Yulaf Yemenin Kolay Şekli

ben yulafı blanderda toz halıne getırıp proteın kutusuna doldurup ışe getırdım. ant dan 2 saat once 120 gr yulafa proteın tozu katıp ıcıyorum. ancak ben proteın tozunu yulafın daha guzel bı tadı olsun diye koyuyorum. proteın tozunu ant sonra ve sabah kalkınca ıcme taraftarı oldugum ıcın yulafa katıp ant once ıctıgım wheyı ısraf ettıgımı dusunuyorum. bana toz halınde yulafa guzel bı tat verecek bı toz onerınız varmı? tabı saglıklı olmak kaydıyla. bı donem süt tozu ve puding tozu attıyordum tadı guzeldı ama o tur urunler toz halınde kullanıldıgında ıcındekı katkı maddelerınden dolayı zararlı olabılcegını dusundugumden proteın tozuna dönmüştüm. toz yulafımın tadı ıcın pratık tpz seklınde ne katsam?

saygılar.....

ben yulafı blanderda toz halıne getırıp proteın kutusuna doldurup ışe getırdım. ant dan 2 saat once 120 gr yulafa proteın tozu katıp ıcıyorum. ancak ben proteın tozunu yulafın daha guzel bı tadı olsun diye koyuyorum. proteın tozunu ant sonra ve sabah kalkınca ıcme taraftarı oldugum ıcın yulafa katıp ant once ıctıgım wheyı ısraf ettıgımı dusunuyorum. bana toz halınde yulafa guzel bı tat verecek bı toz onerınız varmı? tabı saglıklı olmak kaydıyla. bı donem süt tozu ve puding tozu attıyordum tadı guzeldı ama o tur urunler toz halınde kullanıldıgında ıcındekı katkı maddelerınden dolayı zararlı olabılcegını dusundugumden proteın tozuna dönmüştüm. toz yulafımın tadı ıcın pratık tpz seklınde ne katsam?

saygılar.....

nesquik veya tang meyve tozları katılabilir diye düşünüyorum...

ben diyet yapıyorum. 4kilo vermek istiyorum. bazen kahvaltılarda değişiklik olsun diye şöyle bişey yapıyorum.ne kadar dogru bilemiyeceğim ama..=) bi bakıp söylerseniz sevinirim=) içine koydugum seyler biraz fazla olabilir çünkü=)

yulaf ezmesinin içine....1elmayı mutfak robotunda çektirip püre haline getiriyorum, 1 kuru kayısıyı bıcakla minik minik dograyıp onu da koyuyorum, 1 ceviz kırıyorum içine bazen..1-2 tane (paket değil,tane) eti form limon lifli bisküvi kırıyorum içine.. çok azcık 'bir fiske' denilen tabirle kellogs koyuyorum içine.. bunu bazen bazen yogurtla bazen sütle canım nasıl isterse öyle yiyorum. sonra da okula..:D:D

ben diyet yapıyorum. 4kilo vermek istiyorum. bazen kahvaltılarda değişiklik olsun diye şöyle bişey yapıyorum.ne kadar dogru bilemiyeceğim ama..=) bi bakıp söylerseniz sevinirim=) içine koydugum seyler biraz fazla olabilir çünkü=)

yulaf ezmesinin içine....1elmayı mutfak robotunda çektirip püre haline getiriyorum, 1 kuru kayısıyı bıcakla minik minik dograyıp onu da koyuyorum, 1 ceviz kırıyorum içine bazen..1-2 tane (paket değil,tane) eti form limon lifli bisküvi kırıyorum içine.. çok azcık 'bir fiske' denilen tabirle kellogs koyuyorum içine.. bunu bazen bazen yogurtla bazen sütle canım nasıl isterse öyle yiyorum. sonra da okula..:D:D

Zaten içerisine attığın herşey meyveden oluşuyor sadece ekstradan kellogs ve eti form koyuyorsun onlardanda çok az koyuyorum diyorsun bunda birşey yok gayet güzel bir karışım.Yalnız yulaf ezmesine kattığın her malzeme kalorisini biraz daha yükseltmektedir.Ona göre kattığın malzemenin miktarlarına dikkat etmeye özen göstermelisin.1 er tane kayısı,elma sorun değil ama cevizin kalorisi biraz fazladır buna dikkaet et 2yi geçme bence diyette olduğun için...

• Like
Reactions: su
Yulaftan kastınız yulaf ezmesi mi? Bir kase yulaf ezmesinin üstünü kaplayana kadar süt ekliyorum. Bir kaç adet kuru üzüm ilave edip afiyetle yiyorum. 5 dk.da sütü çekip yumuşuyor zaten. :)

herkes yulafın kompleks karbonhidrat olduğundan falan bahsediyor ozaman neden antrenmandan önce tüketirken içine basit şeker(bal,pekmez,şeker) konulurki? sabah bal pekmez gibi basit şekerlerle alınmasında sakınca yok sanırım.

Arkadaşlar ben etinin yulafını alıp blenderda toz haline getirdikten sonra gunde 300 gram (toz halinde) tüketiyorum 100 gram tozu rondoya atıp 300 ml limonata ile karıştırıyorum enfes tadlı birşey çıkıyo ortaya çeşitli meyve sularıyla karıştırdım limonatanın verdigi tadı hiç biri vermedi toz haline getirmeden once tüketmek işkenceydi

Siz enfes bir tüketim istiyorsanız alın size tavsiye eti lifalifi gold marka fıstık ezmesi ile karıştırın içinede bir kaç damla limon sıkın,10-15 adet kuru üzüm ile muhteşem oluyor..

Bulk Dönemi icin Yulaf yemenin Kolayi!
Arkadaslar neredeyse hepimiz ya calisiyoruz yada,okula gidiyoruz ve VG yapan icin sabah ögününün ne kadar önemli oldugunuda hepimiz biliyoruz.Bicok kez aceleyle yataktan kalkip evden ciktigimiz icinde sabah kahvlatimizi tam yapamiyoruz Size kendimin yaptigi ve acele sabahlarimin kurtaricisini yaziyorum denemenizi öneririm.

50 gr yulaf,5 yemek kasigi tartmaniza gerek yok:)
bi ölcek Whey
30 gr ceviz,
300-350ml yagsiz süt ben yagsiz kullaniyorum.
Blender de karistirip iciyorsunuz,arada bir kasiklakaristirmak gerekiyor yulaf dibe cöktügü icin.
Biraz önce 3 dakikada hazirladiginiz icecekten 600-700 kalori ve vücudunuzun ihtiyaci olan bütün mineral,vitamin,yag,KH ve proteini almis oldunuz.
Ben eger acelem varsa kalkar kalkmaz birde muz yiyorum bu icecegi hazirlayana kadar.
Afiyet olsun

ben bu ara süzme yoğurdunun içine atıyorum,yabanmersini/dut veya çilek ekleyip blenderdan geçiriyorum. öğlene kadar çok rahat tutuyor hem.
ya da,sütle pişirip az badem/ceviz ve kuru üzüm ekliyorum.üzümsüzde olur ama kuru tadı oluyor

Yag yiyince vucut yaglaniyo mu :D[/sa
Yag yiyince vucut yaglaniyo mu :D
yulaftaki yag, bitkiseldir, unprocessed (islenmemistir) yani tabiidir. gunluk olarak yag a da ihtiyacimiz vardir, vede alinmalidir. ama abartmamak sartiyla ve kaliteli yaglari yemek sartiyla. gun icince zeytinyagi, badem, ceviz tuketerek bu yag ihtiyacimizi da ayrica gidermeliyiz. bu isin yag kismi, ama yulafin guzelligi cok iyi bir kompleks karbonhidrat olmasinda geliyor. eee o kadar guzelligin yaninda 8 gr yag da olsun artik :)

Back
Yukarı