Duhanakyuz
Üye
Teşekkürler dikkate alacağımBir sorun yaşamazsın ancak bu üründen en iyi verim almak için gece yatmadan önce kullanman gerekir. Zaten no-xplode kullanıyorsun senin yerinde olsam dediğim şekilde kullanırım.
Teşekkürler dikkate alacağımBir sorun yaşamazsın ancak bu üründen en iyi verim almak için gece yatmadan önce kullanman gerekir. Zaten no-xplode kullanıyorsun senin yerinde olsam dediğim şekilde kullanırım.
Içerik olarak farklılık var ve amaçta hacim olsa da biri büyüme hormonunu(gh max), digeri testo arttırmayı(zma) hedefliyor bildigim kadarıyla[DOUBLEPOST=1387208748][/DOUBLEPOST]Arkadaşlar 2 haftadır gh max kullanıyorum ve iştahım asırı derecede açılmış durumda, sizce bunun içerisindeki l-arginine'le bir alakası var mıdır?arkadaşlar yanlışsa cahilliğime verin bu ürün zma dediklieri olaydan farklı bi ürünmü?
Spartacus acikcasi icimi rahatlattim, bulk donemindeyim dolayısıyla protein karbonhidrat ağırlıklı bir diyetim var ama 2 hafta once önüme pasta börekler dizilse göz ucuyla bakmayacak kadar disiplinli bir sekilde diyet yaparken simdi onları kendim arar oldum ve moralimi bozdu acikcasiİçerisindeki herşeyle alakası var, iştahının açılması çok normal, verim alıyorsun demek bu.
Merhabalar, ürünü antrenman esnasında BCAA ve Glutamine, antrenman sonrası Nitro Tech ve Creatine tozlarım ile kombinlemek üzere bugün satın aldım. Bir çok kişi bir çok değişik şekilde bu ürünü kullanmış ama benim kombinime göre ürünü günde 6 tablet olmak üzere ne zaman almam gerekiyor?
Ürün off günlerde 2-2-2 kullanılıyor, antreman günlerinde antreman öncesi dört, uyumadan önce 2 tane[DOUBLEPOST=1388150919][/DOUBLEPOST]2 sabah 2 spor öncesi 2 yatarken.
Zaten animal pak kullaniyosun, eğer baktıysan gh max'in icerigi animal pak'te ornithine haric mevcut bu yüzden bence gh max kullanman anlamsız olurselamlar
ürün hakkında soru sorabiliceğim birilerini bulamadım o yuzden buraya yazmaya karar verdim
su an opt nut whey pro + mp assault ile çalışmaktayım. creatin ve animal pak e ara verdim..
bu urunle birlikte nasıl bir kullanım yapmam gerekiyor elımde 5 ürün birden olucak şekilde. ?
yada protein creatin animalpak ve assault varken buna ıhtıyacım varmı ?
Abartmış olmazsın cunku iki ürünün icerigi B6 vitamini dışında tamamen farklı, ama ben tribullus tarzı ürünlerin çalıştığına pek inanan biri olmayarak, amixi bitirdikten sonra tekrar almayıp universal gh max'le devam etmeni tavsiye ederim, testo arttırmak icin düzenli beslenme, düzenli uyku, düzenli antreman ve haftada en fazla 2 mastürbasyon yararlı olacaktır, daha fazlası bana kalırsa steroidlerin isiamix tribulus zma kullanıyorum yanına bu ürünü alsam abartmış olurmuyum acaba :/
hocam supplement kürünüzde neler var marka ve ürün olarak paylaşır mısnız ?Ayrıca arkadaslar 1 kutu gh max bugun itibariyle bitmiş durumda, bu ay gercekten yagsiz sekilde hacimlendigim kesin, gözle görülür sekilde belli oluyor, fakat supplement kürüm çok sağlamdı, bundan dolayı gh max'in bu hacimdeki rolünün ne kadar olduğunu bilemiyorum ama bu kadar yoruma ve ürünün içerisindekilere bakılırsa ürün çalışıyor