Yurtdışından Supplement Siparişleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hsd
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İlk siparişimi verdim bakalım hayırlısı
Qty Item ID Product Price Total
1 40-0017 Product Catalog, 1 catalog $0.00 $0.00
1 52-0089 Animal Cuts, 42 pk can $33.95 $33.95
1 71-0346 Hydroxycut Hardcore X, 120 liquid caps $34.95 $34.95
Subtotal $68.90
Shipping - UPS Worldwide Saver (2 to 3 days) $44.62
Total $113.52

Tertemiz bir sipariş vermişsin, tertemiz şekilde de eline ulaşacaktır. Bende genelde Hydroxycut Hardcore X siparişi veriyorum. 210 kapsül daha iyi olurdu sanırım ama tabii nasıl kullandığını bilmediğim için yorum yapmam doğru olmaz. Bende 1 kutu bitirdim, daha önce istemiştim 2. kutuyu ona başlayacağım yakında. Biraz ara verdim çünkü birkaç problem yaşamıştım baş ağrıları ile ilgili. Bu arada NOW firmasının 7-keto ürününü kullanıyorum. Eğer durumumda bir değişiklik olursa Hydroxycut Hardcore X' ten kaynaklanıp kaynaklanmadığı hakkında ufak bir tahmin yürütme şansım olabilir. Bu bittiği zaman tekrar elimdeki Hydroxycut ile devam edeceğim.

Evet. Zamanında dedik 10 lbs - 15 lbs getirtmeyin diye.

Benim de siparişim takıldı gümrükte. İlk defa takıldı hem de bu kadar küçük bir siparişte.

iherbden ilk verdiğim sipariş takıldı. iHerbi deneyim dedim. Normalde netrition dan ve de
ülkemizde olmayan ürünlerden alırdım.
Takılan ürünler: 1 tane likit aminoasit ve 1 tane de l karnitin. Kargo firması ups. Fiyat olarak 40 dolar. Ağırlık 2.5 lbs.

Şimdi devam edelim 15-20 lbs lik siparişlere.

www.supplementler.com dan alıyordum whey leri, aminoları, kreatinleri.

TR de olmayan nox olsun sizeon olsun yurt dışından alıyordum. Şimdi artık rüyamızda görürüz veya güvenemediğimiz adamlardan ikinci el sitelerinden aratırız. Onlar da fırsat bu fırsat arttırırlar bir güzel fiyatları. Ya nereden geldiği belli olmayan lüks eczane mallarına bayılırız parayı.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 15:56 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 15:36 ----------

Kargocu arkadasimla konustum, baktirdik. Gumruge takilmis bir guzel. Kutu o kadar kucuktu ki likit amino deodorant tupu kadar, yanindaki l-karnitin de hap yani herhangi bir multivitamin kutusu kadar ikisini toplasan hic yer tutmaz fiyat ve agirlik zaten cok cok az. Ama takilmis iste artik denetimler artmis dedigine gore arkadasin. Zaten fiyat dusuktu gumrukten cikarmak sacma olacak uzerine su icecegiz. Bu siparise cok uzulmuyorum asil sorun bu takilirsa ileride alinacak daha pahali ve agir urunler haydi haydi takilir.

Kardeşim geçmiş olsun umarım forumdaki herkes bu yazından çok az ders çıkarır kendine çünki ben söylediğimde tek taraflı kalıyor gibi hissediyordum

İlk siparişimi verdim bakalım hayırlısı
Qty Item ID Product Price Total
1 40-0017 Product Catalog, 1 catalog $0.00 $0.00
1 52-0089 Animal Cuts, 42 pk can $33.95 $33.95
1 71-0346 Hydroxycut Hardcore X, 120 liquid caps $34.95 $34.95
Subtotal $68.90
Shipping - UPS Worldwide Saver (2 to 3 days) $44.62
Total $113.52

bende
Combo: BSN NO-Xplode/CellMass Stack, Blue Raspberry/Fruit Punch $66.98
Muscle Asylum Project Anabolic O.D., 2 Lbs. - Buy 1 Get 1 FREE!, Chronic Fruit Punch $29.99
toplam shipping le birlikte $162.96
bakalım inş. getirmesi nasip olur.:)

10 martta verdiğim 2 adet animal cuts ve bir adet ultmate amino 2000 325 tablet bu gün gümrükten geçmiş.toplamda kargo ağırlığı 4.4 lbs.

bende 2 hafta önce netrition comdan universal storm , opti bcaa 200 , now testo jack 2000 i 102 $ a aldım bayada hızlı geldi fedexle aldım o yuzden sanırım 43 $ kargo tuttu... airmaile güvenemedim yorumlardan... fakat bi daha ki sefere airmaili denicem fiyatı düşürmek için ne dersiniz?

Son düzenleme:
arkadaslar simdi de iherbsten ürün almayı düsünüyorum twinlab whey pro , jarrows l-glutamine 1000mg 100 tab , now adam multivitamin toplam 7lbs yapıo kargo 29.13$ normal mi bu? alışveriş yapanlar ne der.. ups de aynı fiyat dhl de ups yi tercih etmeliyim sanırım

10lbs whey ve 180 kapsül gh max siparişi verdim bb.com dan
live chat deki arkadaşın deidğine göre birkaç haftadan beri credi kartıyla(paypal falan değil düz kredi kartı) siparişlerine izin veriyorlarmış türkiye için, henüz yazılımı güncellemediğimizden böyle sorunlar(sipariş iptali) oluyor dedi ve hemen düzeltti siparişimi
muhtemelen yakında bb.com dan sipariş verince live chat e ihtiyaç duymayacağız

live chat deki arkadaşın deidğine göre birkaç haftadan beri credi kartıyla(paypal falan değil düz kredi kartı) siparişlerine izin veriyorlarmış türkiye için, henüz yazılımı güncellemediğimizden böyle sorunlar(sipariş iptali) oluyor dedi ve hemen düzeltti siparişimi

su sıralar gumrukten gecıslerın zor oldugu kanatındayım umarım senın 10 lbs lık paket gelır gelınce burdan gorsel olarak paylasırsan sevınırım 1 hafta once 8 lbs verdık geldı ıherbten sımdıde 9.75 lbs verdık heyecanla beklıyoruzz eger senın 10 lbs gecerse bende tek paket olarak 10 lbs sıparıs vermeyı dusunucem umarım gelır

takılan 2 kişininde siparişi iherb den ve dhl ile gelmiş yanılmıyorsam ? başka sorun yaşayan oldumu acaba şu aralar?

su sıralar gumrukten gecıslerın zor oldugu kanatındayım umarım senın 10 lbs lık paket gelır gelınce burdan gorsel olarak paylasırsan sevınırım 1 hafta once 8 lbs verdık geldı ıherbten sımdıde 9.75 lbs verdık heyecanla beklıyoruzz eger senın 10 lbs gecerse bende tek paket olarak 10 lbs sıparıs vermeyı dusunucem umarım gelır

geçen pazartesi vermiş olduğum 14,5 lbs lik sipariş iki günde ups ile sorunsuz geldi. işin enteresan tarafı bu benim şimdiye dek verdiğim en ağır siparişti ve ilk defa bu paket gümrükte kontrol amacıyla açılmamış.

daha önce bir çok arkadaşın dile getirdiği gibi bunun kesinlikle şans işi olduğunu düşünüyorum.

ben de bu aralar sipariş vericem de 100 doları geçersem kesin kalır mı?
bir de live chat kısmı sitede nerede, siparişin iptali bize mail olarak geliyor ardından live chate durumu mu anlatıyoruz ve nasıl anlatıyoruz biraz açıklarsan sevinirim.

Weight
14.0 lbs/6.4 kg

pakedinimin toplam ağırlığı 14lbs:)

Merhaba arkadaslar, iherb den urunleri kalan arkadaslarin getirdikleri urunler neydi acaba ? bir arkadas sadece likit amino ve carnitin getirdim kaldi demis. Diger arkadas 8lb lik ne getirdi de kaldi acaba.

En son 2-3 hafta once bir posta getirmistim iherb den gurmruk kontrolu yapildi bandrolu vardi ustunde cok sasirmistim. Yalniz ben hic protein getirtmedim sadece vitamin ve creatin almistim.

Acaba proteinlerde mi sorun var simdilik? Boyle bir tahmin cikarabilir miyiz acaba?

bende
Combo: BSN NO-Xplode/CellMass Stack, Blue Raspberry/Fruit Punch $66.98
Muscle Asylum Project Anabolic O.D., 2 Lbs. - Buy 1 Get 1 FREE!, Chronic Fruit Punch $29.99
toplam shipping le birlikte $162.96
bakalım inş. getirmesi nasip olur.:)

kac lbse oldu bu ? anabolic o.d ler toplamda 6 yi gecio zaten inşsalah gecer.

Phobia benjamin dostum gelmedimi daha iherb siparişlerin . ben en son 20 gün önce aldım geldi . son 6 ayda 15 kere falan iherb ten aldım hepside geldi takılmaz kimseninki inşlh ama son iki haftadır takılmalar olmuş galiba :( bende 100 $ hiç geçmemiştim bide 10 lb yi. yakın zamanda alan arkadaşlar varmı iherb ten başka ?

Arkadaşlar netten sipariş vericem bnde ama aklımı karıştıran mevzu . Shiping yani kargo ücreti . Bu ücret 49 $ degişmiomu ne alırsam alıyım ne kdr agır olsa olsn sabit mi bu ücret

murat arkadasım kargo alınan ürün sayısına-ücretine göre değişiyor. ne kadar fazla ürün alırsan kargo o kadar artıyor...
ben bb'den 103 dolarlık sipariş verdim 5 dolar indirim kuponu kullandım. 98 dolarlık bir sipariş verdim. ilk alışverişim. inşallah geçer de alırım.

cuma vermıs oldugum sıparıs bgn elımıze ups kargoyla gectı paket gumruk kontrolu ıcın acılmıs 9.75 lbs agırlıgında

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı