Weider Amino 2200

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    1.535
bence 3 bekle daha dogrusu vucudunu tanı doğal beslenmeye onem ver yanı proteını carbonhıtratı dogal yollsrdsn ksrsıls

arkadaslar ben fitnesse 5 ay kadar once bazı sepeblerden dolayı ara verdim
o sıralardada yaklasık 2 bucuk ay fln yapmıstım ama fazla bi etkisini goremedim ilac kullanmadıgım icin belkide
simdi tekrar saglam bi donus yapacagım ama gobegim birz da olsa var ve belimin yanlarındada fazlalık var baya kişinin derdiymiş o neyse gelelim soruma
bu weider 2200 lügü alırsam kilo alma problemi ile karsılasırmıyım tekrardan gobegimi eritmemi engelleyecekmi sonucta her idmana gittigimde baya bi mide claısıyorum mekik fln ile yani
saygılar tesekkür ederim!

dsc00733qp8.jpg

bu tabletler adeta devasal yutarken spordan daha çok ızdırap çekiyorum , hatta boğulma tehlikesi yaşıyorum... suda işe yaramıyor ...
bende bıçakla ortadan ikiye ayırıp sütle yutmaya çalıştım ...
biraz zorlansakta tam yutmaktan iyidir ;)

weider 2200 rahatlıkla çiğnenebilen bir aminoasit.skip firmasının çiğneme tableti aminoları vardı.tadı onunki ile hemen hemen aynı.çiğnedikten sonra dişlerinize yapışabilir fakat birkaç dakika sonra ağız içindeki enzimler vasıtası ile dagılıyor.boşuna yutmaya çalışmayın.kırma veya ortadan kesme ile yutmaya çalışırsanız tabletin yapısından dolayı gırtlağınıza takılma ihtimali yuksek.

Arkadas ben 2 gun önce aldim 365tb. 125YTL. birde weider crash gain kilo aldirici aldim. antremandan 1.5 saat önce kiloaldiricimi hazirliyorum. icine aminoasiti unufak edip katiyorum ve karistiriyorum sonrada iciyorum. cunku aminonun tadi berbat ve yutulmuyıor cok buyuk. neyse bu sekilde hazirladigim karisim dogrumu yanlismi arkadaslar. kaş yapalim derken göz cikarmayalimda simdiden tsk.

kılo aldırıcı içine proteın tozu karıştırmak varken amınoyu karıştırmak neden onu anlayamadım.içerik her nekadar benzer özellik taşısada kullanım şekli değişkenlik gosterır.amınoyu ezip gaıner içine karıştırmak bence müsriflikten başka birşey değil.attığın aminonun gaıner içeriğine katkısı ne olabilirki...

slmlar
sizlere bir sorum olacaktı
benim boyum 1.97
kilom 105
weider amino 2200
bu ürün antremandan 1 saat önce ve hemen sonrası almak
100 kilo üzeri 8 tablet alınız demiş..ben bunu 4 adet (toplam 8 adet) antreman öncesi ve sonrası olarak mı alacağım yoksa 8 tablet (toplam 16 adet) antreman öncesi ve sonrası olarak mı alacağım
ilginiz için teşekürler..

arkadaşlar bu ürünü 2 gün önce aldım ve kullanmaya başladım 5 aydır body building yapıyorum daha önce de amino asit kullandım farklı bir markanın tavsiye üzerine weider amino 2200 e geçiş yaptım ama bunun tabletleri diğer kullandıklarımdan daha çabuk dağılıyo ağızda parçalayarak alınca ve diğerleri gibi kötü bi tadı yok yani tadsız tuzsuz bişi diyebilirim ve kıllanmaya başladım kutuda güvenlik bandrolleri ve tarım bakanlığından onay olmasına rağmen tadından dolayı sahtemi acaba kullanan varsa bana fikir verebilirmi?

ağızda balçık kıvamında oluyor.tadı yok.yani aldığın doğru gibi.aldığın yerde önemli.

aldığım yer izmirde vitaminci hamit kervan pasajında belki bilirsiniz tavsiye üzerine oraya gittim yıllardır ordan ürün kullanan bikaç kişinin tavsiyesiydi ama insan türkiyede yaşayınca bu konuda tedirgin olmaması mümkün değil sonuçta iyi paralar veriyoruz hadi parayıda geçtik sağlıklı olmak için sporu hayatımıza sokuyoruz başımıza bitpn iş geliyo şu güvenilirlik olayı bi yoluna girse türkiyede de hepimiz rahatlasak

kervana gidene kadar biraz daha yürü talatpaşa bulvarında solid gıda var.git oradan al.ayrıca konuşmasını bilirsen indirimde paralar.en azından için rahat etmiş olur.izmirde alacak yer çok.o olmadı cüneyt var.her konuda yardımcı olur.internet üzerindende güvenilir şekilde bakanlık onaylı alışveriş yapacvağın yerler mevcut.

açılan kutunun dayanma süresi

Arkadaşlar weider 2200 kutusunu açalı 3 ay oldu. Kutunun ağzı bu süre içinde kapalıydı ama besin değerleri ölmüş müdür bilemedim. Herkese iyi çalışmalar.

(Forumda mutlaka bir yerlerde geçiyordur ama ben bulamadım üzgünüm)

Arkadaşlar weider 2200 kutusunu açalı 3 ay oldu. Kutunun ağzı bu süre içinde kapalıydı ama besin değerleri ölmüş müdür bilemedim. Herkese iyi çalışmalar.

(Forumda mutlaka bir yerlerde geçiyordur ama ben bulamadım üzgünüm)
Açtığınız başlığı buraya taşıdım.

Sorduğunuz sorunun cevabı 6. sayfada yazıyor.

vallaha bence wedirin urunleri biraz pahalı nezaman alman malı oldu bu ürün kalitesi düştü tabletleri tatsız tuzsuz dogrudur ama optimum 2222 bence daha iyi bir ürün

Back
Yukarı