Verseca Uğur Kocatürk Boy 185, Kilo 83, Yaş 27. (Soğuk Vücut)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çok sevdiğim Rich Piana, CT Fletcher ve Mccarver olaylarından sonra Öellikle Rich olayı beni cok etkiledi. Bunlar Bodybuilding için ölmek isteyen insanlar olsada böyle olmamalıydı. Cok üzüldüm gercekten. Rengarenktiler farklı özgün kişilikler. Bunlardan ötürü ileride bende iyi bir bodybuilder olmak istiyordum ama bu işten vazgectim. Fitness olarak devam edicem. Aynı hafta bende ishal karın ağrısı vs gecirdim. Buda duygusallığımı arttırmış olabilir. Bodybuilder olmak için mutlaka ilaçlara bulaşmam gerekliydi ve benim dengem yok ilaçları vurmam direk içebilcek zihniyete sahibim aşırı doz. Ve sonum aynı dramatik olcağını görebİliyorum. Başarılı olabilirdim olamazdım bilmiyorum ama mutlak dramatik son benide beklerdi maddi acıdan rahatlıktan ötürü ilacın gözüne vururdum böylede düşünüyordum hatta aralık ayında en gec growth + testesteronla ilk kürümü yapmayı planlıyordum. Natural ve sağlıklı olarak devam etme kararı aldım. İnanın aşırı beslenmeden ötürü 4 günlük ishal karın ağrısı 2. Kez vurunca ve bu olayları görünce kafam dank etti. Hergün aldıgım 85 kg vucudumla 300 400 gram protein 8000 kalori beni kötü yaptı. Aşırı cabuk buyudum ama verdiği hasarda kötü oldu. Neyse uzatmıycam dha fazla ve bodybuilding gönlümde kalıcak ama hayatıma sokmayacağım daha fazla. Fitness a cevircem. Hiç bir fitness bilgimde yok ama internetten deneye deneye öğrenicez bakalım.

o kadar protein senin başta böbreklerin olmak üzere aynı steroid etkisi yaratacak şekilde iç organlarına hasar veriyor içten içe ömrünü kısaltıyor
internette yazılan günlük protein ihtiyacı kişinin vücut ağırlığının 2 katıdır şu kadar katıdır gibi söylemlerin hiç bir bilimsel kaynağıda yoktur
bak ben şuan 93 92 kg yum günlük aldığım protein en fazla 120 gramdır oda en fazla
benim 2 katı protein alan kişilerin neredeyse tamamını spor yaptığım süre göz önüne alındığında geride bıraktım doğal olarak tabi
gelişim resmimde imzamda var hatta geçen seneki

Ağır bir mide rahatsızlığı günlerce yemeden içmeden kesildim 10 gün. Ve 3 5 gündür iyiyim sizlerle son halimi paylaşmak istedim. Ölçülerimi korumayı başardım mutluyum.
20170907_220727.jpg

Arkadaşlar hem ufak bir depresyon ölen ünlü badiciler yüzünden hemde fazla yiyip steroid gbi bunları yakıcak kullanıcak bişi alöadıgımdan sağlığımdanda oldum hatta sözümden dönüp fitness yapmaya karar vermiştim bi kaç gün önce ama şuan cok iyiyim verdiğim sözleri tutmam gerekiyor kendime ve bir hocama. Tekrar abanıyorum ama daha az yiyerek 5 max 6 öğünde bırakıyorum yemeyi. Sağlam yiyorum ama öğünleri düşürdüm. Hastalanınca 5 kilo civarı verdim 10 günde gitmişti onuda topladım tekrar 5 kilonun 3 kilosu miğde bağırsak dolusu yemektir :) 2kilonunda cogu suydu tabi :) neyse hersey yolunda tekrar abanıcam gün ola hayrola. Antrikota gelince 150 şer gram 2 kere yiyorum artık yani günde 300 gram eskiden tavuk yememeye calışıyordum tavuk yiyorum artık yumurta yıda azalttım. Karbonhidratı düşürdüm. Hiç bişi değişmedi gercekten kendime işkence ediyormuşum. Yediğim yemek 130 lık badici ayarıymış gec farkettik ama iyi yırttım diyebilirim adamı öldürür bile :))) hoşcakalın şimdilik

genetiği iyimiş filan filan. genetik görmesek yicez :D nesi iyi la kasların başlangıç bitiş noktaları bile iyi değil. daha önceden spor yapmış belki anaboliklerdende kullanmıştır bırakıncada ilk fotoğrafdaki gibi sönmüştür. danabol gibi kısa sürede şişirip bırakınca balon gibi söndüren birşey kullanmış muhtemelen. şimdi tekrardan başlamıştır. 40 yaşında böbrekleri ciğerleri eline alınca anlar boşverin siz :D

genetiği iyimiş filan filan. genetik görmesek yicez :D nesi iyi la kasların başlangıç bitiş noktaları bile iyi değil. daha önceden spor yapmış belki anaboliklerdende kullanmıştır bırakıncada ilk fotoğrafdaki gibi sönmüştür. danabol gibi kısa sürede şişirip bırakınca balon gibi söndüren birşey kullanmış muhtemelen. şimdi tekrardan başlamıştır. 40 yaşında böbrekleri ciğerleri eline alınca anlar boşverin siz :D
Valla böyle konuşuyorsunuz gururlanıyorum. Danabolmuş hahahah daha tenime dokunmadı anabolik bişi. Burdatım ben başarımı adım adım izliyceksiniz sizde ağlayın burda şöyle böyle deyin :D[DOUBLEPOST=1505134752][/DOUBLEPOST]Anaboliği ekimde kullanıcaktım iyi büyüyorum hala tarihi erteledim. Yazın başlarında kesilmeye başlarsam kullanıcam 10 kg saf kas kalcak bittiğinde siz bu seferde şintol dersiniz jdjfjxjdkkd

Valla böyle konuşuyorsunuz gururlanıyorum. Danabolmuş hahahah daha tenime dokunmadı anabolik bişi. Burdatım ben başarımı adım adım izliyceksiniz sizde ağlayın burda şöyle böyle deyin :D[DOUBLEPOST=1505134752][/DOUBLEPOST]Anaboliği ekimde kullanıcaktım iyi büyüyorum hala tarihi erteledim. Yazın başlarında kesilmeye başlarsam kullanıcam 10 kg saf kas kalcak bittiğinde siz bu seferde şintol dersiniz jdjfjxjdkkd
kendi egonu kandırırsın burda herkes senle makara yapıyor kimseninde umrunda değilsin :D

ya bu adamla neden ugrasıyosunuz adam sıradan bi vatandaş kaldıki ilaçlı olamıycak kadar zayıf vucudu...pump halde 1-2 foto ile gaza getirmiş ortamı...o elemandaki gelişim naturel yollarla düzgün beslenmeyle bu arkadaş gibi b.knu cıkarmadan zaten yapabilirsiniz...

ya bu adamla neden ugrasıyosunuz adam sıradan bi vatandaş kaldıki ilaçlı olamıycak kadar zayıf vucudu...pump halde 1-2 foto ile gaza getirmiş ortamı...o elemandaki gelişim naturel yollarla düzgün beslenmeyle bu arkadaş gibi b.knu cıkarmadan zaten yapabilirsiniz...
spora tekrar yeni başladığı ve 1. 2. ayı olduğu için zayıf olamazmı :/ yada böyle şeyler kullandığı zaman çat diye kasları büyütüp bir kerede irileştiren birşey olmadığına göre :)

Bunların kafası basmaz aga. Doğru beslenme ve sert antremanla yeni başlayan biri hızla büyüyebiliyor kafadan. Anormal bir gelişim değil olabilceğin en iyisi veya bir tık altı benimki. Ama kendileri beceremediğinden uğraşıyorlar. Doğrusunu anlatıyoruz kabulde etmiyorlar aynı tas aynı hamam devam edicekler. Bana kim bişi dese deniyorum üzerimde. Bunlar hep ben biliyorum. Hatta garip bişi söyliycem sabit bir antreman programım yok. 7 gün ve her gün 1bölge calışmak en ideali bnm için bunu keşfettim. Sırasıyla Omuz, Sırt, Göğüs, Quadriceps, Biceps ve Triceps, Karın ve Bel, Hamstring ve Calf. Bu şekilde 7 gün. Ama mesela salona giriyorum oturuyorum bi yere kafama göre bir plan yapıp calışıyorum 4 5 hareket. 0 dinlenme set arası. Kaç tekrar yapcağıma seti yaparken kaslarım karar veriyor ama ben kararlarını kabul etmiyorum ağlatıp 1 2 tekrar bazen 3 tane daha fazla zorluyorum ama ortalama 15 ve 5 tekrar arası yapıyorum. Bunun bnm vucudum için ideal antreman olduğuna kesin karar verdim. Bunuda arnolddan duymuştum shock the muscle diyordu bi videosunda sürekli. Sürekli şaşırt gercekten işe yaradı bende ama bunu keşfedene kadar kaç kişiyi dinledim. Beslenmedede bişiler öğrendim. Pilav cok yerdim bana zararlı kilo yapıyor. Hatta karşı gelceksiniz ama birleşik karbonhidratların hepsi beni bozuyor bana göre değil. Meyve sebze ve yağlardan enerji almam gerek bunuda anladım. Cok et yiyordum damaklarım pert oldu tavuğu arttırdım eti düşürdüm. Ben öğrenmeye acığım. Ama bni eleştrenlerin çoğu ben biliyorumcu

spora tekrar yeni başladığı ve 1. 2. ayı olduğu için zayıf olamazmı :/ yada böyle şeyler kullandığı zaman çat diye kasları büyütüp bir kerede irileştiren birşey olmadığına göre :)
Kardeşim senin hayal gücün çok geniş cidden. Ama takipte kal eleştirmen beni gururlandırıyor. Steroid basıyorsun de bana acaip hoşuma gidiyor şerefsizim yağlarım eriyor. Steroid kullanıcam mutlaka peptitine kadar. O gün de bana bu slikon basmış de :)

Son düzenleme:
Kardeşim senin hayal gücün çok geniş cidden. Ama takipte kal eleştirmen beni gururlandırıyor. Steroid basıyorsun de bana acaip hoşuma gidiyor şerefsizim yağlarım eriyor. Steroid kullanıcam mutlaka peptitine kadar. O gün de bana bu slikon basmış de :)
Bebek-Caps-3.png

istersen çık köprüden atla senin gibi şabanı burda kimse takmaz havla kendi kendine boş boş
1 gıdım saçın kalmış onuda dök de görelim :D

185 boyla 39 cm yaptım kolları şuam soğuk ölçü. 2.ayımın dolmasına 6 gün var daha. 81 kiloya düştüm. Siz ağlamaya devam. Yine ağır diyet yapıyorum nazarınız drğmesin aman ishal falan olmayalım yine kem gözlüler hahahah[DOUBLEPOST=1505393168][/DOUBLEPOST]6 gün sonra görüşürüz resim paylaşıcam. Sürprizim var size. Çok iyi form tuttum yine.

10 senedir fitnessin içinde olan birisinin zaten en üst seviyede olması lazımdı ama sende sorun olduğu için 10 yılda bu kadar yapmışsın bize hava atıyon :D

185 boyla 39 cm yaptım kolları şuam soğuk ölçü. 2.ayımın dolmasına 6 gün var daha. 81 kiloya düştüm. Siz ağlamaya devam. Yine ağır diyet yapıyorum nazarınız drğmesin aman ishal falan olmayalım yine kem gözlüler hahahah[DOUBLEPOST=1505393168][/DOUBLEPOST]6 gün sonra görüşürüz resim paylaşıcam. Sürprizim var size. Çok iyi form tuttum yine.

Yılansın reis :D utandır şu çekemeyenleri yapıştır Harika formunu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı