Universal Amino 3001

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    1.792
Arkadaşlar merhaba siteye yeni üye oldum da yaklaşık 3 aydır spor yapıyorum. Whey protein tozu yanında aminoasit kullanmak istiyorum. Sizce aminonun bi zararı olur.

Iyi günler bi sorum olacaktı Universal Amino 3001 BSN True Mass ve gaspari 6000 BCAA nasıl kullanmam gerekiyor bi açıklarsanız çok iyi olur yorumlarınızı bekliyorum .

Universal in sitesinde bir zamanlar amino 2700 de yoktu ,ürünün sahteliği konusunda kesin bir bilgi yada resmi bir yazı olmadan yargıya varmayalım.
Varsayımlarla değilde sağlam kaynaklarla haraket edelim.
supplemenler.com sitesinde ürün açıklaması.alttaki not kafa karıştırıcı.

Universal Amino 3001 Nedir?

Universal Amino 3001 tablet formda olan bir kompleks amino asit ürünüdür.

Diğer amino asit ürünlerden daha hızlı bir emilime sahip olan Universal Amino 3001 Hidrolize Whey Proteinden elde edilmiştir.

Universal Amino 3001 sporcuların günlük amino asit ve protein ihtiyacını gidermeye yardımcı olabilir.

Universal Amino 3001'in dikkat çeken özellikleri:

- Universal Amino 3001 her 1 servisinde 3001mg değerinde kompleks amino asit içermektedir

- Universal Amino 3001 saf formda BCAA ve Glutamin amino asitlerini içermektedir

- Universal Amino 3001 yüksek miktarda, NO (Nitrik Oksit) bakımından önemli olan, Arjinin amino asiti içermektedir

- Universal Amino 3001 B6 Vitamini içermektedir (Protein sentezi)

Not: Universal Amino 3001 ürünü yurtıdışında bulunmayıp Türkiye için özel üretilmektedir.

satıcı firmadan bu ürünün sadece türkiyede olduğunu öğrenince siparişi iptal edip gaspari aldım. biraz düz mantık olacak ama arabaların bile en boş donanımları türkiye için özel üretilirken sadece türkiyede olan bir ürünün mucizevi olacağını düşünmüyorum. Bir ayrımcılık varsa negatif bişey olduğundna eminim.

Arkadaşlar biraz daha hacimlendikten sonra amınoya geçmeyi planlıyorum. Yalnız 2700 ile 3001 arasında kalmış bulunmaktayım. 3001 için daha iyi yorumlar alıyorum ama

satıcı firmadan bu ürünün sadece türkiyede olduğunu öğrenince siparişi iptal edip gaspari aldım. biraz düz mantık olacak ama arabaların bile en boş donanımları türkiye için özel üretilirken sadece türkiyede olan bir ürünün mucizevi olacağını düşünmüyorum. Bir ayrımcılık varsa negatif bişey olduğundna eminim.
Aynen öyle insanın içine kurt düsmüyo degil zaten websitesinde bu ürün yok bile

Kesinlikle öyle. Türkiyeye whey tedariği bile vermeyen bir marka niye türkiyeye özel üretsin . Ama amino 2700 gerçekten başarılı bir ürün

Sipariş verdik bakalım kullanıp yorum yaparız...Herkes çok iyi derken bazıları da mantıklı düşünerek neden türkiyeye özel olsun diyorlar doğal olarak...Şöyle bir şeyde var türkiye de domuz mamülü içerik kabul edilmediği için animal cuts gibi bir çok suplement kapsülünden içeriğine değiştiriliyor firmalarca...Ayrıca 2700 olanın fiyatı miktarına göre daha uygun 3001 de 480 gr aminoasit var toplamda, 2700 de 700 gr var...Fiyat farkı yok gibi nerdeyse...Aslında pahalı yani 3001..

Sipariş verdik bakalım kullanıp yorum yaparız...Herkes çok iyi derken bazıları da mantıklı düşünerek neden türkiyeye özel olsun diyorlar doğal olarak...Şöyle bir şeyde var türkiye de domuz mamülü içerik kabul edilmediği için animal cuts gibi bir çok suplement kapsülünden içeriğine değiştiriliyor firmalarca...Ayrıca 2700 olanın fiyatı miktarına göre daha uygun 3001 de 480 gr aminoasit var toplamda, 2700 de 700 gr var...Fiyat farkı yok gibi nerdeyse...Aslında pahalı yani 3001..
o
Bu domuzla ilgili hakli olabilirsin da senin dedigine gore 2700 cok daha iyi bi amino fakat yorumlara baktim herkes 3001den cok verim aldigini yazmis bilmiyorum bende kararsiz kaldim.ondan universalin aminodan vazgecip scivation xtende kaydim

Bugün ilk kullanımımı gerçekleştirdim.İdman sonrası yorulmuş bedenime 4 tableti yolladım.Yutmaya çalıştım imkansız desem yeridir...Bende çiğneyerek yemeye çalıştım saman gibi bir tadı var...Yaklaşık 10-15 dakika sonra vücuduma enerji ve kuvvet geldiğini hissettim...Etkili olduğunu düşünüyorum...Çalışmanın ardından günde tek seferde 4 tablet kullanıcam...

Bugün ilk kullanımımı gerçekleştirdim.İdman sonrası yorulmuş bedenime 4 tableti yolladım.Yutmaya çalıştım imkansız desem yeridir...Bende çiğneyerek yemeye çalıştım saman gibi bir tadı var...Yaklaşık 10-15 dakika sonra vücuduma enerji ve kuvvet geldiğini hissettim...Etkili olduğunu düşünüyorum...Çalışmanın ardından günde tek seferde 4 tablet kullanıcam...

Hocam 3001 tablet olarak 2700 den büyük mü ? Ben 2700 dikey şekilde bol su ile tüketiyorum. İdmandan öncede alıyorum çünkü kolay sindirilmiyor bu aminolar.

Hocam 3001 tablet olarak 2700 den büyük mü ? Ben 2700 dikey şekilde bol su ile tüketiyorum. İdmandan öncede alıyorum çünkü kolay sindirilmiyor bu aminolar.
Çok büyük yutmam imkansız. Bir tablette 3 gram amino var.2 gram üniversalin sterol kopleksi var evde onu zor yutuyorum bunu görünce korktum yani :) idman önce kahve ve aspirin alıyorum enerji yönüyle hiç sıkıntım yok.Yine de denemek için gh max aldım, indirimdeydi...Öncesinde 2-3 tablet gh max ve kahve alıcam sonrasında 3001 tablet...Ben etkisini dediğim gibi hemen hissettim...Gerçek yani :)

Ürünü supplementler'de inceledim. Servis başına 1 veya 2 tablet diyor. Günde spor öncesi ve spor sonrası kullandığımızı düşünecek olursak 2 öncesi 2 sonrası yeterli olacak mı onu düşünüyorum. Yorumlarınızı bekliyorum. Ona göre ürünü alacağım.

Ürünü supplementler'de inceledim. Servis başına 1 veya 2 tablet diyor. Günde spor öncesi ve spor sonrası kullandığımızı düşünecek olursak 2 öncesi 2 sonrası yeterli olacak mı onu düşünüyorum. Yorumlarınızı bekliyorum. Ona göre ürünü alacağım.

Ben sadece spordan 15-20 dakika sonra 4 tablet tek seferde kullanıyorum. Spordan 1 saat önce kahve aspirin ve 15 dakika öncesinde de arginin içerikli nox alıyorum...Kilo 90 bu arada...Ardından bir rahatlama ve ağırlık çöküyor 45 dakika sonra iştahsız olarak yemek yiyorum...

U

3001 ve 2700 içerik olarak aynıdır tek fark tek tabletin içindeki miktarlardır. birini toplamda 4 5 tablet kullanırsın diğerini toplamda 8 9 tablet kullanırsın. kullanım miktarlarını toplam miktarlara böldüğünde ikisindende aldığın amino miktarı ve fiyatları hemen hemen aynıdır. birinin diğerinden iyi olduğu neye göre idda ediliyor anlamadım aynı markanın aynı ürünü

Back
Yukarı