• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

yorumlarınızı bekliyorum

sülo

Üye
yaklaşık 1 senedir bu sporu yapıyorum son 5 aydır aralıksız ve ağır çalışıyorum kollar sıcak 44 cm kilom 91 boyum 1.73 yorumlarınızı bekliyorum

Kış dönemine göre güzel vücut iyi kütle yapmışın maşallah daha ayrıntılı fotolarını bekleriz sırt bacak pozu mesela t-şörtünü de çıkarıverirsen bi zahmet :D

Başarılar.

1 yilda iyi bi hacim yakalamissin omuzlarini begendim yalniz gogsun ozellikle alt tarafi cok zayif.ciplakken bu zayiflik daha belli olur yani uzerinde tisort varken goguslerin iyi durur ama ciplakken alt gogus eksikligi gogusu cok cirkin gosterir

evet göğsün alt tarafı zayıf onun nedenide alt gögüse pek önem vermedim ama bir aydır bunun için çalışıyorum t şhirtsüz fotoğraflarımı birkaç gün sonra ekliycem

bir yılda gercekten iyi yol kat edilmiş ama bu sözümü garantilemek adına 1 yıl oncekı durumun hakkında bilgi versen iyi olur.ten rengide bıraz koyu olsa daha ıyı bır goruntu kalitesı elde edılır.yaza kadar agır idmana devam et.gelecek vaad ediyorsun.

bir yıl önce 96kilo civarindaydım ama yağ oranım bir hayli fazlaydı bu hale gelmem için çok çalıstım yani birsene önce şişkoydum :idea:

Sülo;
Genetigin belli oluyor ki bu spor icin gayet uygun... resimler , kan pompalanmıs haldeyken cekilmis... Eger - üzerinde t-shirtsüz ve antreman dısında cekilmis resimlerini eklersen daha saglıklı yorumlar yapacagımıza emin olabilirsin...

-Bir de agır calıstıgını belirtmissin, kac kilolarla calısıosun ornek verir
misin??
-Steroid aldın mı hic?

pump forever yorumun için tşk şimdiye kadar suplememt dişinda bir kür küllanmadim ama kullanmayı düşünüyorum ağırlığa gelincede benchte 110kg 5tekrar yapabiliyorum ayrıca komple resimlerimi bugun içersinde yolluycam buresimler yaklaşık 1 ay öncesi resimler

öncelikle yağ yakmak için özel bir çaba sarfetmedim yani herhangibir yağ yakıcı kullanmadım ilk başlarda kardio ağırlıklı çalıştım

Madem helal olsun, benim başlayalı 9 ay oldu, bende ilk başlarda yağ yakımı falan diye çok kastım kendimi, başladığımda 80 kiloydum, 2-3 hafta öncesine kadar 97 yi gördüm :) şimdi 92 91.5 falanım yağ yakımı için uğraşıyorum şimdilerde.

Excursion dedi:
Madem helal olsun, benim başlayalı 9 ay oldu, bende ilk başlarda yağ yakımı falan diye çok kastım kendimi, başladığımda 80 kiloydum, 2-3 hafta öncesine kadar 97 yi gördüm :) şimdi 92 91.5 falanım yağ yakımı için uğraşıyorum şimdilerde.
dediğim gibiexcursion yağ yakımıiçin yapacağın şey sistemli bir şekilde

sistemli birşekilde çalışıp beslenmene dikkat etmen gerisi zaten zamanla oluyor ben dediğim gibi bu spora başlamadan önce şişkoydum acayip bir şekilde göbeğim vardı hala da var ama onu 2 veya 3 aysonra başlıycağım diette yok edeceğiğm şimdi alt yapıyı oturtmaya çalışıyorum

Vallahi uğraşıyorum işte ama, yani yanlış yaptım ben ilk başlarda, kilo vercem diye bilgisizce kas yakımı oldu. Şimdilerde işte beslenmeyi öğrendim, dikkat ediyorum. Bakalım sabır işi işte bunlar..

Excursion dedi:
Vallahi uğraşıyorum işte ama, yani yanlış yaptım ben ilk başlarda, kilo vercem diye bilgisizce kas yakımı oldu. Şimdilerde işte beslenmeyi öğrendim, dikkat ediyorum. Bakalım sabır işi işte bunlar..
evet excursion bu işler sabır ve devamlılık istiyor seninde bildiğin gibi buspor çok nankör bir spor ama bu spora çok şey borrçluyum kötü bir sey olmazsa sonuna kadar sürdürmeyede niyetliyim

sülo dedi:
t shirtsüz resimlerimi ekliyorum yorumlarınızı ve önerilerinizi bekliyorum boyum 1.74 kilo92 kol sıcak 44 1 sene önce bu spora başladım

Biraz yağlı olmakla birlikte gayet iyisin ve gelecek vaat ediyorsun. Tipin de Gustavo Badell'i andırıyor. Başarılar.

Sülo yaş kaçtı acaba ?
Bir de ah şu yağlarımız olmasa :) benim 1 gömlek yağsızım gibisin :)

Back
Yukarı