saral41
Üye
Öncelikle yorumun için teşekkürler. Programımı bilerek yoğun yaptım. Kardiyo yapacak bi kilom yok aksine bulk yapmam lazım ama onu da yapamıyorum öğrencilikten ay sonunu çıkaramıyorum dikkat et zor çıkartabliyorum değil son 10 gün parasızım haliyle idman da yapamıyorumbende hacim için kendimce bir program oluşturdum ve stormblasttanda yardım aldım . benim programımda pazartesi 4x8 çarşamba 4x10 cuma 5x5 tekrar sistemini uyguluyorum . haftaya 5x5 lik kuvvet antrenmanıyla başlaman senin için o hafta düşük verim demektir . en azından benim için öyle o yüzden cumaya aldım . haftada 3 gün yapıyorum . sen 4 güne ayarlamışsın çok zorlar seni hatta çok çok zorlar . ben beslenmemi düzene oturtup 2.aydan itibaren sağlam idmanlar çıkarmaya başladım ve gerçekten çok zorluyor hakkını vererek yaptığın zaman . eğer vaktin varsa kardiyo ve abs hareketlerini salı ve perşembe günleri yapmanı tavsiye ederim . Hyperextension hareketini her idmanın en sonunda yapıyorum . sıfırdan bir antrenman programı oluşturmanı değilde ilk sayfalarda verilen hazır antrenman programlarını kendine uyarlayarak kullanmanı tavsiye ederim .

Sent from my iPhone using Tapatalk