Verseca Uğur Kocatürk Boy 185, Kilo 83, Yaş 27. (Soğuk Vücut)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Beylet bayanlar hastayım gripmi nezlemi ne 2 gün yataktan kalkamadım uzak kaldık beni özlemişinizdir antremanda yapamadım :D ama nasıl olduysa kolum 40cm olmuş bunun şerefine benden ne istersiniz? :D
20170923_194345.jpg

seneye tüyapa katıl reis
steroid kullanmıcam kesın kararımı verdım. sağlığımı rıske atmaya değmez. steroidsizde ben onlar kadar kuruyamam sanırım yada kurusamda kas mas kalmaz yanar bence[DOUBLEPOST=1506199566][/DOUBLEPOST]yada kullanadabılırım. bunu onumuzdekı bı kac ay söyleyecek. kafa takılan nokta su evlenirsem coluk çocuk perişan olmasın cunku ben kendımı bılıorm ınsan gıbı kullanamam onu çorbaya testesteron growth sıkar ıcerm huyumu bılıorm. evlenme pozisyonu olmazsada kullanıcam ve ölümü göze alcam

Son düzenleme:
bugun 7 aydır arkadaşla karışık sevgılım gıbı olan kız arkadaşıma evlenme teklıf ettım pat dıye. steroid muhabbetı ıcın. kabul ettı ve ben tırt beyler max 45 cm kollara mahkumum ama naturalde yarıscam daha cok saldırcam artık spora :)

kafayı yiyicem spor bilgisi olmayan birisi başlıyor 20 günde sırtındaki kaslar şok edici hiçbirşey bilmeyen birisi beslenmeyı gectım kasların alışma surecı hareketlerı yapıs seklın falan. haftada 500 testo boldenon günde 40mgdanabol alıyorum ben boyle olamadım . yediklerimde cabası ben bu işibilmiyorum ozaman biladergel benide çalıştır.

kafayı yiyicem spor bilgisi olmayan birisi başlıyor 20 günde sırtındaki kaslar şok edici hiçbirşey bilmeyen birisi beslenmeyı gectım kasların alışma surecı hareketlerı yapıs seklın falan. haftada 500 testo boldenon günde 40mgdanabol alıyorum ben boyle olamadım . yediklerimde cabası ben bu işibilmiyorum ozaman biladergel benide çalıştır.
kanki İstanbul şirinevlerdeyım gel beraber calısak. ama tamamen benım kurallarıma gore yapcaz ve itiraz etmıyceksın başka şartım yok. telim 0534 524 75 45 msj atabılırsın gelme nıyetın olursa

Gelcenmi reis. Fazla bi şartım yok. Dinlenmiycez set araları ağırlık deiştircez sadece bu dinlenmemiz 1 çift kulaklık vercez arabeski son ses acı dert hüzün düşüncez. Her setin sonu izometrik kasılma yapcaz acı dert keder bascak bunu kendinde yapabilirsin bence cok işe yarıyor. En acı cektiğim gün en cok geliştiğim gündü morelim bozuktu süper buyumyştum o hafta :D[DOUBLEPOST=1507035771][/DOUBLEPOST]Dün yazamadımda. Yani demek istediğim steroid anabolik bişi sen bunla gelişemediysen 2 ihtimal var. Biri yemedin natural şeyleri bu olabilir suplement kullanma bi işe yaramadı bnde. Diğeri antremanda yıkım yapamadın. Dinlenme öğesi boş iş bu olmadığı günlerde geliştim ben uykusuz flnken.[DOUBLEPOST=1507036147][/DOUBLEPOST]Şu suplementsiz 150 200 gram proteini aldığında gelişemediysen kesin bu sefer antremanda sıkıntı var. Basit şeyler. Tecrübeliymişsin bnce buyursun kndni bi mahkeme yap

Son düzenleme:
Gelcenmi reis. Fazla bi şartım yok. Dinlenmiycez set araları ağırlık deiştircez sadece bu dinlenmemiz 1 çift kulaklık vercez arabeski son ses acı dert hüzün düşüncez. Her setin sonu izometrik kasılma yapcaz acı dert keder bascak bunu kendinde yapabilirsin bence cok işe yarıyor. En acı cektiğim gün en cok geliştiğim gündü morelim bozuktu süper buyumyştum o hafta :D[DOUBLEPOST=1507035771][/DOUBLEPOST]Dün yazamadımda. Yani demek istediğim steroid anabolik bişi sen bunla gelişemediysen 2 ihtimal var. Biri yemedin natural şeyleri bu olabilir suplement kullanma bi işe yaramadı bnde. Diğeri antremanda yıkım yapamadın. Dinlenme öğesi boş iş bu olmadığı günlerde geliştim ben uykusuz flnken.[DOUBLEPOST=1507036147][/DOUBLEPOST]Şu suplementsiz 150 200 gram proteini aldığında gelişemediysen kesin bu sefer antremanda sıkıntı var. Basit şeyler. Tecrübeliymişsin bnce buyursun kndni bi mahkeme yap
uğur reis mr olympiada yarışanlar günde 1 ölçek protein tozu kullanıyolarmış ne düşünüyorsun bu konuda banada nedense bu supplementler işe yaramıyor gibi geliyor

uğur reis mr olympiada yarışanlar günde 1 ölçek protein tozu kullanıyolarmış ne düşünüyorsun bu konuda banada nedense bu supplementler işe yaramıyor gibi geliyor
Onlara yorum yapmak bnm haddime değil ama şunu sağlam kaynaktan duydum. Onlar hiç suplement kullanmıyorlarmış. Tamamen natural yiyorlar. Sindirimi kolaylaştırıp hızlandıran ilaçlarla takviye ediyorlarmış. Ben 15 gün 7 çeşit supllement kullandım. Yemeyi kestim gbi bişidi. 15 gün hiç büyümedim. Sonra banyoda anamın çamaşır leğenine döktüm hepsini suyyda doldurdum video cekiyordum. R.ıfkı Ka.rataş belki tanırsınız bana baya bişi anlatmış bana cok ultra yardımı dokunmuş biri ben videoyu youtuba attım bana seni mahkemeye verirler uğur sil onu dedi sildim. Alay ediyordum :)olan 1400 tl me oldu gitti et paralarım ozamanlar.

Neyse benim iş sezonum açıldı bu sezon çalışcam sadece cunartesi pazar full body yapcam. Koruyucam yaptığım kütleyi üstüne yağlanabilirsem kar sayarım. 2 ay kadar daha resim atmam sanırım. Para kazanmam lazım evlenicem :)[DOUBLEPOST=1507185908][/DOUBLEPOST]Bekar arkadaşım kalmadı cumartesi birini daha sepetledik bende evleniym gtsn evde kalmıyalım :D
IMG-20170930-WA0009.jpg
[DOUBLEPOST=1507186586][/DOUBLEPOST]Bakın son olarak hani adamlar cıkıp diyorki ben dabah kalkıyorum 300 gram tavuk göüsü yiyorum hatta hindi derler bulmasıda zor ya bizede uzak bir yemek. Derlerki 45tane yumurta yiyorum. Bunların hepsi yalancı serefsizler. Amac supplement satmak. Öle bi adam yok ya 45 yumurtayı gelsin yanımda yesin ne istiyorsa vercem ona. Hepsi politika piyasa lafları. Çünkü onu siz yiyemeyeceksiniz bu sefer size diycekki kardeş yumurta proteini var weiderin sana onu getireyim :D size tavsiyem nacizen paranız varsa 700 gram antrikot kıymayı yaptırın 10 yumurta 100 gram tavuk göüsü bol sebze meyveyi yiyin büyüyemiycek adam yok. Hele amatörse bnm gbi uça uça büyür. Hayatımda gördüğüm en cok yalancının ückağıtcının varındığı sektör bu vucut geliştirme sektörü. Herkes eline almış malı kime dürteyim diye geziyor cok ayıp cok yazık

Son düzenleme:
Çoğu bnm gbi yolunu bulup 3 ayda vucudunu patlatıp 40 cm kol yapmış. Peşine steroidi koymuş. Benim koyduğumu düşünün şimdi evrim geciririm. Sonra piyasaya cıkmış ben proyum. Acmışlar bide bi youtube kanalı cart fitness curt bodybuilding adıyla. Adam gözü dikmiş buraya güzel iş zahmeti yok para kazanmak için tek yapmanız gereken insanları kandırmak. Bana biri gelse deseki ne yapayım vallahi billahi bilmiyorum. Tek bildiğim şey şuanlar temelde gerisi insandan insana değişir diye düşünüyorum. Amatörse biri en güzeli kendi kendinin antrönörü olmak. 700 civarı antrikotu yiyin yumurta 8 10 tane tam. 4 5 gece 4 beş sabah. Bol sebze meyve cok ufak karbonhidrat cok ufak çeşitli yağlarıda alsa biri amatör biri 3 5 ayda hayvana dönüşür. 5 6 7 gün antremann yapmak lazm haftada 1 gün dur 1 gün git meseleside yalan. Neymiş efendim vicut katabolik olurmuş hahahahahahhahahahahahha katabolik deyince akıllara hemen supplement gelir hepsi politika valla. Yok efendim anteemandan hemen sonra whey için hahahahahhahahahhahah ben anteemandan cıkıp eve gidiyorum 30 dk geciyor. 30 dk de evde ymk hazırlasam 1 saat. Et yiyorum antremandan sonra 3 saat sinirimi var 4 saat ettimi? Eeee ben nasıl geliştim ? Hani 15 dk da kana karışan izole wheylerin marifeti? Adamı korkutuyorlar katabolik boku cıkmış bir. He bide sabah katabolik olursun hemen whey iç jznxnkxjxjxj yalana bak yalana. Nese ben çalışıyım cok konuştum. Öpüyorum sizi :)[DOUBLEPOST=1507188834][/DOUBLEPOST]Not: 45 yumurta yiyorum diyen adamda Emir İnalbay . İlişkiyi çözün weiderin resmi sporcusu. Yani Weider markası bu adam sponsor :D

Son düzenleme:
Bak tutamıyorum kendimi. Bi ara idol aldım serdar aktolgayı sonra bir gün videosunda aynı şöyle dedi. " uyku gereksiz etkisiz vg de " isteyene link bulur atarım. Buda kandırıkçı aga deilse değil diyin. Demiyorki kardeşlerim ben stetoid alıyorum growtumu alıyorum hormon salgılamak için dinlenme zamanına gerek yok. Fazlasıyla kanımda testesteron var 12 saatte yenileniyorum. Böyle anlatmıyor. Halbuki musabıkta deil yarışmalarıda bıraktı ne kullanıyorsa söyleyebilir. Oda yolunda ben nasıl bu adamlara güveneyim aga. Bizim ülkeden 10yılda 1 tane anca nabba şampiyonu belki cıkar. İfbb pro olmaz yada nadir. Çünkü çakalların bol olduğu piyasa. Yemin ederim müsabık olma fikrimden bu olaylar ve eevlenme fikrim yüzünden vazgectim yoksa gözü karartmıştm. Ama kime güvencende yola cıkcan. Adamın her dediğini yapıcam canımı tehlikeye atıcam eeee 1 tane zafer olnayacak adam gbi şöyle :) türkiyede gard bodybulding yapıp pro olmaya calışan adam canıyla ve parasıyla kumar oynuyor demektir. Allahın steroidini bile aynısının cakmasını satıyor güvenilir dedikleri adam. Bi ara gittimde orjinal bir ilaç bile yok. Eczadaki ilaçlar orjinal ama onlR hasta vs için biliyorsunuz o yüzden prof yapcaksan yarı yolda bırakır. Bu rich piana nın underground labaratuvarı varmış. Bunların ilaçlarını kullanmak gerek onada tr de ulaşmak imkansızın imkansızı. Dertliym hayalimi gercekleştiremedim :(

Birkaç gündür takip ediyorum başlığını da ne gereksiz bir insansın sen be. Boş konuşma uzerine sanat yapabilecek birisin. Laflarına inanıp da saçmalamaz umarım birileri.

Birkaç gündür takip ediyorum başlığını da ne gereksiz bir insansın sen be. Boş konuşma uzerine sanat yapabilecek birisin. Laflarına inanıp da saçmalamaz umarım birileri.
2006 dan beri bu siteye farklı hesaplarla üye oldum aynı tarihlerde vücut geliştirmeyle tanıştım. Pek çok müsabık abilerle haşır neşir oldum. Yaşadığım hayatın engellerine rağmen birşeyler yaptım en azından kopmadım bu aşktan. Sen bunu anlayamazsın. Ben sadece insanları bilgilendiriyorum. Onların bu suplement, uzaktan eğitim ve steroid yalanları hakkında uyarıyorum. Belki sen spora başlamamıştın ama ben bu siteden 7 8 arkadaş taksimde ilk buluşmayı gerçekleştirmiştim. Benim bu işe ne kadar aşık olduğumu algılamadan kötü yorumda bulunma. Ama dersenki başlıkla alakasız yorumlar orda haklısınız. Ben bir bütün olarak anlatmaya calışıyorum bazı şeyleri. İyisiyle kötüsüyle 11 12 yıllık tecrübem var.. her ne ise başlığı kilitlersen sevinirim benim görevim tamamdır, bir kaç kişide olsa bişilere karşı uyandırmış olduğumu düşünüyorum. Yeni başlık açıp sadece resim paylaşacağım.

Değerli üyemiz;

Foruma üye olduğunuzda ilgili sözleşme gereği paylaştığınız mesaj ve konular ile ilgili tasarruf hakkını yönetime devrettiğinizi bizzat kabul etmiş sayılıyorsunuz.
Ayrıca bir üye mesaj ya da konu açtığında diğer üyelerin mesajları ile etkileşime girmiş demektir ve kendi mesajları artık bütünün bir parçasıdır.

Bu nedenlerle mesaj ve konularda çok özel kişisel mazeretler beyan edilmediği ve bu mazeretler yönetim tarafından geçerli sayılmadığı sürece silinme yapılmamaktadır.

Anlayışınız için teşekkürler
Bodyforumtr Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı