Universal Gh-Max 180 Tablet

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    1.631
yatmadan once bos mideye alindiginda, GH yani buyume hormonu uretimini tetiklemede daha etkilidir. Sahsi kullanim seklim, 2 adet antreman oncesi, 4 adet yatmadan hemen once..

ürünü ilk aldığımda açtım kullanamadım aradan 7-8 ay geçti şimdi kulanmaya çekiniyorum kötü bir koku var.
son kullanma tarihi 2014 te . ürünü kullanayım mı çöpe mi atayım sizce ?

ilk kutu bugun bitti etki olarak gerçekten güzel ben idman günleri 2 antremandan hemen once 4 de uyumadan önce aldım off günlerde öğle yemeğinde 3 tane gece yatarken 3 tane kullanandım noxplode isofast cellmass ve mhp glutamine ile kombinledim kesinlikle tavsiye ederim fiyatının karşılığını veriyor

bu ürünü sipariş verdim herkes başka telden çalıyor en iyi sonuç alabileceğim kullanım bilgisi verecek olan varmı 24 yaş 1,90 boy 83 kiloyum 1,5 senedir yapıyorum. yanında weider whey +MP assault da var. Hocada 3 sabah 10 da al akşam uyumadan 3 al demişti emin olamadım

Son düzenleme:
bu ürünü sipariş verdim herkes başka telden çalıyor en iyi sonuç alabileceğim kullanım bilgisi verecek olan varmı 24 yaş 1,90 boy 83 kiloyum 1,5 senedir yapıyorum. yanında weider whey +MP assault da var. Hocada 3 sabah 10 da al akşam uyumadan 3 al demişti emin olamadım

Merhaba ,

Bu ürün büyüme hormununu destekleyen bir ürün olduğu için kesinlekle yatmadan önce alınması gereken ürünlerden. Servis sayısı 6 olduğu için hepsini aynı anda almak istemiyorsan , idmandan önce 2 , yatmadan 4 tane alabilirsin.Off ve cardio günlerinde öğle saatinde yada ikindi de 3 adet yine yatmadan 3 adet alabilirsin. Ayrıca haftada 1 gün hiç kullanma. Benim kullanım şeklim böyle.Bu şekilde kullanmanı tavsiye ederim

simdi aklıma takılanlar ;
1-)bu ürün ile süt ve süt ürünlerini aynı anda kullanmamalımıyız ..süt şeker içerdiği için mi? (süt veya süt ürünleriyle kullanan varsa ürünün etkisinden söz edebilirmi ?)
2-)casein kullanıyorum vede gh max var e simdi bu kombineyi nasıl yapıcaz caseini yatrken içiyordum tabi daha öncesinde ac karnına oldugu için gh max alıyorum sizce nasıl uygunmu ?

testis kisti olan birinin kullanmasında bir sakınca olur mu acaba? (ne alaka denebilir fakat şimdi böyle bir hastalığınız varken her şeyi sormak durumunda kalıyorsunuz)

ve creatin powder la kullanımı uygun mudur?

antreanmandan yarım saat önce universal 3001 alıyorum 3 adet. peşinede 4 adet gh max ı alıp antrenmana gitmek mantıklımı. amınoyu bırakimmi.

bu ürünleri kullanan saygı değer forum üyeleri

baştan sona kullananları veya bilgi sahibi olmuş kişilerin yorumlarını dikkat ile okumuş bulunmaktayım.
ağız yolu ile alınan mide yoluyla sindirilen bu hapların genel muhteviyatını bilmemekle beraber mide sindirimi maruz kalındıktan sonra bağırsaklarda protinlere bağlanır.
tahmini %60 sı bağırsak tarafından dışarı atılıcak. %40 ı proteinlere bağlanacak karaciğere tarafından nörtlize edilecek kanısındayım.
özellikle bu gibi takviyelerin safra kesesine telafisi imkansız zararlar vereceği kanısındayım.
Şansınız yüksek ise kötünün iyisi bu olur. ya karaciğer yabancı madde olarak görmezse?

o vakit sizi büyük ve tehlikeli bir macera bekliyor demektir.

örnek endokrin bir bez pankreas kan şeker düzeyine göre bir direnç oluşturabilir. bu hapı her attığınızda vücudunuzda aşırı yemek isteği oluşabilir. o andaki vücut reaksiyonuna ve kişiden kişiye farlı tepkiler verebilir.

epifiz ve timus'u hiç saymıyorum pozitif madde olacağından bağlanılan proteinin yıkıcı etkileri ve vücut defarmasyonun ilk başlangıç yeri olacağı kesin bezlerdendir.

Ön hipofiz den salınan büyüme hormonu ve troksin timusu uyarır ve cinsiyet homonlarını inhibe eder. (bu hapları kullanan forum üyemizin timus'u sağlığı için bol c vitamini alması tavsiye edilir.)

lenfoid sistemde timus yutkunma sorunundan özofagusa kadar sıkıntı yaratabilir. bol bol c vitamini..

sürekli olarak ayda en az 1 defa thyoid stimulating hormon TSH, luteinizing hormon LH, Follicle stimulating FSH ve growth homon Gh testlerinizi
olası bir ön hipofiz etkile ve sonuçlarını gömek için yaptımanız konusunda siz değerli forum üyelerine uyarıda bulunmak isteriz.

esas konumuz itibari ile bilimsel olarak midedeki sindirim otamı asidiktir. HCI hdrokolorik asit ve PH oranı max düzeye çıkar.
Enzimlerin bakteriler gibi max verimle çalışma ortamları vardır bu sabit sıcaklıkta ve max PH'ın olduğu otamlardır. emzimler olası bir dna mutasyanunda duruma müdahale ede ve dna yapısının korunmasını sağlar.
1990 yıllarında hücre incelenirken hücrenin mimari çizimleri olan DNA insan beynin anlayamacağı kadar karmaşık bir düzen. bazı hormonlar 3-5 aminoasitten oluşabilir.

Fakat GH gibi mitoz aktitivesini attıran bi homon. 191 amonasitlik tek polipeptit zircir lik hormon. bunu dışarıdan alacağınıza bilim insanlarının yaptığı gibi bu doğal olarak arttırın.

somatostatin Gh hormon salımını baskılar. aşırı şeker kan plazmasındaki yüksek şeker baskılar. ağır egzersiz derin uyku hali ve düşük kan şekeri ise arttrırır bu nedenle bunları oluşturacak ortamı forumda paylaşıp yayalım.

saygılar.

hayır, bilmiyorum. bildirirseniz aha iyi mütâla edebiliriz.

5 gr arjanin yanında 2.5 gr Ornithine. Çok fazla, iyi kombine edilmeli hatta iyi bir diyete sahip biri için 1 porsiyonu çok bile. Bunu yeterli bulmayan arkadaşlar var gerçekten inanılmaz.

3 idman öncesi 3 de gece yatmadan önce alıyorum. Ayrıca idmandan hemen önce ve sonra (4 er tane olmak üzere) Gaspari Amino kullanıyorum. Bakalım etkisi ne olacak.

Ürünü iki şekilde kullanıyorum, antremandan önce ve yatmadan önce. Yatmadan önce aldığımda genelde yattıkan 1-2 saat sonra uyanıyorum. Kullanan arkadaşlarda da aynı şey oluyor mu? Ürün bitince tam olarak sonuçları yazacağım. Şu an ürünü antremadan önce 2 yatmadan önce 4 şeklinde kullanıyorum.

Arkadaslar urunun servıs mıktarı cok fazla farkındaysanız ılerı sevıye sporcular dıyor gecın ayna karsısına bı bakın o zaman anlarsınız vucudunuzun kac servıs kaldıracagı cunku degerler cok yuksek zaten abartılı servıs mıktarı var

Arkadaşlar merhaba, ben şu an musclemeds amino decanate (bcaa+glutamine), universal amino 2700, ultimate iso sensation 93 protein ve bsn No-xplode kullanıyorum, yanına da gh max ilave etmek istiyorum. Supplementleri kullanma sıram; antremandan 30 dakika once bcaa, nox ve 2700, antreman sonrası protein, sizce antreman oncesi kullandığım 3'luye gh max'i eklemem sorun yaratir mı?

Arkadaşlar merhaba, ben şu an musclemeds amino decanate (bcaa+glutamine), universal amino 2700, ultimate iso sensation 93 protein ve bsn No-xplode kullanıyorum, yanına da gh max ilave etmek istiyorum. Supplementleri kullanma sıram; antremandan 30 dakika once bcaa, nox ve 2700, antreman sonrası protein, sizce antreman oncesi kullandığım 3'luye gh max'i eklemem sorun yaratir mı?
Bir sorun yaşamazsın ancak bu üründen en iyi verim almak için gece yatmadan önce kullanman gerekir. Zaten no-xplode kullanıyorsun senin yerinde olsam dediğim şekilde kullanırım.

Back
Yukarı