guardbody dedi:firma ile ılgılı verılen eskı bılgılerde yumurta beyazının tozu var denılıyordu.bununla ılgılı bılgı mevcutmu sızlerde arkadaslar.fiyat veya ellerınde varmı?
kunteper dedi:@hsd
son kullanma tarihi, saklama koşulları bildiğimiz whey protein gibi mi? yoksa torbalara konulunca belli bir sürede tüketmek mi gerekiyor?
hsd dedi:3.grup
1.SCHWARZXXL
2.SCHWARZXXL
3.wolvaren2
4.kenanc
5.freeozgur
4.grup
1.kunteper
2.kunteper
3.xxxxxxxxxxxxxxxxxxx yeni biri lazım
4.konadabokar
5.veyron
şimdi ekenler olurmu bilmiyorum şimdiye kadar olmadı ancak birde bu listeye yedekler ekleyeceğim gelmeyenin yerini o alacak kimse darılmasın gücenmesin parayı veren düdüğü çalar (alıntı Nasreddin hoca ) yedekler cumaya kadar alımlarını bildirsinler
hsd dedi:kunteper dedi:@hsd
son kullanma tarihi, saklama koşulları bildiğimiz whey protein gibi mi? yoksa torbalara konulunca belli bir sürede tüketmek mi gerekiyor?
zaten whey protein bu dostum aynısı kullanma saklamada aynı
aldıgınız urun yanılmıyorsam sut proteını (ambalajında whey yazıyor ama tam anlayamadım).pekı neden bıyolojık degerı daha yuksek oldugu halde kımse yumurta proteını ıstemıyor.deneyenlerınız oldumu acaba,tadı falan kotu dıyemı alınmıyor.fiyatta cazıp.hsd dedi:guardbody dedi:firma ile ılgılı verılen eskı bılgılerde yumurta beyazının tozu var denılıyordu.bununla ılgılı bılgı mevcutmu sızlerde arkadaslar.fiyat veya ellerınde varmı?
bilgide var fiyatta zaten başlığa bakınca değerlerini gösteren formda mevcut daime ellerinde 8,5€ + kdv kg si egg
guardbody dedi:aldıgınız urun yanılmıyorsam sut proteını (ambalajında whey yazıyor ama tam anlayamadım).pekı neden bıyolojık degerı daha yuksek oldugu halde kımse yumurta proteını ıstemıyor.deneyenlerınız oldumu acaba,tadı falan kotu dıyemı alınmıyor.fiyatta cazıp.
kunteper dedi:hsd dedi:kunteper dedi:@hsd
zaten whey protein bu dostum aynısı kullanma saklamada aynı
kardeş biliyorum whey protein olduğunu fakat paket açılıp bölüştürülüyor sonuçta. daha net sorayım o halde. paket açıldıktan sonra ne kadar zamanda tüketmek gerekiyor üzerinde böyle bir tarih varmı orjinal paketlerin? çünkü 10 kgyi sadece kendim için istiyorum. elimde patlamasın sonra.
ayrıca yedeklerden 5 kg almak isteyen varsa benim 10 kgin 5 kgini ona devredebilirsiniz.
ayrıca bu organizasyonu düzenleyen ve emeği geçen herkese teşekkürler. whey gerçekten pahalı bi supplement ve vücut geliştirmenin olmazsa olmazı.
Yumurta proteini yani toz albumini bize numune olarak verdiler deneyelim diye ama hem kokusu ve tadı iyi değil hem de çok zor karışıyor sıvılara. Sütle karıştırayım dedim, 1 ölçek yumurta beyazı tozu koca bir bardak sütü katılaştırdı ve adamakıllı karışmadı bu yüzden ben caydım o işten.guardbody dedi:aldıgınız urun yanılmıyorsam sut proteını (ambalajında whey yazıyor ama tam anlayamadım).pekı neden bıyolojık degerı daha yuksek oldugu halde kımse yumurta proteını ıstemıyor.deneyenlerınız oldumu acaba,tadı falan kotu dıyemı alınmıyor.fiyatta cazıp.hsd dedi:guardbody dedi:firma ile ılgılı verılen eskı bılgılerde yumurta beyazının tozu var denılıyordu.bununla ılgılı bılgı mevcutmu sızlerde arkadaslar.fiyat veya ellerınde varmı?
bilgide var fiyatta zaten başlığa bakınca değerlerini gösteren formda mevcut daime ellerinde 8,5€ + kdv kg si egg
kreodaites dedi:Emeği geçen herkese çok çok teşekkürler...Sizleri daha fazla yormamak adına ,onların 5'er kiloluk paketler haline getirmeleri ve kargoyla yollamaları gerçekten çok iyi olur..İzmir'deyim çünkü ben...Bu düşünce hayata geçerse bende almak isterim 5 kilo whey..
kreodaites dedi:Emeği geçen herkese çok çok teşekkürler...Sizleri daha fazla yormamak adına ,onların 5'er kiloluk paketler haline getirmeleri ve kargoyla yollamaları gerçekten çok iyi olur..İzmir'deyim çünkü ben...Bu düşünce hayata geçerse bende almak isterim 5 kilo whey..