Hocam bu arada uyguladığın programı yazabilir misin zahmet olmazsa? Bu arada aynı şekilde alkol olayını ben de sıfırladım,canlı performanslarım çok sık olmasa da ben de gitar ile ilgileniyorum 7 senedir.Ciddi anlamda içkiyi seven ve bünye itibariyle keyfimin yerine gelmesi için fazla içen biriydim ama 10 gündür içtiğim bir duble rakı.Aramıyorum da şahsen,hergün hergün içeceğime (ki öyleydim) 40 yılda bir tadını alarak içmek daha iyi.Alkol'e vereceğim para ile aminoasit alırım daha iyi
Bu arada icoot sen turkrock.com a takılıyor musun yada gitarpedal.net'e ,nick çok tanıdık geliyor da...?
EDİT = Hocam açıklamışsın programı idmanı vs. ben detaylıca başlığını okuyunca.Benim de boyum 1.86 ve kilom 93 senin baya bi yağlı halini düşün işte

Bana kardiyo konusunda ve 3 ayda yaktığın yağlar ve katettiğin yol konusunda vereceğin tavsiyeler var mıdır acaba? Ben de yeni olarak disiplinli bir antreman programına başladım ve ;
20 dk 6,5 km ile yürüyüş.
10 dk orta ayarda bisiklet
5 dk bel çevirme
3x25 mekik
3x12 yatarak ayak çekme
3x10 5kg dumbell yana açış
3x10 makinede göğüs press
3x10 pullover
3x10 oturarak sırta çekme (makinenin adını bilmiyorum ama sırtımın orta/üst kısmı çalışıyor.)
3x15 polaris (oturup göğüste sıkıştırma,makine nin hareketin adını tam yazdığımdan emin değilim)
3x15 dumbell curl 12,5 kg
Yorumlarını ve fikirlerini bekliyorum.Kardiyo döneminde ki beslenmenden de bahsedersen çok sevinirim.
Saygılar