en iyi amino. üstüne yok.
Creatine olarak daha iyi bişey kullanabilirsin. Universal'ın ve özellikle ultimate'in creatine lerine bak derim. Kullanımı soruyosan 80 kilo altıysan amino için 3 antreman öncesi 3 antreman sonrası. Creatine için ilk hafta yükleme söz konusu ondan sonraki kullanım sana kalmış ben olsam 5 gr antreman öncesi 5 gr antreman sonrası kullanırdım.
Üstüne yok demek bence çok iddaalı kaçıyor. İlk kullandığım amino asitti, l-cartine destekli olması güzeldi. Yaklaşık 4 ay kullandım, ardından Weider Ultra Amino 3050 aldım. Bana sorarsanız Weider daha etkili idi. Herkesin kişisel görüşü tabi.
Eğer tekrar amino asit alacak olursam ikisini de almam. Sıvı aminolar dururken hapa yönelmek saçma gelmeye başladı.
İyi sporlar herkese.
ark.daha demın msj attım ama emın deılım atıp atmadıgımdan...3 haftadırlı bodye gıdıyorum..78 kıloyum ve boyum1.76 karın ve yan kısımlarımda fazla yaglanma var ve hem bodye yapıp hemde kılo vermek ıstıyorum..bu nedenle bana tavsıye edebılecegınız bı amıno asıt varmı?yag yakıp kılo verdıren...mesala amıno 3001..sımdıden tesekurler
ark.daha demın msj attım ama emın deılım atıp atmadıgımdan...3 haftadırlı bodye gıdıyorum..78 kıloyum ve boyum1.76 karın ve yan kısımlarımda fazla yaglanma var ve hem bodye yapıp hemde kılo vermek ıstıyorum..bu nedenle bana tavsıye edebılecegınız bı amıno asıt varmı?yag yakıp kılo verdıren...mesala amıno 3001..sımdıden tesekurler
ben 3001 kullanıyorum.4 gun oldu 3 ayda ugrasıp yapamadıgım kadar kas yaptım.yanına da hardline tkm o da super .maca gıttım onun sayesınde hıc yorulmadım.bence 3001 al 4 gunde bıle baya kas yapıo.sana tavsiyem.bench_Obench_Oa32