sadece no-xplode için kargo 46 $ fedex le hiç uygun değilArkadaşlar merhaba.
www.foxsupplements.com adında bir site buldum.Suplement fiyatları oldukça uygun.Türkiye gönderimleri sanırım mevcut.Ben denemek amaçlı bir suplement seçip kargo bedelini öğrenmeye çalıştım fakat bir türlü beceremedim.İngilizcesi iyi olan arkadaşlar bu siteyi bir inceleyebilirmi.Birde iherb.com da olduğu gibi bu sitede indirim kuponu olayı var.
arkadaşlar netrition'da sipariş verince iptal olması tekrar işlem yapma gibi sorunlar yok demi bb'deki gibi? sadece siparişi verip olayı hallediyoruz ?
bir de neden 100 doları geçmeyin diyorsunuz, 100 doları geçenler gelmiyor mu?
İlk sorduğunuz soru için; hayır yok. İşlemini yani siparişini tamamla, gerekli alanları doldur ve siparişini ver. İlk siparişinden sonra kullanıcı ismin ve şifren ile kendine ait bir hesabın olacak ve işlemlerini oradan yönetip, görme fırsatı elde edeceksin. Gayet güvenilir, sorunsuz. Marka bolluğu açısından Türk arkadaşlarımızın en çok tercih ettiği birkaç internet sitesinden biri. Diğer sorunun yanıtı defalarca verilmiş durumda forumda veya bu konu içerisinde, biraz gerilere gidersen gayet doyurucu bilgilerle donanma fırsatı elde edebilirsin.
Bu bağlamda; iherb içinde aynı sorunusuz(iptalsiz) kredi kartı işlemi geçerli mi, sanal kart kullanımında sorun çıkıyormu ?
Netrition ile iherb arasında kaldım hangisini önerirsiniz kargo seçimi ve fiyat olarak, ona göre sipariş vermek istiyorum.
iherb ten sipariş verdim 8 lbs agırlıgında 60 dolar ücretinde dhl express ile kargo gümrüğe takılmış gözüküyor.Dhl BAN...oldu olcak hiç bir şey geçirmesinler.özel kargolara hiç güvenmiyorum zaten bakalım ne olacak.