• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Wanquisher 16 ay

20140523_172152.jpg
20140523_172811.jpg
güncel
20140523_172921.jpg
20140523_172134.jpg

Selamlar.
Aralık ta kisa dönem askere gidiyorum. 8 aylik Fitness geçmişim var az cok yol aldim. Sen askerdeyken vucudunu korumak amacli neler yaptın tavsiyelerin nelerdir.
Yarisma hazırlıklarında basarilar.

Mobil®

Çoğu kişinin ulaşmak istediği vücuda sahipsin.Azim ve başarı. yürekten kutluyorum kardeş .Vücudunda en çok dikkatimi çeken omuz başları ve iç göğüs . özellikle omuz için ilk zamanlar ve sonra uyguladığın sistemi paylaşırsan iyi olur kardeş. Ulaşmak istediğin vücuda sahip olacağından kuşkum yok. Sabır

Herkes beslenme programı ve antreman programı soruyor. @wanquisher ın gizli ve muhteşem metodları yok arkadaşlar, sizin bilmediğiniz mucizevi bir antreman sistemini de uygulamıyor. Bunu kabul etmek zor biliyorum, benim için de öyle :) fakat adamın spor öncesi fotoları da ilk sayfalarda var hepsine baktım. Bir üyenin de dediği gibi adam kaslı doğmuş, Allah öyle yaratmış buna ne antreman sebep, ne beslenme. Tabiki bunların bu mükemmelliğe ulaşmasında payı büyük ama aynı beslenme ve aynı antreman ile ben veya genetiği bana benzer biri bıraktım böyle olmayı, 100 m yakınından bile geçemez. Maalesef gerçek bu.

Yaptığı özverili antreman ve beslenme programı için kendisini kutluyor, bu kadar güzel genetiği olduğu için de kıskançlıklarımı belirtiyorum :) Allah'ın bul emi hayata küstüm şuan :)

Şaka bir yana eline sağlık, mükemmelliğe çok çok yakınsın şuan. İnşallah hep böyle devam edersin.

Back
Yukarı