• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Yaklaşık 5 ay oldu..(Tavisye ve yorum lütfen)

Daha çok çalışmam gerek bölgelerim nereler? (eksik diyebilceğiniz bi yer varsa)

• Total voters
    542
  • Poll closed .
çalışmana devam et beslenmene özen göster kilonun 1.5 2 katı kadar günlük protein ala karb ve yağı öğleden sonra hiç alma ağır kilo az tekrar ve kas gruplarını günlere bölerek çalış

örng göğüs+biceps

omuz+triceps

sırt+abs
vs daha farklıda yapabiliesin ana kural düzenli ve bol prot beslen iyi uyu ağır kaldır
l

kolay gelsin

Benim vücudum senin vücudun gibi olsa bana yeter, fazlasına bütçem yetmez çünkü. Aylık 300-500 liralık supplement kullanamam. O yüzden seni tebrik ediyorum. bench_O

Salona yazılacağım ama ben daha küçüğüm beni alırlar mı ukala mı davranırlar bana salona giden biri varsa yardımcı olabilir mi?

Ben Şişli'deyim, yakınlarda oturan biri varsa bana salonda yardımcı olabilir...

13 yaş.

şişlide trump towers da pure jatomi var çok güzel bir yer. ben marmara forumdaki yerine gidiyorum orayıda ziyaret etmiştim.

5 ayda evde gerçekten iyi gelişimişsin bence, genetiğinin yatkın olduğunu düşünüyorum, biraz yağlı gibisin salona yazılıp bol bol kardiyo yapmanı tavsiye ederim :)

Şimdilik bu şekilde devam et. Salon açılınca direk salona koş zaten orda yardımcı olurlar :) Yolun açık bence bırakma bu sporu, iyi yerlere geleceksin ;)

Aslan kardeşim henüz erken ...çalışmaya devam....Kulaklarını tıka ...gözlerini kapa..çalış çalış çalış....

Değerli Üyemiz;
Lütfen üyelere kullanıcı adları dışında kelimeler kullanarak hitap etmeyiniz. (kardeş, usta, abi, dostum vb. )
Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
Yukarı