Yurtdışından Supplement Siparişleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hsd
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
6 lbs e baktıysalar ısler gercekten karısmıs gıbı gozukuyorr , umarım bır problem yasamadan bende 8 lbs twınlaba ulasırım benım sıparıısımın ıcerıgı

twınlab whey proteın 5 lbs
twınlab bcaa fuel
shaker
bırde pıll organızator

totalde kargo dahıl 80 dolar eger takılırsa ısler gercekten karısmıstır dıyebılırzz

İşler niye karışsın.Adamlar haklı olarak paketi açtılar.Baktılar ki sporcı gıdası kapatıp yolladılar.Sonuçta bunu sırf bize özel yapmıyorlar.Tüm yurt dışı gönderilerine aynı mumele yapıyorlar.İnsallah senin siparişlerin eline tez zamanda ulaşır.Bu arada benim siparişim UPS ile geldi.

iherb.com indirim kuponu isteyenler özelden mesaj atsın

benim son gelen siparişim 8.2 lbs idi bakmamışlar bile sadece altına kontrol edilmiştir bantı yapıştırıp geçirmişler

ben almışken 10 lbs lik whey protein alıyım diyorum bu da 4.60 kg ye denk geliyor sanırım netrition.com dan almayı düşünüyorum son zamanlarda almış birileri varsa geçermi acaba gümrükten birde bu ne kadar gider günde 2 kere kullanmayla bittikçe o siteden almayı düşünüyorumda

bb.com

Selamlar
Cuma aksami bb.com dan 10lbs whey siparisi verdim odemeyi paypal ile yaptim daha sonra cumartesi gunu live chat ile bir yetkiliden bilgi aldim sorun yok siparisiniz hazirlaniyor kargo bilgisi en gec 12 saat icinde mail atilicak denildi. Bugun siparsimin iptal edilgini bildiren bir email aldim. Telefonla gorustum telefondaki yetkili otomatik bir email oldugunu Turkiyeden yapilan siparislerin cok fazla dolandiricilik olayi oldugu icin iptal edildigini soyledi. Buradan okuduklarima gore bb.com dan alisveris yapanlar var. Odeme secenegini ne olarak seciyorlar?
BB.comdan birseyler alanlar varsa hangi ulkeden ve hangi odeme secenegini ile odeme yaptiklarini bildirebilirler mi

medenikarpuz ben bb.com dan 3 kere paypal la alışveriş yaptım. 3ü de iptal edildi live chatten billing adresimi ve mail adresimle telefon numaramı sorduktan sonra siparişimi onayladılar.bütün siparişlerim sorunsuz elime ulaştı.

bende alışveriş yapcam kafam takıldı sımdı paypal ıptal olursa para paypal hesabına gecıyor bıldım kadarıyla ve bır ısıde yaramaz acıkcası
ve bu bb sanırım lıve chat kımı gonderım yaparken kımı yapmıyor gecenlerde live chattan bırıne ılerıde alısverıs yapıcamı soyledım fakat yapsamda her sekılde ıptal olur derken bır baska oporatörü ise iptalini haber verirseniz bilgi kontrolu yapıp göndeririz diyor acıkcası eger ingilizcesi saglam bir arkadaşımız su bb bir çözüm üretmesi için mail atarsa cok sevinirim

bb.com iyi ama sıkıntılıymış yav bu işler gözüm korktu. ancak netrition'dan veririm ben sipariş, orda pek sorun yok gibi alanların dediğine göre.

arkadaslar bb neden sorunlu gözüküyor gözünüze anlayamıyorum sipariş iptal oluyor live chat'e girip adresinizi veriyorsunuz hemen onaylıyorlar.bu kadarda uğraşın sizden soy ağacınızı istemiyorlar.ha yok ben yapmam gider yirmi dolar fazla veririm diyorsanız siz birlirsiniz beni ilgilendirmez.

not:bb'den kredi kartı geçmiyorken bile sipariş vermiş tecrübeli birisi olarak arkadaslara yardım amaçlı tamamen iyi niyetli olarak yazdım bu yazıyı baska bir derdim yok.

bb'De bazen gümrükte kalıyor bir de onaylatma kısmı yok paypal falan benim gözümü ürküttü ondan diyorm, yoksa fiyat farkı warsa bb tercih edilmeli tabiki.
sipariş iptal olunca adres teyiti nasıl oluyor ingilizce mi türkçe mi o kısım

bb'De bazen gümrükte kalıyor bir de onaylatma kısmı yok paypal falan benim gözümü ürküttü ondan diyorm, yoksa fiyat farkı warsa bb tercih edilmeli tabiki.
sipariş iptal olunca adres teyiti nasıl oluyor ingilizce mi türkçe mi o kısım
tabiki ingilizce onun haricinde kargo netritionda çok pahallı örnek olarak bb.com'da 10 lbs optimum whey'in kargo fiyatı 59 dolarken netrition'da aynı ürünün kargosu 80 dolar

9:18 amClearance processing complete
blank.gif
Istanbul, Turkey

9 lbs siparişim bugün gümrük kontrolünden geçmiş.Bilginize...

koordinat veri bankası gibi olmuş bu başlık kimin suplemendleri şu an nerede haberimiz oluyor. en aktif başlıkta bu forumda

siparişinden birkaç saat sonra gönderiyorlar, senin eline geçme saatini soruyorsan değişiyor ama genellikle öğleden önce oluyor benim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı