super_hornet
Üye
bisküvi bozar sporcu adamı !
bisküvi bozar sporcu adamı !
ben yulafı blanderda toz halıne getırıp proteın kutusuna doldurup ışe getırdım. ant dan 2 saat once 120 gr yulafa proteın tozu katıp ıcıyorum. ancak ben proteın tozunu yulafın daha guzel bı tadı olsun diye koyuyorum. proteın tozunu ant sonra ve sabah kalkınca ıcme taraftarı oldugum ıcın yulafa katıp ant once ıctıgım wheyı ısraf ettıgımı dusunuyorum. bana toz halınde yulafa guzel bı tat verecek bı toz onerınız varmı? tabı saglıklı olmak kaydıyla. bı donem süt tozu ve puding tozu attıyordum tadı guzeldı ama o tur urunler toz halınde kullanıldıgında ıcındekı katkı maddelerınden dolayı zararlı olabılcegını dusundugumden proteın tozuna dönmüştüm. toz yulafımın tadı ıcın pratık tpz seklınde ne katsam?
saygılar.....
ben diyet yapıyorum. 4kilo vermek istiyorum. bazen kahvaltılarda değişiklik olsun diye şöyle bişey yapıyorum.ne kadar dogru bilemiyeceğim ama..=) bi bakıp söylerseniz sevinirim=) içine koydugum seyler biraz fazla olabilir çünkü=)
yulaf ezmesinin içine....1elmayı mutfak robotunda çektirip püre haline getiriyorum, 1 kuru kayısıyı bıcakla minik minik dograyıp onu da koyuyorum, 1 ceviz kırıyorum içine bazen..1-2 tane (paket değil,tane) eti form limon lifli bisküvi kırıyorum içine.. çok azcık 'bir fiske' denilen tabirle kellogs koyuyorum içine.. bunu bazen bazen yogurtla bazen sütle canım nasıl isterse öyle yiyorum. sonra da okula..![]()
Evet bende nefret ettim artık. Yok mudur bunun gibi içeriği zengin sabah kahvaltıda yiyebileceğim ?yulafdan nefret eder hale geldim artık başka şekillerde yemeye çalışıcam
omlet baydı artıkkafa_
beyaz yulafin 100 gr'inda yaklasik 8 gr yag vardir.arkadaşlar yulaf vücutta yağ yapmıyor değil mi? Benim göbekte yağlanma var diyete başladım yulaf yesem öğünlerde bir problem olur mu?
Yag yiyince vucut yaglaniyo mubeyaz yulafin 100 gr'inda yaklasik 8 gr yag vardir.
Yag yiyince vucut yaglaniyo mu[/sa
yulaftaki yag, bitkiseldir, unprocessed (islenmemistir) yani tabiidir. gunluk olarak yag a da ihtiyacimiz vardir, vede alinmalidir. ama abartmamak sartiyla ve kaliteli yaglari yemek sartiyla. gun icince zeytinyagi, badem, ceviz tuketerek bu yag ihtiyacimizi da ayrica gidermeliyiz. bu isin yag kismi, ama yulafin guzelligi cok iyi bir kompleks karbonhidrat olmasinda geliyor. eee o kadar guzelligin yaninda 8 gr yag da olsun artikYag yiyince vucut yaglaniyo mu![]()