• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Serratus atterior kasını ben mi yanlış biliyorum acaba.
serratus_anterior_he.png

Resimdeki gibi çizgi çizgi çıkan kaslardan bahsediyoruz di mi?

Göğüs ve kollardaki sıkıntıyı aynaya baktığımda ben de farkediyorum, umarım ileride istediğim ölçülerde olurlar..

Serratus anterıor ise nasıl böyle çıkıyor bilemiyorum, wikipedia'da boksör kası olarak geçiyor aynı zamanda..Ama boks ile bir alakam olmadı..:)
Belki eski yüzücü ve basketbolcu olmamla bir alakası vardır ama bilemeyeceğim...

Beslenmeme ise inanamayacağınız kadar dikkat ediyorum diyebilirim..:)
Takviyesiz günlük protein ihtiyacımı karşılayabiliyorum, idman öncesi karbonhidrat yüklemesinden de çekinmiyorum..

Umarım birkaç ay sonra koyacağım fotoğraflarda yine belirgin olumlu yönde değişiklikler olur...Şevk ve motivasyon bu sporda çok önemli iki mental faktör...

İnsallah kardesim sakın pes etme boyun 1.94 bize gore gelişimin daha yavas olacaktır ama yemene ozen gosterirsen hc bsy zor dgldir ztn dkkt ediyomussun :D kly glsn...

evt o boxer kasların ck guzel buyuk avantaj belini kolaylıkla kalınlaştıabilirsin.

Benim boyda 1.93 ve gelişim gerçekten ağır oluyor. Ama uzun boylularda gerçekten herkül gibi oluyor tam forma kavuşulduğunda ;)

Bence indirebilirsen, yağ oranını biraz daha indirmeye çalış böylece karın kasların biraz belirginleşsin, ozaman süper gözükürsün ;)

salvadore xp;
Evet..Sanırım umur35, fotoğraflardan sondan ikinci olanı gözönünde bulundurarak söyledi bu kas grubunu...

Evet cagrı durumu ızah etmıs..Sen eksık mı gordun salvadore xp?..Yanı bence bu kadarlık gecmısıne ragmen cok ıyı serratus anterıor kasları..

Bunu ben baskete baglıyorum cunku bu kaslar kolları hareket ettırmeye yarar ve bu yuzden basket oynarken ozellıkle gogus pası tabır ettıgımız pasları verırken bu kaslar calısır tahmınımce..

Herkese tekrar merhaba;
Antrenörümün "kış sonuna kadar 100 kilo ol ama dengeli kilo al" uyarısına uyup, kardiyoları azalttım..
Ayrıca pazartesi itibariyle protein tozu ve aminoacid takviyesine başladım..
Bu süre zarfında umarım kış sonuna kadar yeterli miktarda büyüme kaydedeceğim..
Bugün çekilmiş bir fotoğrafı eklemek istedim..

3. ay bitmek üzere olduğundan bu fotoğrafları ekliyorum, uygun bir zamanda kurallara uygun şekilde fotoğraf da ekleyeceğim..Şimdilik normal duruş ve kendimi kasmış halde iki fotoğrafım mevcut..

Eklentiler

• 3b2.JPG
    3b2.JPG
    89,8 KB · Görüntüleme: 562
  • 3b3.jpg
    3b3.jpg
    61,1 KB · Görüntüleme: 557
Kısa zamanda 10 kilo vermişsin bence vücut iyi boy uzun protein ağırlıklı beslenmeye devam. Antrenörünü tebrik ederim, seninde bir harley davidson motorun eksik gözüküyor.

Bence dengelı bır sekılde oturmus vucut daha once spor yapmanında getırdıgı artıyla..Ama trapez hıc yok bence orayıda ıhmal etme..

Evet bu trapez benim de canımı çok sıkıyor.. (Aslında göğüs ve kolların yetersizliği ile birlikte trapez de canımı sıkıyor demem daha doğru olur)

Omuz idmanlarında son hareket olarak Shrak çalışıyorum (şu anki programa göre), güzel ağırlıklarla nizami şekilde hareketi yapıyorum..Umarım verimini alırım..

Arkadaşım tebrik ederim sizi...bende aslında kilo vermek ve karın-aslında bayağı göbek oluyor- inceltmek istediğimden çalışmaya başladım.Şimdi sizin önceki ve şimdiki karın bölgesini görünce bayağı bi umutlandım...Karın için hangi hareketleri kaç tekrar yaptınız sorabilirmiyim...

Yağ eritmek istiyorsanız karın hareketlerinden ziyade cardio öneririm ben öyle yaparak kilo verdim ve karın bölgesini biraz düzelttim..
Not: Yanlış anlaşılma olmasın, cardio karın bölgesini eritir demiyorum, her yeri eritir..:)

anlaşılan vücudun gelişime çok açık kardiyoyla beraber beslenmenede dikkat edersen günlük protein ihtiyacınıda tam olarak alırsan 1 sene sonra süper fiziğe sahip olursun;)

Sanırım bir önceki sayfada bir link vermiştim, orada yapmış olduğum (artık uygulamıyorum, genellikle havuz ağırlıklı cardio yapıyorum) cardio sistemi mevcut olmalı..
Ancak tekrar belirtmek isterim, benim yaptığımı herkes yapacak diye bir kaide yok..Antrenörüm bana göre cardio ve ağırlık programları yazıyor, ona göre hareket ediyorum..

o boya kas harika gider ...alt yapıyı oluşturmuşsun zaten.müzikle uğraşmanız da bu spora gerekli olan motiveyi veriyordur heralde,ki bu rock-metal gibi adrenelini kökleyen büzik türüyse: )..(görüntünden anladığım bu umarım yanılmıyorumdur).ayrıca sormak istediğim boyunuzun uzamasının en hızlı olduğu dönem kaç yaşındaydınız,kaç yaşınızda durdu?

Evet benim şanslı olduğum noktalardan biri de metal müzik icra eden bir davulcu olmam..Bu da bana iyi cardio oluyor..:)

Tam hatırlayamıyorum ancak sanırım 14 yaşındayken 1 yıl içinde 12 cm uzamıştım, ve sanırım 19 yaşına kadar uzamaya devam ettim..

Bu spora başlayalı bugün tam 3 ay oldu ve bunu aşağıdaki fotoğraflarla belgelemek istedim..
Bu fotoğraflar bugün bacak idmanından hemen sonra çekildi..
Yine poz verme özürlü olduğumu hatırlatıp, en erken 3 ay sonra yeni fotoğraf çekeceğimi belirtmek isterim..3 ay sonra umarım gözle görülür bir değişim sözkonusu olur...(Özellikle göğüs, omuz ve kollarda)

Eklentiler

• SL370275.jpg
    SL370275.jpg
    68,4 KB · Görüntüleme: 550
  • SL370276.jpg
    SL370276.jpg
    68,5 KB · Görüntüleme: 539
  • SL370277.jpg
    SL370277.jpg
    45 KB · Görüntüleme: 507
  • SL370278.jpg
    SL370278.jpg
    40,4 KB · Görüntüleme: 578
  • SL370279.jpg
    SL370279.jpg
    42,3 KB · Görüntüleme: 535
  • SL370280.jpg
    SL370280.jpg
    41,4 KB · Görüntüleme: 546
vücudunuz 3ay'a göre cok iyi kilo vermissiniz gögüsler ya pozdan ya ısıktan biraz hacimsiz gördüm geri kalan bölgeler 3ay'a göre gayet iyi bildigim kadarı ile eski yüzücü geçmisinizde var kanatlar fena cünkü:) başarılarınızın devamını dilerim iyi sporlar...

Back
Yukarı