Weider Premium Whey Protein

Bu ürün sizce nasıl ?

• Basarili

Votes: 568 69,7%
  • Orta karar

Votes: 182 22,3%
  • Basarisiz

Votes: 65 8,0%

• Total voters
    815
Fiyatı çok pahalı ama etkili bi toza benziyo. İçinde de glutamn varmış alıp denemeyi düşünüyom.

içime kurt düştü arkadaşlar 170 tlye aldım yaklaşık 3 gün önce. kapağında jelatin vardı kutunun ağzında da koruma için olan aliminyum kağıttan da vardı üstünde türkçe besin değerlerini yazan etiket de var içinden de cezve gibi bir ölçek çıktı 50 grlık bi ölçek sanırım. karışması kolay çok fazla köpürmüyor köpürmesi normal. bu söylediğim özelliklerden anlayabilirmiyiz sahte olup olmadığını ?
bi de içinde beyaz partiküller var sizde de aynı şekilde mi arkadaşlar ?

süt ve suyla içme arasında dünya fark var.. ilk gün suyla içtim dibini içemedim artık..sütle(standart olanıda budur) bi porsiyon dahamı çalkalasam dedim =)

bi de ultimate muscleteche göre daha akışkan su gibi oluyo kıvamı diğerlerinde 250 ml suya bir ölçek koyduğumda hafif bi yoğunluk oluyodu ama bunda diğerlerine göre daha su gibi oluyo. sizde de öyle mi?

weiderle gelişim

Arkadaşlar merhaba. Yaklaşık 10 aydır bu sporu yapıyorum. ilk 3 aydan sonra weight gainer kullanarak 5 ayda 5-6 kilo aldım. şu an weider'in whey protein kullanıyorum. antrenman olaraksa ters piramit (ağırlık artarken tekrar azaltma) uyguluyorum ancak protein tozu almama rağmen beslenmeme de dikkat etmeme rağmen kilo alışım durdu. Bir aydan fazla süredir weider protein kullanıyorum ama kilom aynı. Özellikle de bicepslerim gelişmiyor. Acaba farklı bir antremana mı geçmeliyim? Proteini üzerinde belirttiği gibi kullanıyorum. Tavsiyesi olan varsa çok sevinirim. Özellikle de önerebileceğiniz belirli bir program varsa

Eklentiler

• Fotoğraf00941.jpg
    Fotoğraf00941.jpg
    126,8 KB · Görüntüleme: 602
Merhaba arkadaslar... ben bu sporu yaklasık 4 aydır yapıyorum vücudum gayet iyi oldu.. fakat üst göğüsüm ve kollarım biraz eksik kaldı. onları tamamlamak icin whey protein düsünüyorum yani hacim kazandırmak icin. sizce bu etkili bi yol mu. ve yanında creatin kullanmama gerek var mı ? bi de bu Weider Premium Whey'i nerden tahsis edebilirim link verirseniz sevinirim. teşekkürler simdiden :)

Merhaba arkadaslar... ben bu sporu yaklasık 4 aydır yapıyorum vücudum gayet iyi oldu.. fakat üst göğüsüm ve kollarım biraz eksik kaldı. onları tamamlamak icin whey protein düsünüyorum yani hacim kazandırmak icin. sizce bu etkili bi yol mu. ve yanında creatin kullanmama gerek var mı ? bi de bu Weider Premium Whey'i nerden tahsis edebilirim link verirseniz sevinirim. teşekkürler simdiden :)

www.supplementler.com dan temin edebilirsin forumun sponsor firması gayet güvenli. Creatin kullanmak sana kalmış vücut ölçülerini yazmadıgın için kimsenin seni yönlendirebileceğini sanmıyorum o yüzden kullanırsan mutlaka amino asitle destekle (bca olabilir).

100 milyona nerde 2.3 kg whey + 2 g glutamin içeren protein tozu var

Allah allah o cümleyi nasıl okudun da öyle bir anlam çıkarttın arkadaş :shock: 100tl'ye whey diyen mi var, bildik markalardan 100 lira daha pahalı diyorum naptın sen, eğer artılarıyla bu fiyata değer diyorsanız da sizin bileceğiniz iş. saygılar

Allah allah o cümleyi nasıl okudun da öyle bir anlam çıkarttın arkadaş :shock: 100tl'ye whey diyen mi var, bildik markalardan 100 lira daha pahalı diyorum naptın sen, eğer artılarıyla bu fiyata değer diyorsanız da sizin bileceğiniz iş. saygılar

weider premium en pahallı 200 tl olduğuna göre (kaldıki 170e satanlar var) o hesabına ithafen yazdım.

Arkadaşlar, ben 4 aydır spor yapıyorum ama bb ye başlayalı 1 ay oldu. yurtdışı seyahatim sırasında weider premium whey almıştım, bi 10 günlük falan kaldı. Yanında creatine monohidrat ve amino asit de kullanıyorum. Bu weider yurtdışında ucuzdu eyvallah ama yurt içinde 219TL falan imkanı yok veripde alamam bu ürünü.O yüzden, zaten creatin ve amino da kullandığım için whey protein içeriği yüksek bir protein arıyorum, içinde Nitro-Tech gibi bi dünya takviye olmasa da olur diye düşünüyorum. Aklıma optimum nutrition %100 Gold Standart Whey geldi, 2300gr ı 160TL. 1996 dan 2010 a kadar sürekli yılın protein tozu seçilmiş bb.com da. Sizin tavsiyeniz nedir? Optimum nutrition iyi bir tercih olur mu?

Arkadaslar ben bu spora baslayali 4 ay oldu ve 1 aydir bu ürünü kullaniyorum. Ayrica kilom fazla ve diyet yapiyorum. Bu ürün diyetime zarari olur mu? Kilo aldiriyormu yani? Ayrica bunun yaninda kreatin ve aminoasit kullanmama gerek varmi?

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 18:29 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 18:26 ----------

Ben bu ürünün cilek vanilya olanini kullandim. Süt ile bana fazla tatli geliyor bu yüzden su ile iciyorum ve oldukca güzel. Sanki cilekli milkshake iciyormusum gibi.

Şimdiye kadar 4 kutu 2.3 kg lık optimum nutrition %100 whey ve 1 kutu twinlab protein fuel bitirdim.Türkiye den aldığım optimumlar ,yurtdışından aldıklarımla farklılardı bu da bana kabak tadı verdi ,yeni bir protein tozu arayışına girdim Türkiyeden alabileceğim ama ithal olan ,bende bugün weider in çikolatalı premimum unu aldım,(219 tl ,285 imiş fakat kampanyalı 219 tl) bazı arkadaşlarında belirttiği gibi içinde beyaz partüküller var ve tadı yoğun ama hayatımda içtiğim en lezzetli protein tozu ,etkilerini önümüzdeki günlerde yazacağım ,iyi formlar ...

arkadaşlar ben aldım bu üründen ama benimki microfiltered whey protein bide ultrafiltered whey protein varmış arasındaki fark nedir lütfen yardımcı olun kazıklandım mı merak ediyorum

Back
Yukarı