sacmalikarkadaşlar kreatin in dht hormonunu yükselterek saç dökülmesine sebebiyet verebileceğini okumustum biyerde sizce bu ne kadar doğrudur böyle bi etki gören oldumu kreatin den
İyi akşamlar. Konuda dolaşırken denk geldim ve hem bahsettiğiniz ürünü hemde universal ürününü kullanmış birisi olarak cevaplamak istedim. İlk kullandığım creatine ON markalı olan üründü. Ve bana adeta tuz içiyormuşum hissiyatı verirdi formundan dolayı ve pek fayda sağladığını söyleyemem. Ancak Universal creatine kullandığım en iyi creatine diyebilirim. Ürün bir kutu bitirdikten sonra hemen yenisini sipariş etmemi sağlayacak kadar iyiydi benim için. Ayrıca ON creapure değil ve universal creapure kullanıyor bu da ciddi bir fark.[DOUBLEPOST=1475868438][/DOUBLEPOST]almanyada bi çok sporcu bunu tetcih ediyor ve universalden çok daha iyi diyolar.. sizin düşünceniz ne arkadaşlar ?
Tatlı kaşığı ölçüsü ortalama 4-5 gr. a denk gelir. Ayrıca yeni araştırmalar creatine vücudumuzun antremandan sonrada ciddi biçimde ihtiyacı olduğunu ortaya çıkardı. Yani düzenli bir antreman programın varsa antreman öncesi 3gr sonrası 3gr şeklinde kullanman verimini arttırabilir.Bu ürünu bende aldım ilk defa kullanıcam spordan kaç dk önce kullanmalıyım etkisini alabilmem icin birde çay kasığı mı tatlı kaşığıylamı alıvam tesekürler