Evet. Zamanında dedik 10 lbs - 15 lbs getirtmeyin diye.
Benim de siparişim takıldı gümrükte. İlk defa takıldı hem de bu kadar küçük bir siparişte.
iherbden ilk verdiğim sipariş takıldı. iHerbi deneyim dedim. Normalde netrition dan ve de
ülkemizde olmayan ürünlerden alırdım.
Takılan ürünler: 1 tane likit aminoasit ve 1 tane de l karnitin. Kargo firması ups. Fiyat olarak 40 dolar. Ağırlık 2.5 lbs.
Şimdi devam edelim 15-20 lbs lik siparişlere.
www.supplementler.com dan alıyordum whey leri, aminoları, kreatinleri.
TR de olmayan nox olsun sizeon olsun yurt dışından alıyordum. Şimdi artık rüyamızda görürüz veya güvenemediğimiz adamlardan ikinci el sitelerinden aratırız. Onlar da fırsat bu fırsat arttırırlar bir güzel fiyatları. Ya nereden geldiği belli olmayan lüks eczane mallarına bayılırız parayı.
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 15:56 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 15:36 ----------
Kargocu arkadasimla konustum, baktirdik. Gumruge takilmis bir guzel. Kutu o kadar kucuktu ki likit amino deodorant tupu kadar, yanindaki l-karnitin de hap yani herhangi bir multivitamin kutusu kadar ikisini toplasan hic yer tutmaz fiyat ve agirlik zaten cok cok az. Ama takilmis iste artik denetimler artmis dedigine gore arkadasin. Zaten fiyat dusuktu gumrukten cikarmak sacma olacak uzerine su icecegiz. Bu siparise cok uzulmuyorum asil sorun bu takilirsa ileride alinacak daha pahali ve agir urunler haydi haydi takilir.