Weider Giant Mega Mass 4000 7 kg

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    1.472
Bende yurtdışından getirtmeye çalışacağım.Burda ki arkadaşlardan yurtdışında 150-200 tl civarı olduğunu duyduktan sonra hayatta 450 lira para vermem artık.

arkadaşlar ankarada ve istanbulda bayisi bulunan ****** diye bir yer var güvenilir bir yermidir burası ?

universal 3001 aminoasit ve optimum serious mass alıcam ?

Bu ürüne 475 lira vereceğime 2 adet Muscletech Mass Gainer-1 adet Optimum Whey-1 kutu da Creatine alırım. Türkiye'de uygulanan fiyat politikasında alınacaklar listesinde en son sıraya konulması gereken bir ürün.

merhaba arkadaşlar.ürünü kullanmaya dün başladım.açıkçası tam olarak nasıl kullanıcağımı biliyorum diyemem.herkes farklı birşey söylediği için kafam karışmış durumda.bu konu hakkında gerçekten bilgisi olanlar cevap verirlerse sevinirim.beslenmeme dikkat ediyorum diyebilirim.tavuk makarna pilav patates süt tatlısı filan.
kahvaltı saati 12:00 spor saati 20:00
boy:1.76
kilo:58

bakmama gerek yok böyle bir şey sözkonusu olamaz yanlış yazılmıştır

yazılan doğru. resmi site de böyle bir yanlışlık olamaz. amacım weider ı kötülemek değil, nitekim en çok güvenilen markalardan biri. sadece merak ettim neden diğer gainer lara göre daha fazla şeker oranına sahip.

iyi geceler.ben 2 ay evde work-out yaptım ve 2 haftadır da fitness a gidiyorum ama amacım body building yapmak degil tamamen fitness yani görünür abs omuz ve kol.boyum 184 kilom 64.Hocam bana aminoasit protein tozu ve weight gainer al dedi bende bunları 2 haftalık biri için fazla buldum ilk universal 2700 amino ile basladım 350 tablet sizce devam etmelimiyim ve spordan önce 2 spordan sonra 2 tane alıyorum zaten 2 ye bölünce normal olanlardan 4 tane olmuş gibi oluyor yoksa içilmiyorda.Birde weight gainer alıyım mı alacaksamda ne marka olsun bilgi verirmisniz.Genelde her gün spora gitmiyorum dinlenmiyorumda hafta da 1 anca dinleniyorumdur.

Kullanım şekli

Selamın Aleykum... ben sadece bu konuda bilgili, deneyimle arkadaşlara birşey sormak istiyorum... Şuan elimde hiç açılmamış 7 Kg weider ve hiç açılmamış optimum hydrobuild çilekli 2 kg ürün var... ikisinin de son kullanma tarihini en yakın olarak 01.09.2013 olarak varsayalım... Ben ise antremanlara 4 aydan sonra önümüzdeki hafta başlayacağım.

Bana bu iki ürünü aynı anda kullanabileceğim konusunda bilgi verebilir misiniz ?

İyi forumlar...
bench_Odumbelllls

Selamın Aleykum... ben sadece bu konuda bilgili, deneyimle arkadaşlara birşey sormak istiyorum... Şuan elimde hiç açılmamış 7 Kg weider ve hiç açılmamış optimum hydrobuild çilekli 2 kg ürün var... ikisinin de son kullanma tarihini en yakın olarak 01.09.2013 olarak varsayalım... Ben ise antremanlara 4 aydan sonra önümüzdeki hafta başlayacağım.

Bana bu iki ürünü aynı anda kullanabileceğim konusunda bilgi verebilir misiniz ?

İyi forumlar...
bench_Odumbelllls

Türkiye standartlarına göre pahalı olan bu iki ürünü almadan önce hiç araştırmadınız mı? Yani en azından nasıl kullanılır diye? Kalite tartışmasını bir yana bırakıyorum.

Türkiye standartlarına göre pahalı olan bu iki ürünü almadan önce hiç araştırmadınız mı? Yani en azından nasıl kullanılır diye? Kalite tartışmasını bir yana bırakıyorum.

Merhaba dostum... Yazdığıklarımdan anlaşılmak üzeredir ki zaten araştırmak için burdayım... Ayrıca kaliteden yada ürün fiyatlarından bahsetmedim.

Bilgilerinize..

Son düzenleyen: Moderatör:
Herkese Merhaba

Ben Siz Değerli Abilerimden Destek Almak İstiyorum .

Sorum Şu : Weider MegaMass 4000 7 Kg Alıcam Fakat Çok Pahalı buldum sizin aldığınız siteler nelerdir yardımcı Olmanızı İstediğim İlk Konu Bu .

Soru 2 : Yanında Almamı Tavsiye Ettiğiniz Destekleyiciler nelerdir ?

Şimdide Açıklamaya Geçeyim .

Meslek : Bilgisayar Teknik Servis Elemanı

Boy Hiç Ölçülmedim Ama Tahmini 1.70 ve üstü .

Kilo . 48.9 Kg.

Aşırı Zayıf Bir Vücudum Var Zaten boy ve kilo oranındanda anlamışsınızdır . Body'e Yazıldım Kilo Almak İçin Hayırlısıyla Alıcağımı Ümit Ediyorum .

Fazla bir bütçem yok Haftalık 70 tl alıyorum çalıştığım yerden Sevgili Annecimin ve Ablacımın Destekleriyle Destekleyici Şeyler Alıcam .

Fakat Bilgim hiç yok Bu Konuda Ucuz Yönlü Birşeyler Tavsiye Ederseniz Çok Memnun Olurum .

Cevablarınız İçin Şimdiden Çok Teşekkür Eder Saygılarımı Sunarım .

Son düzenleme:
Beyler bu ürünü yarın almaya gideceğim ama aklıma birşey takıldı nette araştırırken birisi içinde domuzla ilgili birşey olduğunu yazmış bu ne kadar doğru ürünü Almanya'dan yaklaşık 72 €'ya temin edeceğim konu biraz acil umarım hızlı yanıt alırım sizlerden

Beyler bu ürünü yarın almaya gideceğim ama aklıma birşey takıldı nette araştırırken birisi içinde domuzla ilgili birşey olduğunu yazmış bu ne kadar doğru ürünü Almanya'dan yaklaşık 72 €'ya temin edeceğim konu biraz acil umarım hızlı yanıt alırım sizlerden[/QUOT

yurt dısındakı urunlerde domuz yagı katkısı bulunuyor hatta weıder turku arayıp fıyat neden fazla yurt dısından aynen bende senın gıbı 70 euro cıvarında bıseye almıstım daha sonra weıderturkten tekrar alıyım dedım aradım fıyat farkınıda meraktan sordum turkıyeye gelen uretımler ozel domuz yagı katkısı yok farklı yapılıyo dedı fıyat farkıda burdan kaynaklanıo gıbı seyler soyledıler

Ben de Almanya'dan alıyorum, domuz yağı vs. olduğunu sanmıyorum. Türkiye için de özel üretim yapıldığını da pek düşünmüyorum açıkcası...

Selam araniza yeni katildim yorumlari okudum bir kac kendi bilgimide sizlerle paylasayim istedim.Oncelikle Weider dünya capinda bir markadir diğer merdiven alti urunlerle kiyaslanilmasi düşünülemez.Ancak Turkiye weider fiyatlari benimde aciap garibime gitti hatta sitelerine yazdım bana verdikleri yanit kdv oranlari ve gümrüklemeden kaynaklandigi.Forumdaki gözüme çarpan bir soruyu yanitliyayim kendimce.Weider urunlerinde domuz yagi yoktur! Hatta kimyasal içerik bile yoktur tamamıyla doğal bi suru testlerden geçirilmiş urunlerdir.Kendim kürek sporu ile ilgileniyorum weider urunleri kullaniyorum antremanlarimda.Benim bu urun ile ilgili size soleyebiliceklerim sayet urunu abartili kullanir gerekli kardiolari yapmazsaniz vücudunuzda yağlanmaya sebep olabilir ortalama 900 kalorilik bir yükleme yapıyorsunuz cunku.Ben fransada yasiyorum burdaki fiyati 69 Euro çileklisi mükemmel güzel bi tad ve yaninda shaker hediyesi var su an.Yalniz sizlere söylemek istediğim başka bi sey bu urun içinde cok miktarda bcaa yuklu değil bilesiniz.Yani yag ve protein agirli bi urun.L glutamin casein arginin falan bunun içinde yok.Benim size sayet TR de bulursaniz başka bi urun tavsiyem olucak ben kol kaslarim için kullaniyorum üstelik su ile karistiriyorum kesinlikle sut kullaniyorum içerisinde glutamin miktari mg olarak cok fazla "Body Attack Extreme Whey Deluxe" çilekli ya da vişnelisini tavsiye ederim.Kas miktarınızdaki artisi ve saglamligi kisa surede farkedersiniz.Birde madem bu ise gonul veren arkadaslarsiniz neden aranizda weider in amino asit blast ampulunu kullananiz pek fazla yok?Bence kana karisma ve kas tepkisi olarak bunun üzerine amino tanimiyorum zaman zaman agirlik calismalarimda kullaniyorum faydasini gorursunuz.Gerci Tr deki onun fiyatida almis basini gitmiş.Burada 20 adet lik kutu 33 Euro.Neyse sizlere kendimce bir kac bilgi vermek istedim bol sanslar hepinize.DEdigim gibi cok dikkatli kullanmazsaniz kilo ve yağlanma sorunu yasabilirsiniz giant da.Selamlar saygilar.

Selam araniza yeni katildim yorumlari okudum bir kac kendi bilgimide sizlerle paylasayim istedim.Oncelikle Weider dünya capinda bir markadir diğer merdiven alti urunlerle kiyaslanilmasi düşünülemez.Ancak Turkiye weider fiyatlari benimde aciap garibime gitti hatta sitelerine yazdım bana verdikleri yanit kdv oranlari ve gümrüklemeden kaynaklandigi.Forumdaki gözüme çarpan bir soruyu yanitliyayim kendimce.Weider urunlerinde domuz yagi yoktur! Hatta kimyasal içerik bile yoktur tamamıyla doğal bi suru testlerden geçirilmiş urunlerdir.Kendim kürek sporu ile ilgileniyorum weider urunleri kullaniyorum antremanlarimda.Benim bu urun ile ilgili size soleyebiliceklerim sayet urunu abartili kullanir gerekli kardiolari yapmazsaniz vücudunuzda yağlanmaya sebep olabilir ortalama 900 kalorilik bir yükleme yapıyorsunuz cunku.Ben fransada yasiyorum burdaki fiyati 69 Euro çileklisi mükemmel güzel bi tad ve yaninda shaker hediyesi var su an.Yalniz sizlere söylemek istediğim başka bi sey bu urun içinde cok miktarda bcaa yuklu değil bilesiniz.Yani yag ve protein agirli bi urun.L glutamin casein arginin falan bunun içinde yok.Benim size sayet TR de bulursaniz başka bi urun tavsiyem olucak ben kol kaslarim için kullaniyorum üstelik su ile karistiriyorum kesinlikle sut kullaniyorum içerisinde glutamin miktari mg olarak cok fazla "Body Attack Extreme Whey Deluxe" çilekli ya da vişnelisini tavsiye ederim.Kas miktarınızdaki artisi ve saglamligi kisa surede farkedersiniz.Birde madem bu ise gonul veren arkadaslarsiniz neden aranizda weider in amino asit blast ampulunu kullananiz pek fazla yok?Bence kana karisma ve kas tepkisi olarak bunun üzerine amino tanimiyorum zaman zaman agirlik calismalarimda kullaniyorum faydasini gorursunuz.Gerci Tr deki onun fiyatida almis basini gitmiş.Burada 20 adet lik kutu 33 Euro.Neyse sizlere kendimce bir kac bilgi vermek istedim bol sanslar hepinize.DEdigim gibi cok dikkatli kullanmazsaniz kilo ve yağlanma sorunu yasabilirsiniz giant da.Selamlar saygilar.

Optimum, Dymatize, Gaspari, Ultimate, Muscletech gibi markalar sizin için merdiven altıysa bir şey diyemiyorum (Zaten Nitrofull denen kimyasal ile karşılaştırmıyorum elbette). Ancak bu saydığım markalar f/p olarak Weider ürünlerine bin basar. 50%'sinden fazlası basit şeker olan bir kilo aldırıcıyı siz kullanmaya devam edebilirsiniz ama başkalarına önermeyin bence. Ben 5.5kg Dymatize Super Mass kullanıyorum ve sadece 140tl. 140tlx3=420tl. Yani siz 7kg Weider Toz Şeker alırken ben 16.5kg 100% saf kompleks karbonhidart içerikli kaliteli bir Amerikan firmasının kilo aldırıcısını almayı tercih ediyorum. Weider ABD'de rağbet gören bir firma değil zaten, Türkiye'de millet baş tacı yapıyor. Fiyatları bu kadar pahalı olmasa emin ol kimse kullanmazdı. Weider Premium Whey 2.3kg satılıyor 230 liraya, içindeki proteinin 20% isolate whey. 80%'i konstantre whey. Ölçeğinde 2 gram glutamine var diye millet parasına kıyıyor. Onun yerine git 2.3kg EAS whey al 102 tl'ye, 600 gram da optimum glutamine powder al, kombinasyonunu yap, daha fazla verim alırsın. Kimse bana gelip Weider'i savunmasın. Weider de kullandım (Arkadaşım sporu bırakınca onun Mega Mass'ını aldım, hediye etmişti, yoksa hayatta vermem o kadar para), Prolab da kullandım, Ultimate, Hardline, Optimum, Dymatize... Birçok markayı denedim ve Weider hiçbir şekilde gözle görülür bir önceliğe sahip değil benim için, olmadı da zaten... Tadı güzel miydi? Güzeldi, vanilyalısı çok güzel gerçekten ama Dr. Oetker'in 50 kuruşluk sıcak çikolatalarının tadı da güzel ve 475tl değil.

Pardon da ben bu urunu alin kullanin mi demişim yoksa cok dikkat edin mi demişim? Okudum okudum yorumumu tam tersi bence istersiniz basit bir kilo aldirici hic bir ozelligi yok, içinde de hic bcaa yok demişim? Yoksa ben miyop astimatmiyim? Saydiginiz urunlerin %89 u kimyasal içerikli.kimyasal dogal olmayan hic bir urun kullanmiyorum.

Back
Yukarı