gr olarak ölçmüş

arkadaşlar dün masamda tesadüfen hassas mutfak terazisi de vardı.glutamini ilk defa kullanacaktım tartayım dedim.tepeleme çay kaşığı glutamin 2gr geldi.

arkadaşlar dün masamda tesadüfen hassas mutfak terazisi de vardı.glutamini ilk defa kullanacaktım tartayım dedim.tepeleme çay kaşığı glutamin 2gr geldi.
en iyisi bir tane hassas terazi layım bu böyle olmayacak .d biri universal cratineyi tartıp resmini çekip atabilirmi_? 5 gr neye denk geliyor 1 tpeleme çay kaşığımı 1 tatlı kaşığımı

https://www.bodyforumtr.com/vbforum/showpost.php?p=248281&postcount=11
https://www.bodyforumtr.com/vbforum/showpost.php?p=494712&postcount=24
bu 2 konu beni şaşırttı

Son düzenleme:
bu konuyla ilgili olarak ben de bi konu açıcam sanırım.

tm dır sorunu anladım bunların çay kaşığı dedikleri kaşık bizdeki tatlı kaşığı yurt dışında böyle çünkü orda ince belli bardak yok kupa ile içiyorlar fark bundan kaynaklanıyor yani

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 18:17 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 17:39 ----------

evet fotoğrafları çektim
http://c1212.hizliresim.com/14/d/gujq8.jpg
sağdaki türkiyedeki çay kaşığı soldaki yurt dışındaki çay kaşıyı yani sıkacası soldaki kaşıkdan ölçüm yapmak gerekiyor

Son düzenleme:
picture366t.jpg

gainerin içinden çıkan ölçek bu peki gainerlar için 1 ölçek bunun tamamı dır lütfen acil

serious mass te bu resimdeki olcegin 2 tanesi 1 porsiyon eder.

bende gnc gainer 2200 var 3 ölçek 1 porsiyon diyor ve adam bana günde 2 ölçek iç dedi ? yani bu nun tamamı 1 ölçek mi ?

bide arkasında 5 porsiyon yazıyor bi porsiyon 3 ölçek 5x3 15 ölçek totalde
yani 7 gün sonra bu gainer biticekmi

Back
Yukarı