Yurtdışından Supplement Siparişleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hsd
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
benim 8 lbs iherb siparişim gümrüğe takıldı.bundan once 2 kere daha almıstım takılmamıstı yılbasınba.

siparişim dhl yani özel kargoyla geldiği için gümrükten çekmek imkansız bir ton prosedur ve 400 lıra masraf gerekıyor.geri yollamaya kalksan oda olmuyor 350 lıra ıstıyorlar.tam bir saçmalık.ürünün gümrüğe takılma sebebide kişisel sağlık ürünüymüs ve fiyat faturasında yazsa bile gümrük memuru fiyat tahmini yaparmıs cok bıldığı için.Tesbit ettiği an bu durumu direk gümrüklü mal olurmus.5 senedir bu işin içindeyim ilk defa gümrüğe ürün bırakan biri olarak bir daha kesinlikle özel kargo ile ürün getirmem.sizde bu riski alırken iki kere düşünün diye yazma gereği duyuyorum...

Evet. Zamanında dedik 10 lbs - 15 lbs getirtmeyin diye.

Benim de siparişim takıldı gümrükte. İlk defa takıldı hem de bu kadar küçük bir siparişte.

iherbden ilk verdiğim sipariş takıldı. iHerbi deneyim dedim. Normalde netrition dan ve de
ülkemizde olmayan ürünlerden alırdım.
Takılan ürünler: 1 tane likit aminoasit ve 1 tane de l karnitin. Kargo firması ups. Fiyat olarak 40 dolar. Ağırlık 2.5 lbs.

Şimdi devam edelim 15-20 lbs lik siparişlere.

www.supplementler.com dan alıyordum whey leri, aminoları, kreatinleri.

TR de olmayan nox olsun sizeon olsun yurt dışından alıyordum. Şimdi artık rüyamızda görürüz veya güvenemediğimiz adamlardan ikinci el sitelerinden aratırız. Onlar da fırsat bu fırsat arttırırlar bir güzel fiyatları. Ya nereden geldiği belli olmayan lüks eczane mallarına bayılırız parayı.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 15:56 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 15:36 ----------

Kargocu arkadasimla konustum, baktirdik. Gumruge takilmis bir guzel. Kutu o kadar kucuktu ki likit amino deodorant tupu kadar, yanindaki l-karnitin de hap yani herhangi bir multivitamin kutusu kadar ikisini toplasan hic yer tutmaz fiyat ve agirlik zaten cok cok az. Ama takilmis iste artik denetimler artmis dedigine gore arkadasin. Zaten fiyat dusuktu gumrukten cikarmak sacma olacak uzerine su icecegiz. Bu siparise cok uzulmuyorum asil sorun bu takilirsa ileride alinacak daha pahali ve agir urunler haydi haydi takilir.

Bu işler kontolör gümrük memuruna çok bağlı. 2 kocaman koli ve çok büyük ağırlıkta ürünüm de geçti ama çok küçük ürünlerin kaldığı da oldu. Yurtdışından supplement siparişi rus ruleti gibi resmen.

benm daha ıkı gun once geldı urunler ve haylı buyuktu 10 lbsdı toplamı ve gectı ama arkads ıcın getırtmıstım kendıme getırmedım kske getırtmeseydım :) smdı kendm getırmek ıstıyorm ama dah tenı verdıgımız ıcın takılır dıye korkuyorm acıkcası

sevgili arkadaşlar bb den mesaj geldi tercume olurzanız sevinirim
Thanks for the email. Your order was shipped to Turkey on March 8th via International Postal Service 7-14 days and is scheduled to reach customs by March 22nd. The customs process is necessary for your government to identify that each of the ingredients in your package is legal within your countries limits. I will make sure customs has all the necessary information to get your order to you as soon as possible. Your package can be identified within Turkey Customs by supplying reference (number gelen bir numara var)
We appreciate your time and patience as we will keep you updated on the situation.

Son düzenleme:
gassal ürününün mart 8 de kargoya verildiği 22 si gibide tr ye gelmesinin beklendiği soylenıyor.kısa bir bilgi mesajı.

bu aksam yıne ıherbten sıparıs verdık arkadas ıcın paket 9.75 lbs

paket ıcerıgı

mrm 5 lbs whey proteın
twınlab bcaa
shaker 2 adet
free pıl organızatorr

bakalım takılcakmı takılmıcakmı eger takılırsa bılın kı 2005 lı yıllara gerı donuyoruzz ama hıcbır hakları yok takmak ıcın bu arada bgn ıherb te takılmaları dıkkate almıs ve odeme sayfasında 100 euroyu asmayın kargo dahıl dıyordu umarım sıparıslerde dıkkate alınır bır oncekı sayfada arkadasın vermıs oldugu urunler nasıl takıldı sasırdım 2.25 lbs gıbı bırsey takılıyorsa yandıkk demektır

arkadaşlar nitritiondan optimum whey 10.35lbs protein almak istiyorum yakın zamanda nitritiondan alışveriş yapan arkadaşlar kargoyla birlikte ne kdra geliyor takılma ihtimali nasıl almalımıyım lütfen yardm

Evet. Zamanında dedik 10 lbs - 15 lbs getirtmeyin diye.

Benim de siparişim takıldı gümrükte. İlk defa takıldı hem de bu kadar küçük bir siparişte.

iherbden ilk verdiğim sipariş takıldı. iHerbi deneyim dedim. Normalde netrition dan ve de
ülkemizde olmayan ürünlerden alırdım.
Takılan ürünler: 1 tane likit aminoasit ve 1 tane de l karnitin. Kargo firması ups. Fiyat olarak 40 dolar. Ağırlık 2.5 lbs.

Şimdi devam edelim 15-20 lbs lik siparişlere.

www.supplementler.com dan alıyordum whey leri, aminoları, kreatinleri.

TR de olmayan nox olsun sizeon olsun yurt dışından alıyordum. Şimdi artık rüyamızda görürüz veya güvenemediğimiz adamlardan ikinci el sitelerinden aratırız. Onlar da fırsat bu fırsat arttırırlar bir güzel fiyatları. Ya nereden geldiği belli olmayan lüks eczane mallarına bayılırız parayı.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 15:56 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 15:36 ----------

Kargocu arkadasimla konustum, baktirdik. Gumruge takilmis bir guzel. Kutu o kadar kucuktu ki likit amino deodorant tupu kadar, yanindaki l-karnitin de hap yani herhangi bir multivitamin kutusu kadar ikisini toplasan hic yer tutmaz fiyat ve agirlik zaten cok cok az. Ama takilmis iste artik denetimler artmis dedigine gore arkadasin. Zaten fiyat dusuktu gumrukten cikarmak sacma olacak uzerine su icecegiz. Bu siparise cok uzulmuyorum asil sorun bu takilirsa ileride alinacak daha pahali ve agir urunler haydi haydi takilir.

Geçmiş olsun Deathlifter, gecen ay benimde siparişimi acıp kontrol etmişlerdi ama elime ulaşmışdı. Bundan sonra heralde sizeon, noshotgun, xtend gibi ürünleri rüyamizda görürüz.

Artık ülkede olan 2 3 katı fiyata satılan ürünlerle mi idare etcez ne yapcaz?

Acık artırma sitelerinda satılan ürünlerede güven olmaz bence en iyisi güvenilir olan, distribitoru olan markalara yönelmek.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 21:43 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 21:36 ----------

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 21:45 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 21:43 ----------

arkadaşlar nitritiondan optimum whey 10.35lbs protein almak istiyorum yakın zamanda nitritiondan alışveriş yapan arkadaşlar kargoyla birlikte ne kdra geliyor takılma ihtimali nasıl almalımıyım lütfen yardm

78 dolar optimum whey 100 dolar ups veya 80 dolar fedex tutuyo.Bence riskli zaten hemen hemen aynı fiyata burdaki yetkili satıcısında alabılırısnız.

10 lbs protein almanın hiç bir mantığı yok uc kurus para ıcın rıske gırmeye kesınlıkle değmez.

bb.comdan 5 martta siparis verdigim
2 adet shaker
2 adet milk thistle
1 tane size on
1 tane superpump bugun kapıma bırakmıslar.

agırlık 7lbs civariydi. umarim ilerde superpump ve sizeon u getirtmek zor olmaz.

sevgili arkadaşlar bb den mesaj geldi tercume olurzanız sevinirim
Thanks for the email. Your order was shipped to Turkey on March 8th via International Postal Service 7-14 days and is scheduled to reach customs by March 22nd. The customs process is necessary for your government to identify that each of the ingredients in your package is legal within your countries limits. I will make sure customs has all the necessary information to get your order to you as soon as possible. Your package can be identified within Turkey Customs by supplying reference (number gelen bir numara var)
We appreciate your time and patience as we will keep you updated on the situation.

bir acıklık getirebilecek varmı arkadaşlar

E-posta için teşekkür ederiz. Siparişinizi Türkiye'ye 8 Mart'ta Uluslararası Posta Servisi yoluyla (7-14 gün) gönderdik ve Mart 22'de gümrüğe ulaşması planlanıyor. Gümrük işlemi, hükümetin paket içindeki her bir maddeyi tanıması sizin ülke sınırları içinde yasal bir gerekliliktir. Eminim ki gümrük, en kısa zamanda, siparişinizi almak için gerekli bilgilere sahip olmanızı sağlayacaktır. Gelen numara ile paketini Türkiye Gümrük'ünde takip edebilirsin. ( Burasını öyle anladım)
Ayırdığınız zaman ve sabır için teşekkür ederiz. Gelişmeleri haberdar edeceğiz.

snnozlm tercumem ıcın cok teşekkur
bu arada pulse senın benle alıp veremedın mı var acaba oncelıkle iherbden 15, vs lbs ıle zorlama yapıp gumruklerı zorlamaya calısan sen degılmısın bunları neden getırdınde bellı saten solemege gerek yok sanırım bana soylemıstın artı benım urunum gumruge takılmadı daha yolda ıken neden ugrasayım belkı hıc ugrasmıcam burada konuda bılgı alısverısı yapıyorz bırbırımıze yardımda bulunurken sen mesaja resmen saldırıyorsun sen bır acıklık bıle getırmedınkı sen sadece laf atıyorsun biraz dikkatli ol !

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 01:15 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 00:54 ----------

bu arada pulse sen kahinsin sanırım ?

İlk siparişimi verdim bakalım hayırlısı
Qty Item ID Product Price Total
1 40-0017 Product Catalog, 1 catalog $0.00 $0.00
1 52-0089 Animal Cuts, 42 pk can $33.95 $33.95
1 71-0346 Hydroxycut Hardcore X, 120 liquid caps $34.95 $34.95
Subtotal $68.90
Shipping - UPS Worldwide Saver (2 to 3 days) $44.62
Total $113.52

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back