Ucuz Protein

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hsd
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
firma ile ılgılı verılen eskı bılgılerde yumurta beyazının tozu var denılıyordu.bununla ılgılı bılgı mevcutmu sızlerde arkadaslar.fiyat veya ellerınde varmı?

guardbody dedi:
firma ile ılgılı verılen eskı bılgılerde yumurta beyazının tozu var denılıyordu.bununla ılgılı bılgı mevcutmu sızlerde arkadaslar.fiyat veya ellerınde varmı?

bilgide var fiyatta zaten başlığa bakınca değerlerini gösteren formda mevcut daime ellerinde 8,5€ + kdv kg si egg

kunteper 10 kg almak istiyor
conanthebarbarianda 5kg 2 kişi daha gelirse yeni bir grup daha olur ve hatta bu c.tesi onlarınkinide alabiliriz

osman beyle görüştüm 5er kglik paketler halinde hazırlayacaklar birde hesap numarası alacağım artık bu partiden sora parayı onların hesabına gönderebilir üyelerimiz ve ordan alıcı ödeyecek şekilde kargo yapılabilir

Dostum ellerine sağlık bu millet senin hakkını nasıl ödeyecek bilmiyorum valla emeğine sağlık, ellerine sağlık, ayaklarına sağlık... ;)

sağol dostum tanto ne hakkı önemli değil içimden gelmese yapmam

konadabokar ve diğer alacak arkadaşlar mutlaka cuma günü iletişim kurun benimle 1 kişi eksik gitmeyelim yoksa 4 kii beklemek zorunda kalacak

@hsd

son kullanma tarihi, saklama koşulları bildiğimiz whey protein gibi mi? yoksa torbalara konulunca belli bir sürede tüketmek mi gerekiyor?

kunteper dedi:
@hsd

son kullanma tarihi, saklama koşulları bildiğimiz whey protein gibi mi? yoksa torbalara konulunca belli bir sürede tüketmek mi gerekiyor?

zaten whey protein bu dostum aynısı kullanma saklamada aynı

3. ve 4.grup tamam

3.grup

1.SCHWARZXXL
2.SCHWARZXXL
3.wolvaren2
4.kenanc
5.freeozgur

4.grup

1.kunteper
2.kunteper
3.xxxxxxxxxxxxxxxx(conanthebarbarian ayrıldı eylülde düşünüyormuş) yerine yenisi
4.konadabokar
5.veyron

şimdi ekenler olurmu bilmiyorum şimdiye kadar olmadı ancak birde bu listeye yedekler ekleyeceğim gelmeyenin yerini o alacak kimse darılmasın gücenmesin parayı veren düdüğü çalar (alıntı Nasreddin hoca ) yedekler cumaya kadar alımlarını bildirsinler

Re: 3. ve 4.grup tamam

hsd dedi:
3.grup

1.SCHWARZXXL
2.SCHWARZXXL
3.wolvaren2
4.kenanc
5.freeozgur

4.grup

1.kunteper
2.kunteper
3.xxxxxxxxxxxxxxxxxxx yeni biri lazım
4.konadabokar
5.veyron

şimdi ekenler olurmu bilmiyorum şimdiye kadar olmadı ancak birde bu listeye yedekler ekleyeceğim gelmeyenin yerini o alacak kimse darılmasın gücenmesin parayı veren düdüğü çalar (alıntı Nasreddin hoca ) yedekler cumaya kadar alımlarını bildirsinler

gruptaki herkes cuma günü iletişim kursun benimle yer ve zaman hakkında konuşalım birde istanbul dışındaki arkadaşlarımızın adres vermeleri gerekecek sevgiler

hsd dedi:
kunteper dedi:
@hsd

kardeş biliyorum whey protein olduğunu fakat paket açılıp bölüştürülüyor sonuçta. daha net sorayım o halde. paket açıldıktan sonra ne kadar zamanda tüketmek gerekiyor üzerinde böyle bir tarih varmı orjinal paketlerin? çünkü 10 kgyi sadece kendim için istiyorum. elimde patlamasın sonra.
ayrıca yedeklerden 5 kg almak isteyen varsa benim 10 kgin 5 kgini ona devredebilirsiniz.

ayrıca bu organizasyonu düzenleyen ve emeği geçen herkese teşekkürler. whey gerçekten pahalı bi supplement ve vücut geliştirmenin olmazsa olmazı.

hsd dedi:
guardbody dedi:

bilgide var fiyatta zaten başlığa bakınca değerlerini gösteren formda mevcut daime ellerinde 8,5€ + kdv kg si egg
aldıgınız urun yanılmıyorsam sut proteını (ambalajında whey yazıyor ama tam anlayamadım).pekı neden bıyolojık degerı daha yuksek oldugu halde kımse yumurta proteını ıstemıyor.deneyenlerınız oldumu acaba,tadı falan kotu dıyemı alınmıyor.fiyatta cazıp.

guardbody dedi:
aldıgınız urun yanılmıyorsam sut proteını (ambalajında whey yazıyor ama tam anlayamadım).pekı neden bıyolojık degerı daha yuksek oldugu halde kımse yumurta proteını ıstemıyor.deneyenlerınız oldumu acaba,tadı falan kotu dıyemı alınmıyor.fiyatta cazıp.

Protein whey. direk sütten elde edilmiş sanırım. Whey'in sindirimi daha hızlı yumurta proteinine göre antreman sonrası için daha cazip görüyorum.

kunteper dedi:
hsd dedi:
kunteper dedi:
@hsd

kardeş biliyorum whey protein olduğunu fakat paket açılıp bölüştürülüyor sonuçta. daha net sorayım o halde. paket açıldıktan sonra ne kadar zamanda tüketmek gerekiyor üzerinde böyle bir tarih varmı orjinal paketlerin? çünkü 10 kgyi sadece kendim için istiyorum. elimde patlamasın sonra.
ayrıca yedeklerden 5 kg almak isteyen varsa benim 10 kgin 5 kgini ona devredebilirsiniz.

ayrıca bu organizasyonu düzenleyen ve emeği geçen herkese teşekkürler. whey gerçekten pahalı bi supplement ve vücut geliştirmenin olmazsa olmazı.

Proteinin ömrü iki yıl yazıyordu broşüründe ama açtıktan sonra bence dikkatli olmak ve 3-4 ayda bitirmek lazım. Ben 1,5 ayda bitirdim 3 kiloyu en ufak bir bozulma işareti görmedim.

guardbody dedi:
hsd dedi:
guardbody dedi:

Yumurta proteini yani toz albumini bize numune olarak verdiler deneyelim diye ama hem kokusu ve tadı iyi değil hem de çok zor karışıyor sıvılara. Sütle karıştırayım dedim, 1 ölçek yumurta beyazı tozu koca bir bardak sütü katılaştırdı ve adamakıllı karışmadı bu yüzden ben caydım o işten.

PS: Kolay gelsin hsd, tebrik ediyorum seni en ufak bir kar gözetmeden bu organizasyon vs. işleriyle uğraşıyorsun, forumumuzun ve senin sayende birçok insan vücut geliştirmenin en önemli besin desteğine kavuşuyor; okul ve stajım olmasaydı ben de elimden gelen yardımı yapmaya çalışırdım.

Emeği geçen herkese çok çok teşekkürler...Sizleri daha fazla yormamak adına ,onların 5'er kiloluk paketler haline getirmeleri ve kargoyla yollamaları gerçekten çok iyi olur..İzmir'deyim çünkü ben...Bu düşünce hayata geçerse bende almak isterim 5 kilo whey..

kreodaites dedi:
Emeği geçen herkese çok çok teşekkürler...Sizleri daha fazla yormamak adına ,onların 5'er kiloluk paketler haline getirmeleri ve kargoyla yollamaları gerçekten çok iyi olur..İzmir'deyim çünkü ben...Bu düşünce hayata geçerse bende almak isterim 5 kilo whey..

yedeklere yazıl o zaman düşünce zaten hayata geçmiş durumda 3. ve 4.grupları alıyoruz karar verirsen pmde msj at

blitz sen ilham kaynağısın bu işin enbüyük organizatörü sensin emeklerini nasıl öderler bilmem karşılık olarak bişey kazanmadığımı sen biliyorsun osman beylede hiçbir anlaşmam yok sadece foruma adına ve bb sporunda kimse 1 kg yi 180 ytl ye almasın diye yapıyorum (gözümün önünde birisine 180 ytl ye verdiler 1 kg proteini yazık) :cry:

kreodaites dedi:

ben 10 kg sipariş ediyorum bu partide dilersen 5kglık hakkımı sana devredebilirim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı