Supradyn

Urun sizce nasil?

• Basarili

Votes: 54 50,5%
  • Orta karar

Votes: 37 34,6%
  • Basarisiz

Votes: 16 15,0%

• Total voters
    107
Diğer multivitaminlere göre değerleri biraz düşük gibi alıp her sabah kahvaltı sonrası 2 tablet kullanmayı düşünüyorum.

Çok tüketildiği için sanırım daha tazedir. Gene çok tüketildiği için de ucuzdur. Markaya para veriyoruz aslında. Kiğıldan suni deri ceket sordum 350 tl dediler. aynı ceketi herhangi bir mağazada 50 tl alırsın.

Bu arada ürünü dün aldım 15TL ye.Ürüne zam gelmiş heralde üzerindeki fiyat küpüründe 15tl olarak yazıyo fiyatı.Solgar vm75 alıcam bu bitince aynı paraya geliyo.

Supradyn artık üretilmiyormuş onun yerine supradyn all day diye bir ürün çıkartmış değerleri daha düşük ve 30 tableti 20tl bunu bitirdikten sonra yok birdaha supradyn :)

daha dün yine supradyn aldım şuan piyasada var 15tl olmuş fiyatı, benim sormak istediğim ben ürünü her sabah kahvaltıdan hemen sonra sütümün son yudumuyla alıyorum doğru bir alım şekli midir, emilimde vs sıkıntı olur mu? teşekkürler

hardline multivitamini tavsiye ederim 120 tablet 40 tl üstelik değerleri daha yüksek bende supradynden hard line a geçtim

daha dün yine supradyn aldım şuan piyasada var 15tl olmuş fiyatı, benim sormak istediğim ben ürünü her sabah kahvaltıdan hemen sonra sütümün son yudumuyla alıyorum doğru bir alım şekli midir, emilimde vs sıkıntı olur mu? teşekkürler

Tablet,kapsül vs sadece su ile içilmelidir zaten prospektüsündede belirtir.
Vitaminler içeriklerinden dolayı aç veya tok içilmeli yemekten 15dk önce yada yemek sırasındada içilebilir.

uzun süreli kullanımda böbrek ve karaciğer için ciddi hasarlar verecek bir ilaçtır. bu minvalde uzun süreli kullanımda bol su ile içilmesini tavsiye ederim.

vitamin ve mineral kapsülleri, draje,tablet vs kalori içermezler. üstelik, vitaminler enerji verici değildirler. düzenleyicidirler, yani enerji vermesi için katalizör görevi görür ama dogrudan enerjı vermek gibi bir durum söz konusu değil.

içeriginde birçok vitamin&mineral olabilir ama hepsinin ne oranda olduguna bakmak lazım. mineraller %1-%10 arasından fazla değil. sadece bazı vitamin degerlerinde daha iyi oranlara sahip. gunde, vücuda göre birkaç tane de atılabilir.

Evet genel olarak enerj, vermezler, ama enerjik ve zinde hissettirirler arkadaşların söylemek istediğide bu.Ayrıca bu düzenleme işleminde vitaminler taşıyıcı görevde bir takım işlevleri hızlandırıcı görevdede bulunabilirler. örneğin kalsiyum ve kalsiyum C kas işleyişinde olmazsa olmazlardır, bunlar yeterli olduğunda insan kendini enerjik hisseder. yani tek enerjiyi karbonhidratlar vermez, seni psikoloji olarak iyi yapan ilaçlarda seni daha enerjik kılar halbuki karnın açtı naapıcaz ? :D

Arkadaşlar bu supradyn'in, Whey protein ile kullanımı bir problem oluşturur mu? Ayrıca ikisi beraber nasıl kullanılmalıdır? (Whey protein'in günde 1 ölçek olarak kullanımında)

Eklemlerimde antrenman sırasında ciddi ağrılar oluşmaya başladı ağırlığı bıraktığımda yüzüm acıdan şekilden şekile giriyor. Vitamin mineral eksikliği olduğunu düşünüyorum sebze tüketimim oldukça düşük çünkü, sadece et yoğurt pilavla olmuyormuş onu anladık. İçeriği bakımından oldukça tatmin edici görünüyor. Supradyn All Day var evde 3-5 tane hap kalmış 1 ay oldu alınalı, bugun de eczaneye sordum 20 lira dedi, yılın başında 7 lira olan şey yıl sonuna kadar nasıl 20 lira olmuş onu da anlamış değilim ya neyse. 1-2 hafta kullanayım gözlemlerimi yazacağım. Bu arada benim gibi antrenman sırasında eklemlerinde ağrı olupta çözüme kavuşturanlar varsa başka yollar ile önerilere açığım. Saygılar.

Back
Yukarı