Yeni başlayanların merak ettikleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan FleXoR
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sana tavsiyem her gün yapma bir gün yap birgün yapma çünkü büyük kas grupları 48 saat küçük kas grupları 72 saat dinlenmesi gerekiyordu yanlış hatırlamıyorsam 15 e kadar nefesi kontrol edemiyor isen ağırlıkları biraz azaltmanı tavsiye ederim göğüs için en etkili hareket ise bench press dir yada şınav

arkadaslar body e baslıyalı 1 ay oldu ben hemen karın kası ıstıyorum gunde 90 mekık yeterli olurmu ?

Karin kasi yag orani ile alakalidir.Yag orani dusuk kislerde gozukur. Forumda arastirma yaparak ne gibi idmanlar yapilacagini gorebilirsin. Ayrica sabirli olmak gerektigini hatirlatirim bu sporda.

Arkadaşlar Hepinize Merhaba. Bir Sorum Olacak. Yaşım 24 ve Yarın vücut geliştirmeye spor salonunda body hocası ile proteinli bir şekilde başlıyorum boy 1.82 kilo 100 sizce kaç senemi vermem gerek şimdiden cevaplarınız için teşekkürler...!

merhabalar benim yardım almak istediğim bir konu var. düzenli olarak barfiks şınav ve mekik çekiyorum (2 aydır her gün) karın kaslarım inanılmaz sert şekilde şu an. sıktığım zaman taş gibiler fakat malesef görünmüyorlar.

elleyince hissedebiliyorum ama karın bölgemdeki yağdan dolayı görünmüyorlar.

benim sorum şu : karın bölgemdeki yağı nasıl azaltabilirim ? bölgesel yağ azaltma diye bir şeyok biliyorum ama vücudumdaki yağ oranını düşürmek istiyorum. kardiyo diyenler olacaktır baştan söyliyeyim kardiyodan kasıt nedir açıklarsanız sevinirim :D:D

yaş 22
boy 176
kilo 76

yeni başlayanlar için haftada 3 ya da 4 gün yeterlidir. Fazlası zararlı olabilir.

yaşım 23 boyum 185 civarı,kilom da 84..Ağırlık antrenmanlarına başlayalı 1 hafta oluyor,vücudumda kilomun toplandığı kısım bel çevresi göbek de var,omuzlar da dar olunca kötü bir görüntü var,bel kısmı yukarıdan daha geniş öyle diyim..Şimdi nasıl bir beslenme uygulamalıyım bel çevremi eritirsem yani kilolarımı verirsem daha çelimsiz ve cılız gözükebilirim bu yüzden ne yapacağımı şaşırdım ne yemeliyim arkadaşlar aç kalkıyorum resmen beyaz ekmeği kestim kepekli yiyorum ama doymuyorum 3 dilim ekmek ile,yağ yakma işini daha sonraya bıraksam hata mı etmiş olurum yani en azından 3 ay ağırlık çalışayım nisan,mayıs gibi haftada 2 gün cardio antrenmanlarına başlarım,nasıl olur sizce,bu 3 aylık süreçte de mümkün olduğu kadar yağsız yiyecekler,göbek yapmıyacak yiyecekler yerim,çünkü salondan gelince affedersiniz hayvan gibi aç oluyorum ama kendimi frenliyorum fazla yersem göbek alıp başını gidecek,

iyi pazarlar

abilerim selamlar benim kafama takılan bir soru daha var şimdi benim spor programım buydu Şınav 5*max(yapabildiğim en son tekrara kadar zorlayarak)
Barfiks 3*max
Ters tutuş barfiks 3*max
Dips 4*max
Mekik 4*max
max yapıyorum ama bazı kişiler son tekrara kadara zorlayınca kas yanması gibi problemler olacağını söylüyor doğrumu ? 6 haftada 100 şınav programını bu sporun içinde uygularsak problem olur mu ?? amaç:güçlenmek

Iyi beslenilip idmanlar siki geciyorsa 2-3 ayda birsey gorulur/.

selmlar aranıza yeni katıldım il k olarak p90x diye bir programla basladım ama olmadı yani evde zor alet salon şart

boy 1.83 kilo 83-84 ancak göbek var ve belde kalın sizcenasıl yapayım program olarak sunu düşündüm

pazartesi: göğüs-biceps salı: sırt- triceps çarşamba: dinlenme

perşembe: omuz-bacak cuma: tirceps-biceps

antremanlardan sonra 20/25 dk kardio ve her antreman öncesi l carnitin ve protein tozu antreman sonrası sadece protein tozu

cumartesi/pazar: karın hareketleri ve 20/25 dk kardio

nasıl olur acabaa

değerli abilerim değerli arkadaşlarım yaş:16 kg:80 boy:1.82 evde sadece dumbella kol kası yapmak istiyorum kaç kg dumbella başlamalıyım cevaplarınız için şimdiden teşkekkurler

değerli abilerim değerli arkadaşlarım yaş:16 kg:80 boy:1.82 evde sadece dumbella kol kası yapmak istiyorum kaç kg dumbella başlamalıyım cevaplarınız için şimdiden teşkekkurler

3 kere 12 tekrar yapabilecek şekilde ağırlık tercih edebilirsiniz.

Bodyde 4.cü ayıma girdim Elimde haftada 5 gün tek bölge çalışacağım programım var fakat günde 2 bölge çalışıp 3+2 çeklinde çalış diyenlerde var.(pazartesi-salı-çarşamba-off-cuma-cumartesi-off) Sizce hangisini yapmalıyım veya bunu bana diyenler neye göre diyor.? yaş:20 boy:1.85 kilo:76

Meraba arkadaşlar..3 ay kadar salonda çalıştım ve vücudumda görünür bi değişme oldu..Ama şimdi evde kendim çalışmak istiyorum dumbellarla..

Sizden dumbell tavsiyesi istiyorum 25 kg lık bi set yeterli olur mu ilk bi kaç ay için?
Dumbell seti uygun fiyata nerden satın alabilirim?

Back
Yukarı