Sayın Hocam 17-19 EKİM tarihli yarışma İstanbul da hangi spor salonunda yapılacak onuda yazarsanız sevinirim.
Sayın Hocam 17-19 EKİM tarihli yarışma İstanbul da hangi spor salonunda yapılacak onuda yazarsanız sevinirim.
Sayın Hocam.18-19 EKİM 2008 tarihleri arasında İstanbul Caferağa Kapalı spor salonunda yapılan Türkiye Şampiyonası ve milli takım seçmelerini seyretmek için İzmir den geldim.Yarışmada finale kalan sporculara bakarak vücut geliştirme sporunun ülkemizde epey bir yol katettiğini söylemek mümkün.Çok başarılı sporcular vardı.Ancak ben organizasyonun hatta salon içerisinde kurulan podyumun bu arkadaşların vermiş oldukları emeklere yakışmadığını düşünüyorum.Sayın başkanınızında konuşmasında değindiği üzere Vücut Geliştirme ve Fitnes federasyonu ülkemizin en büyük federasyonlarından biri ancak bu yarışmada organizasyon olarak bazı zafiyetleri olduğu kanısındayım.Başka bir örnekte vermek gerekirse ısınma odalarında sporcu arkadaşlar için hiçbir hazırlık yapılmamış.En azından onlar içinde birkaç ısınma sehpası ve serbest ağırlık konulabilirdi.Daha buna benzer eksiklikleri çoğaltmak mümkün ancak benim amacım eleştiriden çok gözlemelerimi sizin gibi federasyon yönetim düzeyinde sözü geçen bir insanla paylaşmaktı.Saygılarımı sunarım.