2 tane sabah 2 tane ant oncesi 2 tanede ant sonrasi2+2+2 nasıl açıklarmisin bende 1 antremandan önce 1 de antremandan sonra atıyorum
Hiç böyle bir yan etki görmedim birkerede 4 tane yuttuğum oldu ki 1 tablet 1 servis başma hiç böyle bir olay gelmedi bence sende ki yan etki amino dan başka bir şeyArkadaşlar bu ürünü kullandığımdan beri tiroidlerim fazla çalışıyor tansiyon problemi yaşıyorum. Baş ağrısı ve mide bulantısı çekiyorum. Ürünün böyle bir yan etkisi olabilir mi ?
(Kullanım şeklim; İdmandan önce 2 tablet, idmandan sonra 2 tablet ve off günlerde gün ortasında 2 tablet)
2700 de kullandim 3001 de fakat 3001 i defalarca kullandim bir tablet de 3 gr protein var ikisinden birini alacaksan kesinlikle 3001 servis hesabi yapinca 2700 un tablet adetin fazla olmasina ragmen 1 servis yanilmiyosam 2 tab fakat 3001 1 servis 1 tablet2700 ve 3001 arasındaki farklar neler acaba ? 2700 ün daha iyi olduğunu iddia edenlerde var 3001 in çok iyi olduğunu söyleyenlerde,kafam karıştı biraz..(gaspari kreatinim var,musclepharm combat %100 ısolate protein tozu gelecek amerikadan,optimum gold whey var 15-20 servislik ve bsn noxplode var elimde..)
hiç aklımda yokken aklıma girdin,universalin satış temsilciliğini düşünebilirsin2700 de kullandim 3001 de fakat 3001 i defalarca kullandim bir tablet de 3 gr protein var ikisinden birini alacaksan kesinlikle 3001 servis hesabi yapinca 2700 un tablet adetin fazla olmasina ragmen 1 servis yanilmiyosam 2 tab fakat 3001 1 servis 1 tablet
Adamlar yapmış haa weider 3050 kullanmak istemisimdir hep ama çok pahalı belki o daha iyidir kesinlikle reklam yapmıyorum universal sadece kalitesine gore uygun fiyatli zaten 3001 efsanedirhiç aklımda yokken aklıma girdin,universalin satış temsilciliğini düşünebilirsin) hatta bu mesajımı yetkililer okuyorsa arkadaşa bence bi paket hediye göndersinler
![]()
Reklam yapmiyorum kullanipta begendigim urunu yaziyorum sadece universalden kaliteli markalar muhakkak var sadece kalitesine gore fiyat uygun bu arada hediye işini universal dusunsun kesinlikle kabul ederimhiç aklımda yokken aklıma girdin,universalin satış temsilciliğini düşünebilirsin) hatta bu mesajımı yetkililer okuyorsa arkadaşa bence bi paket hediye göndersinler
![]()
Reklam yapmiyorum kullanipta begendigim urunu yaziyorum sadece universalden kaliteli markalar muhakkak var sadece kalitesine gore fiyat uygun bu arada hediye işini universal dusunsun kesinlikle kabul ederim![]()
Ben bu farkı tamamen tüketim kolaylığı ve sindirilme oranına bağlıyorum. Bu ürünleri pişirmek zorunda değilsin direk yutuyorsun pratik ve hızlı. Ve kana gerçek besinlerden daha hızlı karışıyor başka fark olduğunu düşünmüyorum ama yinede gerçek gıdalardan tarafım.Bu ürünün 1 yumurta beyazından farkı nedir arkadaşlar? Neden hep yumurta beyazı ile kıyaslıyorlar?[DOUBLEPOST=1429295445][/DOUBLEPOST]Bu ürünün 1 yumurta beyazından farkı nedir arkadaşlar? Neden hep yumurta beyazı ile kıyaslıyorlar?
Tabi ki hocam yazarım ne demek, saygılar.[DOUBLEPOST=1429513021][/DOUBLEPOST]Emre-Dylan kutu bitincede edindiğin kazanımları bizimle paylaşırsan seviniriz![]()
Tabi ki hocam yazarım ne demek, saygılar.Emre-Dylan kutu bitincede edindiğin kazanımları bizimle paylaşırsan seviniriz![]()
Ben Amino ları genelde toz halinde alıyorum ve yüksek ağırlıklar ve düşük tekrarlar yaptığım için tüketimim yükseliyor kg ma düşen neyse o. Amino zincirini ayrı ayırı alıyorum Creatine, Glutamine, Bcaa, Arginine gibi. Eğer hocalarımın bir itirazı yoksa iki tane demir sanayi işi iki tas bul bu iç içe geçen sıfırlanan demir taslardan. İçine aminoları koy bir anda bastır sert bir yüzeyde ve pudra gibi olurlar. Ben eşimdeki Xpro Amino dan bu şekilde kullandım. Tabi tane olarak yutulup yavaş sindirim söz konusu ise faydalı olmayabilir.2 gün önce aldım aşırı büyük haplar yutarken zorlanıyorum kırınca yutması daha zor kenarları bogazımı zedeliyor kırınca