selamlar arkadaşlar
ilk mesajım öncelikle siteyi çok verimli bulduğumu belirteyim, emeği geçenlere teşekkürler.
1 ay oldu spora başlayalı. Beginner programını uygulamaktayım. (%50 cardio %50 ağırlık olarak gitmekte) başlangıçta 10dk hızlı tempo yürüyüş ardından 10dkka 8km koşuyorum ardından 15-20dkk bisiklet yapıp ağırlıklara geçiyorum. (yas:25---boy:1.80---kilo:83). Göğüs ve belde yağlanmalar mevcut. 1 ayı tamamladım ve araştırmalar sonucu bugün bu yağ yakıcıyı aldım. Benim sorum şu şekilde olacak günde 2 poşet değilde her gün 1 poşet kullanan arkadaşlar var mıdır etkisi ve sonucu değişir mi ?
ps : amacım 1.5 - 2 ay gibi bu yağ yakıcıyı kullanıp , bi 5-6 kilo verip protein ve aminolara geçmek.
Bazi kisilerde mide bulantisi carpinti yaptigi olmus ben ikinci kutudayim gunde iki paket kullaniyorum herhangi bir yan etkisi olmadi kullanim talimatinda gunde 4 5 saat aralikla 2 paket alin diyo ben sabah 7 ogledeb sonra 2 de olmak uzere iki paket aliyorum off gunlerdede ayni sekildebuna ilave olarak bugün ilk kullanışımda bi baş ağrısı ve halsizlik yarattı bende başka arkadaşlara böyle bir etki oldu mu ? . 2 poşet kullanmayı düşünmüyorum. Peki day off günlerde 1 poşeti hangi zaman aralığında alıyorsunuz arkadaşlar ?
Creatin ile kullanmak hatalı olacaktır. Creatin kasta su tutar.. Cuts ise kastan su atıp define olmayım hedefler.. Bu kilo vermeye çalışırken Weight Gainer almak gibi bişi olur dostum..creatin le birlikte kullanmak ne derece doğru su attığı için merak ediyorum
Kullandigin termojenik urunun adi neydi bana da tam olarak òyle bir şey lazim kardeşimBugün aldım bende arkadaşlar yazın dandik bir termojenik ürün kullanmıştım fiyatı 30-40 Tldi supplement'lerden hediye olarak gelmişti onda bile karın kaslarını çıkarttım bu bana kesinlikle yarıcak gibi his veriyor çünki çok önerilen bir ürün sağlam kardiyo ve diyet ile bitiricem inşallah sonuçları yazarım![]()
valla supplement'ler hediye gelmişti fiyatıda 30 tl birşeydi siteye baktım kaldırmışlar ürünü dandik bir üründü ama güzel diyetle ben çok faydasını gördüm ama içerik olarak cuts'un yanından bile geçemez benim metobolizmadan dolayı olsa gerek ben her yağ yakıcıda güzel sonuç alıyorum.. bundan önce multipower 1500mg ve clasını kullandım 8 kilo verdim artık iyice düşürmeye uğraşıyorum yağ oranınıKullandigin termojenik urunun adi neydi bana da tam olarak òyle bir şey lazim kardeşim
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
o durumu bende sordum supplementlerden almadım ben türkiye için özel üretilmiştir etiketi var üstünde ürünün tamamen orjinal dedi adam bilmiyorum ama ilk günden itibaren çok güzel etkisini gördüm antremanda çok güzel enerji veriyor şahsen diyetimde sağlamsupplementler comdaki yetkiliyle konustum turkiyedeki cutsların özel yapıldıgını ve etkisinin azaltıldıgını söyledi cuts almayı düşünüyorum ama bu konu kafamı karıştırdı bi yardımcı olabilirmi bilgisi olan birisi
aynen benimkide geldi az önce kargodan üstünde seninki gibi türkiye için üretilmiştır jelatin sığır kaynaklıdır vs yazıyoro durumu bende sordum supplementlerden almadım ben türkiye için özel üretilmiştir etiketi var üstünde ürünün tamamen orjinal dedi adam bilmiyorum ama ilk günden itibaren çok güzel etkisini gördüm antremanda çok güzel enerji veriyor şahsen diyetimde sağlam
ürünü nasıl kullanıyosun sabah aç karna 8 de aldığımı varsayalım 4-6 saat sonra al dıyor buda ortalama 1-2 civarı oluyor öğlen ama ben antremanı 7-8 cıvarı yapıyorum 1-2 civarı almayıp spora gıtmeden yarım saat falan önce alsam nasıl olur ?en sıkıntılısıda günde 18 tane hap yutmak artık 3-4lü yutuyorum![]()
Bak böyle yapıyorum sabah kalktığımda aç karnına 1 paket alıyorum yarım saat sonra kahvaltı yapıyorum saat belli değil 10da olabilir öğlen 1-2 de nezaman kalktıysam yani.. ondan sonra 4-6 saat ara geçmesini bekliyorum aç karnına alıyorum yine antrenmandan yarım saat öncede 1 paket alıyorum önemli olan 2 paket arasında 4-6 saat ara ver 8 saat de olsa olur ama yeterki ara olsun ben öyle yapıyorum şahsen ama genellikle 4-5. saat geçtikten sonra alıyorum 2. paketiürünü nasıl kullanıyosun sabah aç karna 8 de aldığımı varsayalım 4-6 saat sonra al dıyor buda ortalama 1-2 civarı oluyor öğlen ama ben antremanı 7-8 cıvarı yapıyorum 1-2 civarı almayıp spora gıtmeden yarım saat falan önce alsam nasıl olur ?
Hiç bir sorun yaratmaz rahatlıklıa kullan, diyette yapacağın için enerjin düşer, tribulus vücudu dinç tutar ve güç kazanımına katkı sağlar.cuts la beraber tribulus alsam bi zararı olur mu bilgisi olan yazabilir mi lütfen