Universal Amino 3001

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    1.792
2700 le arasında ne fark var içtiğimiz hap sayısını günlük 9 a cıkartsak nerdeyse aynılar fiyat performans konusunda 2700 baya üstün gibi 3001 e göre siz ne düşünüyosunuz? 2 ürün arasında kaldım ne önerirsiniz anladıgım kadarıyla uni 2700 ün kutusunu bitirsek vucudumuza 3001 e bitirdigimize oranla daha cok amino giriyor ?

2700 ün amino profili farklı daha uzun salınımlı , 3001 daha iyidir 2700 e göre .

bb de daha yeni sayılırım 6 ay oldu amino kullanmaya karar verdim günlük 1 doz whey kullanıyorum o da antrenman sonrası çünkü protein ihtiyacımı karşılayabiliyorum genelde. kompleks bir amino kullanmaya karar verdim antrenman öncesi ve yatarken 2700 ya da 3001 uygun mudur yoksa daha f/p markalara mı yönelmeliyim ? yardımcı olursanız sevinirim

alpha-amino-blue-raspberry-50-servings.jpg

son konu burada açıldığı için yazıyorum... Cellucor Alpha Amino bunu kullanan arkadaş var mı hiç ?veya neden hiç kullanan olmadı ?

2700 le 3001 arasında kaldım fiyat farkına değermi 3001 2 kat az hap oranı kutu olarak bitirdigimizde 2700 ü vücut daha cok amino almıs oluyor bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim

Birçok kişi günde 3+3 şeklinde kullanmaktan bahsetmiş bu şekilde kullanırsak ürün 26 servise düşüyo bu durumda 10-15 lira fazla verip indirimdeyken mega forte almak daha mantıklı ve verimli olmaz mı ?

Bcaa al ben bcaa yı keşfettikten sonra hiç aminoya bulaşmadım zaten whey kullanıyosan diģer proteinleri rahatça karşılarsın mp bcaa tavsiye ederim ucuz ve kaliteli yanına da glutamin onuda mhp olanın dan tavsiye ederim 150 liradan asagi satilmaz heralde 2700 veya 3001 onun yerine bcaa+glutamine ennnnnnnnn mantıklısı

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bcaa al ben bcaa yı keşfettikten sonra hiç aminoya bulaşmadım zaten whey kullanıyosan diģer proteinleri rahatça karşılarsın mp bcaa tavsiye ederim ucuz ve kaliteli yanına da glutamin onuda mhp olanın dan tavsiye ederim 150 liradan asagi satilmaz heralde 2700 veya 3001 onun yerine bcaa+glutamine ennnnnnnnn mantıklısı

Bcaa Bende Düşünüyodum Başta Ama Universal Uni-Liver Diye Bi Ürün Gözüme Çarptı Fiyatı 99 Lira İçeriğide Baya İyi Duruyo 2 Tabletteki oranlar:

Protein 3 gr.
Lösin 5911 mg
İsolösin 3121 mg
Valin 4196 mg
Arjinin 6671 mg
Alanin 5459 mg
Taurin 1310 mg
(Göze Çarpan Değerleri Yazdım İçerik Tam Olarak Bu Değil)
Tek sıkıntısı sanırım sığır karaciğerinden elde edilmesi ancak içerik baya hoşuma gitti bir iki yorum okudum çöp ürün falan denmiş ama ben denemek istedim satılan sitedeki yardımcıya sordum yanına ekstra bcaa almana grek yok dedi bende iyi bir amino alıp kombine etmek istedim verim açısından ama daha bişeye karar veremedim kombinasyona glutamin kreatin ve whey ekledim ya 3001 i alıcam yada biraz daha fark verip mega forte alıcam bu 3001 i 2 tablet kullandığımızda verimli olucaksa servis sayısı 80 olucağı için bunda karar kılarım ama denilen gibi 6 tablett kullanmak şartsa bana mega forte almak daha mantıklı geliyo hem likit amino hemde daha iyi içeriğe sahip elimde zaten 10 adet var şuan megaforte supplementlere ara verdiğim için kullanamadım bi kutu daha alırsam 30 servis edicek

Bcaa Bende Düşünüyodum Başta Ama Universal Uni-Liver Diye Bi Ürün Gözüme Çarptı Fiyatı 99 Lira İçeriğide Baya İyi Duruyo 2 Tabletteki oranlar:

Protein 3 gr.
Lösin 5911 mg
İsolösin 3121 mg
Valin 4196 mg
Arjinin 6671 mg
Alanin 5459 mg
Taurin 1310 mg
(Göze Çarpan Değerleri Yazdım İçerik Tam Olarak Bu Değil)
Tek sıkıntısı sanırım sığır karaciğerinden elde edilmesi ancak içerik baya hoşuma gitti bir iki yorum okudum çöp ürün falan denmiş ama ben denemek istedim satılan sitedeki yardımcıya sordum yanına ekstra bcaa almana grek yok dedi bende iyi bir amino alıp kombine etmek istedim verim açısından ama daha bişeye karar veremedim kombinasyona glutamin kreatin ve whey ekledim ya 3001 i alıcam yada biraz daha fark verip mega forte alıcam bu 3001 i 2 tablet kullandığımızda verimli olucaksa servis sayısı 80 olucağı için bunda karar kılarım ama denilen gibi 6 tablett kullanmak şartsa bana mega forte almak daha mantıklı geliyo hem likit amino hemde daha iyi içeriğe sahip elimde zaten 10 adet var şuan megaforte supplementlere ara verdiğim için kullanamadım bi kutu daha alırsam 30 servis edicek
dostum bu 100 gr içindeki amino asit profili 2 tablette değil bilgin olsun.iyi çalışmalar

dostum bu 100 gr içindeki amino asit profili 2 tablette değil bilgin olsun.iyi çalışmalar

Suplementler.com da bu şekilde belirtilmiş 2 tablet için 100 gr ibaresi yazmıyor Sitenin Hatası büyük ihtimalle yabancı bi siteden baktım şimdi 2 tablet 60 gr olarak gözüküyor tşk.ler bilgi için...

1 tablete 3 gr protein var fakat o yazan icerikler 100 gr da var daha once cok kullandim bilirim. Dusunsene 1 serviste 4000 mg arginine var bu harika olurdu

1 tablete 3 gr protein var fakat o yazan icerikler 100 gr da var daha once cok kullandim bilirim. Dusunsene 1 serviste 4000 mg arginine var bu harika olurdu

evet bende öyle düşünüp siparişi veriyodum az daha

Bizim salonun hocası satıyo , gümrükten gelme varmış üniversal amino 3001 50 lira almalımıyım sizce ? 16 yaşındayım , boy 175 kilo 79 kullanmamda sıkıntı olurmu ?

Valla , onun için korkuyorum 50-60 liraya veriyomuş hoca , gümrükten kaçırırken bütün hapları bir kutuya boşaltmışlar , tek kutu geçirmişler , onun içinde ucuza satıyo dediler . Birde yaşım 16 bi sıkıntı olurmu 79 kiloyum boy 175 , kilo vermekte istiyorum

Valla , onun için korkuyorum 50-60 liraya veriyomuş hoca , gümrükten kaçırırken bütün hapları bir kutuya boşaltmışlar , tek kutu geçirmişler , onun içinde ucuza satıyo dediler . Birde yaşım 16 bi sıkıntı olurmu 79 kiloyum boy 175 , kilo vermekte istiyorum
Bence hiç bulaşma kilo vermek istiyorsan low carb diyetlere göz atmanı tavsiye ederim

wrath

tablet boyutları çok büyük.4 parçaya böldüğüm halde yutamadım.boğuluyordum.ağızda ezip çiğneyerek yutmaktan başka çözüm yok.bu arada günde kaç tablet alınması gerekir bundan?

Back
Yukarı