Ultimate Nutrition Iso Sensation 93

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Despo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Basarili

Votes: 117 70,5%
  • Orta karar

Votes: 38 22,9%
  • Basarisiz

Votes: 11 6,6%

• Total voters
    166
kaanrlz adlı üyenin sensation 93 ün diğer proteinlerden farkı nedir sorusuna burda cevap vermek istedim..

öncelikle iso sensation 93 ten daha fazla protein oranına sahip bir protein yok denebilir.sensation 93 ün protein oranı 30/33x100=%90,9 dur.diğer yağ oranı düşük olan dietary supplementlere bakarsakta ultimate iso cool %88,4 dymatize iso 100 %85,7 optimum platinium %76,9..ancak hardline bipro nun oranı %97 lere çıkmaktadır ama oda içerik bakımından sensation 93 ün gerisinde kalmaktadır.sadece protein içerip kimyasal madde içermeden içeriği bu kadar zengin olan bir protein yok.kolostrum var ki bu hiçbir proteinde yok sanırım: http://tr.wikipedia.org/wiki/Kolostrum_sütü
hiçbir protein tozunun işleniş prosedürü IsoChill(Double Cold-Temperature Processed Cros-Flow Full-Spectrum Premium Mircofiltered Whey Protein Isolate) biçiminde değildir.bu üründeki Glutamine Complex (Glutamine Peptides,Glutapure,Glutamine,N-Acetyl L-Glutamine) ‘ini gene hiçbir proteinde görmedim ben.
Belki diceksiniz Optimum Platinium daha iyi diye.evet bcaa oranı olarak daha iyi olabilir belki sindirim hızıda biraz daha iyi olabilir.fakat glutamine yok SI komplexi yok.SI Complex (Alpha lipoic acid, D-pinitol, 4-Hydroxyisoleucine) ‘ine gelirsek içeriğindeki alpha lipoic acid in önemi ve faydaları http://www.pharmetic.org/bilgi-bankasi/alpha-lipoic-acid.pdf sitesinde belirtilmektedir.ayrıca Despo’nunda belirttiği gibi antreman sonrası pump’ı arttırdığı tecrübeyle sabit bir kesinlik taşıyor.ve siteyi araştırırsan antreman sonrası için çoğu kimsenin sensation 93 ü tercih ettiğini görebilirsin.

Ben burda sadece sensation 93 ün üstünlüğünü belirtmek istedim.ürünün reklamını falan yapmadım ki yapmam için bir sebepte yok.ben sadece üniversite kimya 3.sınıf öğrencisiyim ve bu bölümü okuyor olmam supplementlerin içeriklerini daha bir merak etmeme sebep oluyor o kadar.

Saygılarımla.

peki iso 93 ü o zaman bir nevi post workout olarakta kullanabilirmiyiz? en başarılısı oldugunu savunuyorsun dogrudur.Kafamda birkaç fikir vardı proteinler ile ilgili fiyat verim acından karsılastıracak olursak peki iso 93 200 civarı bir fiyattı yanlıs hatırlamıyorsam.optimum ise 145 lira ikiside 2.3 kg lık. ve hazır senin gibi kimyager bi arkadası bulmusken sorayım.nitro techin içerigi sence kullanmaya deger bir protein mi yapıyor? almayı düşündügüm 3 proteinden nitro,iso93,on platinium yada normal on ye devam etmeyi düşünüyorum bu konuda yardımcı olursan sevınırm

tabikide post workout kullanabilirsiniz.ben sabah uyanınca,antremandan 2 saat önce makarnayla ve antremandan sonra olarak kullanıyorum.tabi bunu günlük 180 gr olan protein ihtiyacımın bir kısmını karşılasın diye yapıyorum.geri kalan kısmını ben et,süt ve yumurta ile tamamlıyorum.evet fiyatı yüksek bir ürün.fakat 69 porsiyon içeriyor.aynı fiyattaki muscletech nitro-tech 54 bsn syntha 6 ise 51 porsiyon içeriyor.nitro-tech kullanmaya değer mi bence hayır çünkü çok pahalı ve forumdada yazıldığı gibi yalancı hacim yapıyor bu içeriğinden kaynaklanıyor.şahsen ben kullanmadım,kullanmayıda düşünmüyorum.sorun kreatinse dışarıdan kreatin takviyesi yaparım ki öylede yaptım.sensation 93 tozunun içine elimdeki Mhp Kreatin den bir kaşık atıyodum.ON platinium çok pahalı bir protein 20 porsiyona 100 lira vermek her yiğidin harcı değil.en azından bir öğrencinin :D çünkü 3 porsiyondan hesaplarsan ayda 3 kutu bitirmen gerekiyor ki bu hiç ucuz birşey değil.forumda birinin dediği gibi "aynı paraya daha fazla protein almak" önemli olan bu zaten.ON benim şahsi fikrim olarak pek kaliteli bir protein değil.onun yerine dymatize,nanox gibi proteinler kullanılabilir.tabi hiçbirinin içeriği sensation 93 kadar zengin değil.eğer imkanın varsa sensation 93 ü denemeni öneririm.ON ile farkını o zaman anlayabilirsin.çikolatalı olanın tadıda çok güzel.şahsen gaspari myofusion double çikolata ve daha birçok çikolatalı protein denemiş biri olarak içmesi en güzel sensation 93 geldi bana.vanilyalısıda mevcut fakat onu denemek kısmet olmadı daha.

Ilginctir, burada okuyup bu urunu almaya karar vermistim fakat Ingiltere'de bulamadigim tek urun oldu. Bunun yerine en son kullandigim Myofusion yerine Dyamatize Elite 7 (blend) and Iso100 (whey isolate) aldim. ON Casein'le beraber seti tamamladim ozetle. Fakat umarim gelecekte bu urunu deneyebilirim.

son baharda kür döneminde 4-5 kutu protein lazım olacak malum kürde sağlam protein almak lazım, kararsız kalıyorum bende, nitrotech hydrowhey cfmwhey vs kullanmış biri olarak iso93 hiç kullanmadım ama hem maddi hemde kür için en mantıklısı yüksek protein almak olduğu için iso 93 ile hydrowhey alıp gün içinde parça parça alacağım gibi geliyo normalde sadece 6-7 kutu hydrowhey alayım diyordum ama 2 tane 2.3kg iso 93 ile 4 tane hydro almak sanırım beni 3 ay götürür olmadı takviyeleyeceğiz yine... kür için başka protein tavsiye edebilecekler varmı?

AngryHun ; vermi olduğun açıklayıcı bilgilerden eisnlenerek iso 93 almaya karar verdim...varsın işe yaramasın ilk deneyimimde ama hiç bir ürün için bu kadar açıklayıcı bilgi görmedim..belki vardır yine ben göremedim sahur yaklaşıyor :)

hadi bana hayırlı olsun... :)

arkadaşlar selam,
bu ürünü almaya karar verdim.ancak nerden almam konusunda bilgiye ihtiyacım var.özelden yazabilir misiniz?

Yağsız, yağlanmadan saf kas kütlesi oluşturmak için bu ürünü mü önerirsiniz yoksa Ultimate nutr. iso sensation 93 ü mü? Ayrıca mide de gastrit var, ürünün rahatsızlık vermemesi gerekli.. Yardımlarınızı bekliyorum..

Yağsız, yağlanmadan saf kas kütlesi oluşturmak için bu ürünü mü önerirsiniz yoksa Ultimate nutr. iso sensation 93 ü mü? Ayrıca mide de gastrit var, ürünün rahatsızlık vermemesi gerekli.. Yardımlarınızı bekliyorum..

İkisinin farkı nedir anlatırmısın bize ??

Çok methedilen bi ürün post workout ta kullanırsam baya bi yeter sanırım.(Sabah ve yatmadan önce için syntha 6 var)3 güne alırım bide off topic olabilir ama türkiyede waximaize bulabileceğim bir yer bilen varsa söyliyebilirmi?

peki antreman sonrası olarak nitro tech mi önerirsiniz yoksa bunumu. nitrotech kullanmıştım etkileri güzeldi yanlız bu ürünü hiç kullanmadım daha önce

angry peki sana şöyle sorayım: sen acaba 1800 gr 130 tl olan nitrotechi mi tercih ederdin , yoksa 2.3 kgsi 175 tl olan iso93 mü soru adamı biraz zorlayabilir :D

Back
Yukarı