Yurtdışından Supplement Siparişleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hsd
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ilk siparisim iki gunde geldi bende anlamadim carsambanin ilk saatlerinde siparisimi verdim. cuma ogleden sonra elime gecti. hatta belirlenen teslim tarihi pazartesiyi gosteriyordu.
ikinci sipariste pazartesi verdim persembe elime gecti. valla ups super hizli bence 3 -4 $ daha fazla verin ups ile kargolatin urunleri.

Merhabalar 1 Marttta siparişimi yapmıştım. Paypal ile ödeme yaptım. Başta daha önceki arkadaşların yaşadığı gibi orderınızı iptal ettik zart zurt gibi bi mail aldım. Ama para da çekilmiş gözüküyordu. Hemen online servisi açtım zack adlı biriyle görüştüm. İlk mesajım böyle böyle kartımdan para çekilmiş ama böyle bi mail aldım dedim. Daha devamını anlatmadan adam anladım Türkiyeden sipariş veriyosun hemen onaylıyorum dedi. Order numaramı aldı ve siparişim anında onaylandı. Shipping olarak international postal service seçmiştim(7-14 gün) Siparişimden bu yana 9 gün geçti, bi mail gelmiş bb.comdan siparişiniz her an elinizde olabilir diye. Daha önce bu yöntemle alışveriş eden kimse varmı kargonun takibi nasıl yapılır, nerden almam gerekiyor falan filan gibi.

Teşekkürler şimdiden

5 martta hem bb.com dan hem netritiondan siparis verdim.

bu sabah netritiondan ismarladigim suplementler geldi, bb.com dan ısmarladıklarım hala memphiste.

@mcfly
netrition 1. sınıf bb.com ise ekonomi sınıfıyla gönderiyor, aralarında süre farkı var
biri 3 günde gelir diğeri 5 günde, ama acele etmeyin bence nasıl olsa gelecek
aralarında hatrı sayılır bir kargo farkı vardır zaten, bb.com daha ucuz, bunun için artık oradna alıyorum ben(öteki türlü asıl para kargoya gidiyor supplement e değil

haklısın dostum, ne kadar ekmek o kadar kofte belliki :) yalnız urunlerde de bb.com daha ucuz 8 9 dolar fark oynuyor nerdeyse her supplementte.

5 martta hem bb.com dan hem netritiondan siparis verdim.

bu sabah netritiondan ismarladigim suplementler geldi, bb.com dan ısmarladıklarım hala memphiste.

6 martta sipariş verdim onaylattım sonra da.. ama gönderildi mi ondan da şüpheliyim ne yazması gerek tam olarak sipariş sayfasında. ama nerde olduğuna nerden bakabiliyoruz dostum dhl seçmiştim kargoyu :(

mail gelmedimi? siparisiniz sudur, su kargo numarasıdır burdan kontrol edebilirsiniz diye.

bu arada bb.com dan bahsediyorsun dimi? yalnıs hatırlamıyorsam dhl amerika iciydi bb.com da

bi başta iptal diye geldi sonra billing adress istedfi söledim tamm pazartesi göndercez dendi sonra da bişi gelmedi ewet bb den bahsediyoruz orda dhl global post u seçmiştim olmuyor mu o ?

arkdaşlar ödemeyi karttan yapıyorz tamam iyi hoş ta kargo ödemeside kredi kartından mı yapıyorz yoksa kapıdamı ödeme yapılıyo kargo için bide istanbul kadiköy için kargo ücreti tahmini olan varsa bir kılo basına nekadar kargo ücreti alıyolar bilgi verebilirmisiniz ?

Ben bodybuilding.com dan 2. siparişimi verdim. İlkinde sorun yaşamadım. Ama yeni siparişimin kargo ücreti kısmında free yazıyor. Önce bedava deyip sonra bi sorun yaşar mıyım bilmiyorum. Henüz parayı yatırmadım. Bi bilgisi olan var mı acaba bu konuda?

selamlar, forumun bu konusuna ilk kez yazıyorum 270 küsur sayfa olmuş ve ben sorumun cevabının hangi sayfada olduğunu bilemediğim için bodoslama yazıyorum. Umuyorum ki bir cevap veren çıkar. suplementlerimi netrition dan 2 seferde getirtiyorum;

1- 2 tane reversitol : 87 dolar
2- optimum whey 5 lb.
creatin etil ester :143 dolar
betanox 680 gr

bunları tekseferde takılmadan getirme şansım var mı? gift seçeneğiyle falan?
bir de reversitol iki tane olduğu için takılır mı acaba?

cevaba ihtiyacım var lütfen es geçmeyin.

selamlar, forumun bu konusuna ilk kez yazıyorum 270 küsur sayfa olmuş ve ben sorumun cevabının hangi sayfada olduğunu bilemediğim için bodoslama yazıyorum. Umuyorum ki bir cevap veren çıkar. suplementlerimi netrition dan 2 seferde getirtiyorum;

1- 2 tane reversitol : 87 dolar
2- optimum whey 5 lb.
creatin etil ester :143 dolar
betanox 680 gr

bunları tekseferde takılmadan getirme şansım var mı? gift seçeneğiyle falan?
bir de reversitol iki tane olduğu için takılır mı acaba?

cevaba ihtiyacım var lütfen es geçmeyin.

Bence takılma şansı var. Mümkün olduğunca her üründen bir tane getirtin. Optimum 5 lb whey zaten paketi yeterince büyük yapacak. Dikkat çekme olasılığı büyük.
Ayın 3 ünde verdiğim 10 lbs dymatize whey bugün elime ulaştı. Paket gerçekten çok küçük. 5 lbs optimum bile tek başına sığmaz.

Ben 5lbs whey ile birlikte 5-6 parça ürünü 8-9 kere getirttim sorun olmadı. Ama azda olsa takılma şansı var.
Belkide 2 reversitol getirtirsenizde takılmaz ama bence riske girmeyin.

Arkadaslar butun forumu okuyamadım bnde gercekten cok gönderi olmus okuduklarımda da istedigimi bulamadım pek .

Sorum su mesela 5lbs lik optimum whey kac para kargo ücreti gelir istanbula netrion veya bb.comdan

bilgisi olan arkadaslar yardım edebilirlermi bnde cok bıkmıs durumdayım turkiyedeki suplement fiyatlarından

bb.com a gir alacağını koy sepete uluslar arası kargoyu seç bak
abd/kanada hariç her ülke aynıkrago parasını veriyor bb.com da
ayrıca okadar da koaly takılmıyor gümrüklerde rahat olun mesela ben bu hafta sonu 3 tane 5lbs whey getirticem, o gelsin busefer 10lbs+5lbs whey yanına da creatin falan alıcam
ayrıca kutuda aynı üründen 2 tanemi varmış bir tanemi diğe kimsenin eğilip bakacğaını zannetmiyorum

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 14:32 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 13:56 ----------

Murat_Kalın
ben senin yerinde olsam optimum whey i abd den almazdım buradakiyle arasında az bir fiyat farkı kalıyor, ondansa başka şeyler al oradan
ama eğer 10lbslik whey alırsankargo 50$
mesela sana tavsiyem(fiyatı uygundur)
SciVation Whey, 10 Lbs., Vanilla
Subtotal:
$64.99
Shipping:
$49.99

TOTAL:
$114.98
170 lira civarı bir fiyat ödeyeceksin ayrıca alıcı ödemeli krgo yok yani eline geldiği zaman kargoyu ödemek gibi bir seçeneğin yok

ama optimum da ısrarcıysan:
Subtotal:
$42.99
Shipping:
$49.99

TOTAL:
$92.98
ama kargoyu dhl seçersen 1 haftadan uzun sürede gelir sanırım 15 dolar kadar daha ucuz olur
yani kargo 50 dolar
yani fazladan 22dolar verip 10 bls alabilirsin:)
gümrüğe takılırmı dersen zaten 10lbslik ambalajlar çokda büyük değil 5lbsden farksız bir kutuyla gelir(hatta az önce birisi daha küçük kutuyla geldi demişti)

anlaşılan benım paketim takıldı cok ılginç neden takıldığınıda anlamadım tam bir kumara donmus ben zaten ozel kargo sırketlerıne hıc guvenmezdım artık kesınlıkle kendı adıma kullanmam.

kurenator
takıldığını nasıl anladınız?
'anlaşılan' yazdığınıza bakar öyle tahmin ediyorum ki internetten kontrol ediyorsunuz kargonuzun nerede olduğu
ve önceden defalarca söylediğim gibi gene belirteyim: onlar geriden gelebilir, gümrük kısmıysa çok geriden gelir
benim ürünüm elime geldikten yanlış hatırlamıyorsam 1 hafta kadar sonra hala gümrük kontrolünde diyordu, kargoyu da unuttum ups idi sanırım, türkiye sitesinde teslim edildi diyordu yada öyle bişreyler
yani gümrüğe girdiğini yazıyorsa 72 saat bekle sonra takıldı de
umut var:)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı