Sersem1690
Üye
Haahahaha kesinlikleBende diyorum millet neden burada sürekli bu konu güncele burası komikmiş
Haahahaha kesinlikleBende diyorum millet neden burada sürekli bu konu güncele burası komikmiş
Çok sevdiğim Rich Piana, CT Fletcher ve Mccarver olaylarından sonra Öellikle Rich olayı beni cok etkiledi. Bunlar Bodybuilding için ölmek isteyen insanlar olsada böyle olmamalıydı. Cok üzüldüm gercekten. Rengarenktiler farklı özgün kişilikler. Bunlardan ötürü ileride bende iyi bir bodybuilder olmak istiyordum ama bu işten vazgectim. Fitness olarak devam edicem. Aynı hafta bende ishal karın ağrısı vs gecirdim. Buda duygusallığımı arttırmış olabilir. Bodybuilder olmak için mutlaka ilaçlara bulaşmam gerekliydi ve benim dengem yok ilaçları vurmam direk içebilcek zihniyete sahibim aşırı doz. Ve sonum aynı dramatik olcağını görebİliyorum. Başarılı olabilirdim olamazdım bilmiyorum ama mutlak dramatik son benide beklerdi maddi acıdan rahatlıktan ötürü ilacın gözüne vururdum böylede düşünüyordum hatta aralık ayında en gec growth + testesteronla ilk kürümü yapmayı planlıyordum. Natural ve sağlıklı olarak devam etme kararı aldım. İnanın aşırı beslenmeden ötürü 4 günlük ishal karın ağrısı 2. Kez vurunca ve bu olayları görünce kafam dank etti. Hergün aldıgım 85 kg vucudumla 300 400 gram protein 8000 kalori beni kötü yaptı. Aşırı cabuk buyudum ama verdiği hasarda kötü oldu. Neyse uzatmıycam dha fazla ve bodybuilding gönlümde kalıcak ama hayatıma sokmayacağım daha fazla. Fitness a cevircem. Hiç bir fitness bilgimde yok ama internetten deneye deneye öğrenicez bakalım.
Abi hahahahahahahahokadar antrikota mide rahatsizligi normaldir,eti biraz azaltsan kalan parayla bi ögrenci okutur insan sevabina![]()
Valla böyle konuşuyorsunuz gururlanıyorum. Danabolmuş hahahah daha tenime dokunmadı anabolik bişi. Burdatım ben başarımı adım adım izliyceksiniz sizde ağlayın burda şöyle böyle deyingenetiği iyimiş filan filan. genetik görmesek yiceznesi iyi la kasların başlangıç bitiş noktaları bile iyi değil. daha önceden spor yapmış belki anaboliklerdende kullanmıştır bırakıncada ilk fotoğrafdaki gibi sönmüştür. danabol gibi kısa sürede şişirip bırakınca balon gibi söndüren birşey kullanmış muhtemelen. şimdi tekrardan başlamıştır. 40 yaşında böbrekleri ciğerleri eline alınca anlar boşverin siz
![]()
kendi egonu kandırırsın burda herkes senle makara yapıyor kimseninde umrunda değilsinValla böyle konuşuyorsunuz gururlanıyorum. Danabolmuş hahahah daha tenime dokunmadı anabolik bişi. Burdatım ben başarımı adım adım izliyceksiniz sizde ağlayın burda şöyle böyle deyin[DOUBLEPOST=1505134752][/DOUBLEPOST]Anaboliği ekimde kullanıcaktım iyi büyüyorum hala tarihi erteledim. Yazın başlarında kesilmeye başlarsam kullanıcam 10 kg saf kas kalcak bittiğinde siz bu seferde şintol dersiniz jdjfjxjdkkd
spora tekrar yeni başladığı ve 1. 2. ayı olduğu için zayıf olamazmı :/ yada böyle şeyler kullandığı zaman çat diye kasları büyütüp bir kerede irileştiren birşey olmadığına göreya bu adamla neden ugrasıyosunuz adam sıradan bi vatandaş kaldıki ilaçlı olamıycak kadar zayıf vucudu...pump halde 1-2 foto ile gaza getirmiş ortamı...o elemandaki gelişim naturel yollarla düzgün beslenmeyle bu arkadaş gibi b.knu cıkarmadan zaten yapabilirsiniz...
ya bu adamla neden ugrasıyosunuz adam sıradan bi vatandaş kaldıki ilaçlı olamıycak kadar zayıf vucudu...pump halde 1-2 foto ile gaza getirmiş ortamı...o elemandaki gelişim naturel yollarla düzgün beslenmeyle bu arkadaş gibi b.knu cıkarmadan zaten yapabilirsiniz...
Kardeşim senin hayal gücün çok geniş cidden. Ama takipte kal eleştirmen beni gururlandırıyor. Steroid basıyorsun de bana acaip hoşuma gidiyor şerefsizim yağlarım eriyor. Steroid kullanıcam mutlaka peptitine kadar. O gün de bana bu slikon basmış despora tekrar yeni başladığı ve 1. 2. ayı olduğu için zayıf olamazmı :/ yada böyle şeyler kullandığı zaman çat diye kasları büyütüp bir kerede irileştiren birşey olmadığına göre![]()
Kardeşim senin hayal gücün çok geniş cidden. Ama takipte kal eleştirmen beni gururlandırıyor. Steroid basıyorsun de bana acaip hoşuma gidiyor şerefsizim yağlarım eriyor. Steroid kullanıcam mutlaka peptitine kadar. O gün de bana bu slikon basmış de![]()
185 boyla 39 cm yaptım kolları şuam soğuk ölçü. 2.ayımın dolmasına 6 gün var daha. 81 kiloya düştüm. Siz ağlamaya devam. Yine ağır diyet yapıyorum nazarınız drğmesin aman ishal falan olmayalım yine kem gözlüler hahahah[DOUBLEPOST=1505393168][/DOUBLEPOST]6 gün sonra görüşürüz resim paylaşıcam. Sürprizim var size. Çok iyi form tuttum yine.