Universal creatine powder 300 gr

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    1.531
Merhaba
Ürün supplementlerde 81, proteinyedide 61 TL. Fakat supplementlerde ürün linkinde universal creatine powder yazıyor, diğerinde universal creatin ancak ikisinin de fotosu aynı. Bir fark var mıdır, yoksa fiyatlar neden farklı?

Nedenini niçinini sorguladığım halde bendeki güç düşüşüne bir mana veremedim programımde değişiklik olarak sadece kreatin eklemesi yapmıştım ama ciddi bir güç düşüşü yaşadım,ve spora kol sakatlığımla birlikte bir yıl kadar ara vermek zorunda kaldım açıkçası kendi gözlemim şu olacak kreatin benim fizyolojimde fayda değil zarar sağladığı yönünde olacaktır,Tekrar belirtmekte yarar var neden yada niçin sorgulamasını yaptığım halde güç kaybı yaşamama bir mana veremedim bir daha kreatinin yakınından bile geçmem

almanyada bi çok sporcu bunu tetcih ediyor ve universalden çok daha iyi diyolar.. sizin düşünceniz ne arkadaşlar ?

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    51,4 KB · Görüntüleme: 806
Arkadaşlar yaklaşık olarak 1 yıl gibi bir süredir universal creatine powder ı kullanıyorum.Bana kalırsa en iyi creatine monohydrade.Başka bir ürün bunun yerini asla tutamaz.

kreatinle yaptığım kür 1.hafta 10 gr,2.3.4 hafta 5 er gr -15 gun ara - tekrar aynı cycyle.1.hafta 10 gr,2.3.4 hafta 5 er gr. (nanox creatine )bu sefer unıversal deneyelim bakalım.ama onumuzdekı kışa

ukraynadan bir arkadaş alıverdi sağolsun.2 haftadır antreman öncesi ve sonrası olmak üzere 3,5+3,5=7gr kullanıyorum.off gunlerde kullanmıyorum.yanında gunluk 4lt su içiyorum.plasebomudur kreatindenmı bilmiyorum ama kaldırdıgım ağırlıklar ve antreman performansım arttı.neticede üründen çok memnunum.

Bu ürünu bende aldım ilk defa kullanıcam spordan kaç dk önce kullanmalıyım etkisini alabilmem icin birde çay kasığı mı tatlı kaşığıylamı alıvam tesekürler

almanyada bi çok sporcu bunu tetcih ediyor ve universalden çok daha iyi diyolar.. sizin düşünceniz ne arkadaşlar ?
İyi akşamlar. Konuda dolaşırken denk geldim ve hem bahsettiğiniz ürünü hemde universal ürününü kullanmış birisi olarak cevaplamak istedim. İlk kullandığım creatine ON markalı olan üründü. Ve bana adeta tuz içiyormuşum hissiyatı verirdi formundan dolayı ve pek fayda sağladığını söyleyemem. Ancak Universal creatine kullandığım en iyi creatine diyebilirim. Ürün bir kutu bitirdikten sonra hemen yenisini sipariş etmemi sağlayacak kadar iyiydi benim için. Ayrıca ON creapure değil ve universal creapure kullanıyor bu da ciddi bir fark.[DOUBLEPOST=1475868438][/DOUBLEPOST]
Bu ürünu bende aldım ilk defa kullanıcam spordan kaç dk önce kullanmalıyım etkisini alabilmem icin birde çay kasığı mı tatlı kaşığıylamı alıvam tesekürler
Tatlı kaşığı ölçüsü ortalama 4-5 gr. a denk gelir. Ayrıca yeni araştırmalar creatine vücudumuzun antremandan sonrada ciddi biçimde ihtiyacı olduğunu ortaya çıkardı. Yani düzenli bir antreman programın varsa antreman öncesi 3gr sonrası 3gr şeklinde kullanman verimini arttırabilir.

Ortalama bir insan max 100gr kreatin depolayabilir. Zaten sen disardan takviye yapmasan da vucut ihtiyacinin yarisini kendi uretir diger yarisini yedigin etlerden alir.

Yani antremandan yarim saat once mi. Antreman bittikten hemen sonra mi. Onemi yok. Iste gunde 5gr tuketecek sekilde al. Istersen sabah kahvaltisindan sonra al. Fark etmez.

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Back
Yukarı