bi de içinde beyaz partiküller var sizde de aynı şekilde mi arkadaşlar ?içime kurt düştü arkadaşlar 170 tlye aldım yaklaşık 3 gün önce. kapağında jelatin vardı kutunun ağzında da koruma için olan aliminyum kağıttan da vardı üstünde türkçe besin değerlerini yazan etiket de var içinden de cezve gibi bir ölçek çıktı 50 grlık bi ölçek sanırım. karışması kolay çok fazla köpürmüyor köpürmesi normal. bu söylediğim özelliklerden anlayabilirmiyiz sahte olup olmadığını ?
bi de içinde beyaz partiküller var sizde de aynı şekilde mi arkadaşlar ?
ben içerken öğürerek içiyorum ya. sütle içmiyorum suyla içiyorum.belki ondandırAynen içinde beyaz beyaz noktalar var kutusu kocaman ama neredeyse yarısı dolu. Tadı nesquik gibi çok güzel içimi çok rahat![]()
Merhaba arkadaslar... ben bu sporu yaklasık 4 aydır yapıyorum vücudum gayet iyi oldu.. fakat üst göğüsüm ve kollarım biraz eksik kaldı. onları tamamlamak icin whey protein düsünüyorum yani hacim kazandırmak icin. sizce bu etkili bi yol mu. ve yanında creatin kullanmama gerek var mı ? bi de bu Weider Premium Whey'i nerden tahsis edebilirim link verirseniz sevinirim. teşekkürler simdiden![]()
Benzerleriyle aralarında çok bir fark yokken buna 100 tl daha verip almak ne kadar mantıklı sizin takdirinize bırakıyorum.
100 milyona nerde 2.3 kg whey + 2 g glutamin içeren protein tozu var
Allah allah o cümleyi nasıl okudun da öyle bir anlam çıkarttın arkadaş :shock: 100tl'ye whey diyen mi var, bildik markalardan 100 lira daha pahalı diyorum naptın sen, eğer artılarıyla bu fiyata değer diyorsanız da sizin bileceğiniz iş. saygılar