• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Wanquisher 16 ay

Güzel vücut, bence bacağın fena değil estetik duruyor. Kısa boyun avantajı işte hemen doldur doldurabildiğin kadar :)

guncel resımler boy 176 kg 74

Eklentiler

• CYMERA_20131009_141419.jpg
    CYMERA_20131009_141419.jpg
    90,6 KB · Görüntüleme: 841
  • CYMERA_20131009_141505.jpg
    CYMERA_20131009_141505.jpg
    76,9 KB · Görüntüleme: 834
bu sporu bırakıp baleye yazılasım geldi :D biz hiç böyle olamayacakmışız gibi sanki

bu sporu bırakıp baleye yazılasım geldi :D biz hiç böyle olamayacakmışız gibi sanki

Malesef çok disiplin isteyen bir spor. Fakat ihtiyacın olan motivasyona da 2 ay gibi kısa bir sürede istikrarlı bir çalışmayla sahip olabilirsin. Güzel tarafı da bu.

2 ayda tabikide yukarıdaki görüntüye ulaşamazsın ama dediğim gibi düzenli bir çalışmayla o görüntüye ulaşabileceğine inanacağın bir sonuç elde edersin. Bu da motivasyonunu hep yüksek tutar.

Sonuç olarak; bale yok, çalışmaya ve sağlıklı beslenmeye devam..!!

çok güzel vücut. çalışmayla biyere kadar gelinebilir ama senin genetiğin mükemmel. zayıf olan noktaların sırtın ve belin. bacak fotosu hiç koymamışsın. biraz daha hacimlenerek sırtı ve beli de halledeceğinden şüphem yok :) bide bacak fotosu varsa alabilir miyiz ? iyi çalışmalar...

beslenme programınızı çok merak ediyorum zahmet olmaz ıse paylaşırmısınız :)

Supplement veya steroid kullanmayan birine göre fotolarındaki (kol) damar boyutu enteresan :) sıcak çekilmiş olsa bile. Ayrıca 130kg son set decline yapmanda ayrı bir boyut. Enseye press 80 kg nasıl yapılır bana birileri izah etsin. Forumun yarısından çoğu bench press'te 40 - 40 giremiyordur enseye press şurada kalsın :) Arnold genetiği. Başarılar.

Supplement veya steroid kullanmayan birine göre fotolarındaki (kol) damar boyutu enteresan :) sıcak çekilmiş olsa bile. Ayrıca 130kg son set decline yapmanda ayrı bir boyut. Enseye press 80 kg nasıl yapılır bana birileri izah etsin. Forumun yarısından çoğu bench press'te 40 - 40 giremiyordur enseye press şurada kalsın :) Arnold genetiği. Başarılar.

wanquisher yapar Unchained :) ben kendisiyle yaklaşık 1 aydır irtibat halindeyim.spor hakkında ilginç bilgileri olan değişik sistemde çalışan biri.motivasyonu her zirvededir.

Ben 8 aylık sporcuyum enseye presste son set 65, declineda 100, benchte 90 yapıyorum. Yani verdikleri rakamlari yapabilir, yalan oldugunu sanmiyorum. Kendisi 18 aylik sporcuymus.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Back
Yukarı