allahım yulaf yulaflıktan çıktı,et yemeğinin bile bu kadar çeşidi olmaz![]()
Lazların hamsisi varsa bodycilerinde yulafı var ! :lol:
Şaka bir yana sütle çok rahat yiyebiliyorum ama yulafı yumurta ile omlet yapınca yemesi çok zor oluyo

allahım yulaf yulaflıktan çıktı,et yemeğinin bile bu kadar çeşidi olmaz![]()
Ben de bu ürünü 2-3 ay önce forumdaki abilerim sayesinde keşfettim.Çok aradım sonunda buldum.Ama tadı gerçekten berbattı.Düşündüm taşındım sütün içine nutella katıp yedim.Gayet güzel oldu ama zararı çoktuNe yapsam diye düşünürken mutfak dolabında duran special k yı farkettim
Karıştırıp yemeyi denedim ve afiyetle yedim.Lifalifi yiyemiylenler için ideal bi yöntem bence
Yapacağınız şey 500 gr lifalif le 250-300 gr special k yı ağzı kapalı bi kaba koyup karıştırmak.Tüketeceğiniz zaman eşit şekilde dökün kaseye.
Afiyet olsun thums:
Special k da yaklaşık yüz gramda 17g civarı ya da 23 g civarı şeker var diye biliyorum bu nedenle iyi bir tercih mi tartışılı ama şurasıda gerçekki vücut sabah kalkar kalkmaz basit şekerede ihtiyac duyar benim yulaf tercihim çok az yağsız sütün içerisinde yulafı eklemek üzerine de bir miktar çilekli protein tozu ile yulaf kepeği eklemek... yulaf içinde şişiyor ve yoğun bir kıvam alıyor bir süre sonra tadıda harika bence... saygılarımla...Cok bir yemek tarifi olmasa dapratik cozum digelim, gerci special K seker iceriyor mu bilmiyorum
![]()
Çukur bir tabak al.
Yulaf ezmesi + kurutulmuş elma parçaları + pul biber + nane + biraz sulandırılmış az yoğurt veya ayran. Karıştır ...
bunu şimdi sabah mı yiyoruz?