Ucuz Protein

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hsd
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
kenanc dedi:
1grupmu var 2tanemi?? hsd beni unutma sakın

dotum iyi unutmayalımda para gönderecektin eee hani nerede yok bende cebimden alıp yollayamamki sana bugün c.tesi nasıl para ulaştıracaksın kaç kere yazdım hesap numnarasına kadar ama kimse oralı olmadı ben organize olamadınız diye elattım ama bende sıkılmaya başladım ama bu partiye söz verdim yardımcı olucam olmadı bu üç arkadaşla 8 er kilo alsınlar 24 kg hatta kalan 1 kg yide paylaşırlar aralarında arkadaşlarım can çekişmenizi izliyorum diyorlar haklılarda valla resmen canımızda çıktı

bu arada gereksiz çok msj var bu başlığı temizleyeceğim gereksiz msj silmeyi düşünüyorum iyi olur heralde

selam
sen bana son mesajında verdin hesap noyu daha önce vermedin

ben sana pazartesi parayı göndereyim parayı
sende pazartesi yada salı günü gönder bana kargo ile
olmazmı böyle???

not:mesaj kutusu %100 doluydu belkide masajın gelmedi

hsd dedi:
yok msj kutusu dolu değil neyse kaldı zaten 1 kişi bulamadıkki bu haftaya kaldı artık
bi dahaki haftada bi hafta sonraya atılırsa ben 5. olurum :d :lol:

muhahahaha çok komik :x ne istiyorsun ban olmakmı :x ..... geçecek başka forum bulamadın heralde yazıların alay veya dalga içermesin

Arkadaslar bu hafta toz isteyenler HSD ye parasını yollasınlar yine husran olmasın..Bu hafta gidemedik ama haftaya insallah gidecegiz. Ben 125kgs alacagım 2 kişi daha olursa bu iş tmm dır...Bi toz alamadık yaa..

veyron dedi:
hsd dedi:
yok msj kutusu dolu değil neyse kaldı zaten 1 kişi bulamadıkki bu haftaya kaldı artık
bi dahaki haftada bi hafta sonraya atılırsa ben 5. olurum :d :lol:

muhahahaha çok komik :x ne istiyorsun ban olmakmı :x ..... geçecek başka forum bulamadın heralde yazıların alay veya dalga içermesin

özelden mesaj attım ama sanırım mesaj kurunuz dolu ulaşmadı .copy paste yapıyorum buraya

hocam kusura bakma bu konuda ne kadar ciddi olduğunuzu ve açıkcası sinirli olduğunuzu tahmin etmeliydim .kimseyle dalga geçmek gibi bi niyetim yoktu açıkçası farkında olmadan boşboğazlık ettiysem afedersiniz...

'' ağzını güzel bi söz söylemek için açmayacaksan hiç açma'' diyorum kendime ama gerçektende 2 hafta sonrası için almayı düşünüyordum ...

Arkadaşlar kusura bakmayın ben yan çizicem, Amerika'dan arkadaşıma söyledim, o getirecek bana. Kusura bakmayın, ve ilgilerin için çok teşekkürler hsd.

eksik olan 5kg whey %80 alacak biriyse bende varım..hsd pm attım..cvp bekliyorum..

tamam şimdi 5 kişi ok diyemem para gelmeden parayı ilk gönderenler listeye alınoyor listede buraya yapışacak gönderene cebimide verdim arayıp haber verir bana birde eksik para göndermeyin kur ne ise onu gönderin ufak hesap yapan insanları hiç sevmem benim bir karım yok bu işte emin olabilirsiniz ben bugün osman beyi ararım vaktim olursa hafta sonu için 5 er kg lere bölsünler

HSD parayı akşam olmadan elinde bil..birde pm de bahsettiğim konu önemli aslında..kargo dışında diğer masraflarıda , yani yol masrafları vs.. giderleride ekleyin.yanlış anlaşılacak bir hadise değil..
bu tür organizasyonların canlı kalabilmesi ve bu taşın altına elini koyan arkadaşların şevklerinin kırılmaması için ceplerinden fazladan para çıkmamalı..

bu seferde almayı beceremzsenız bu baslıgı kıtlıycem :evil: :badgrin:

diez parayı yolamış arkadaşlar lajolla 5 kişi tama oldu bu grup tama h.sonu c.tesi bulusup alalım oh be şimdi 3. grup ben ne dedim acele eden yani parayı veren düdüğü çalar ama artık kendinizde organize olabilirsiniz yok hadi şehir dışındakilere ben yardımcı olurum selametle sevgiler hsd saydam başlıktan uzak dur grup tamam :D tatil nasıl

osman beyle görüştüm 5er kiloluk ambalajlara hazırlayacaklar paket yapacaklar bu paylaşım için daha kolay olacak ve c.tesi orada olacağımızı belirttim şimdi 2. grup için müracatlar başlasın

ve eline geçenler lütfen evet aldım diye yazarlarsa güven tazelenir sevgiler hsd

valla whey proteinim biteli 1 ay oldu..proteine açım :D krize girecem yakında..bu 5kg beni baya sakinleştirecek..:D

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı