Yurtdışından Supplement Siparişleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hsd
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
arkadaşlar bb den alışverışımı yaptım dhl ıle gonderımı sectim ve takıp numaramıda aldım 3gun oldu ama numara ıle takıpte bır sonuc yok eger bır takıp numarası verıldıyse bunun dhl sıstemınde gormem lazım normalde bole bır sorun yaşayan varmı

anlaşılan benım paketim takıldı cok ılginç neden takıldığınıda anlamadım tam bir kumara donmus ben zaten ozel kargo sırketlerıne hıc guvenmezdım artık kesınlıkle kendı adıma kullanmam.

Biraz bekle bence. Ben sipariş verdiğimde ürünler elime ulaşmıştı, fakat sistemde hala gümrükte gözüküyordu. Eger fedex ile sipariş verdiysen yurt içi dağıtımını mng kargo yapıyor. İstersen ara konuş, nerde olduğunu sor.

Burada da gerekli telefon bilgileri mevcut;
http://www.fedex.com/tr/contact/

arkadaşlar 4 gğn once bb den sıparımı verdım ve ustunden 4 gun gectı trackıng number ılede takıp edemıyorm ve bb 'unfortunately there is no tracking available with this shipping option' dıyor kargo ızlenmeden sıparıs nasıl teslım olur ve o kargo parası bosamı gıdıyor daha once bb den dhl ıle urun alan varmı

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 15:15 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 14:33 ----------
bu arada verdikleri numarada 19 haneli dhl aradım ve onlar 10 haneli oldunu bize ait olmayabilir diyor
az once live chatta konustum ama pek bişi anlamadım yardım edebilcek biri varmı

Lunging Lindsey: This is the only number associated to your order
: There was a 10-digit tracking number
Lunging Lindsey: No you do not have a tracking number
Lunging Lindsey: this would be a tracking number, however they are not activated
Lunging Lindsey: we are working on a system now to be able to provide that

Lunging Lindsey: Your order is still currently in transit to your country
Lunging Lindsey: from their it will pass through inspections when done
Lunging Lindsey: the package will be released to your requested shipping address.
Lunging Lindsey: You however do not have step by step tracking so you will NOT be able to track your package.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 15:36 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 15:15 ----------

az önce mesaj geldi
I apologize that you are unable to track your order. With your choice of International Postal Service as your shipment option, step-by-step tracking is not available. The number you received, , is a delivery confirmation number and only updates if the delivery is made or if a change has been made in the routing of your shipment. If you want step-by-step tracking with your next order, please choose our International Express Courier option.

sımdı bu normal posta ılemı gelıyor anlamadım yanı 40 dolar kargo parası verip takip edemiyorum ve bu cok ilginç

Son düzenleme:
arkadaşlar 4 gğn once bb den sıparımı verdım ve ustunden 4 gun gectı trackıng number ılede takıp edemıyorm ve bb 'unfortunately there is no tracking available with this shipping option' dıyor kargo ızlenmeden sıparıs nasıl teslım olur ve o kargo parası bosamı gıdıyor daha once bb den dhl ıle urun alan varmı

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 15:15 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 14:33 ----------
bu arada verdikleri numarada 19 haneli dhl aradım ve onlar 10 haneli oldunu bize ait olmayabilir diyor

Lunging Lindsey: this would be a tracking number, however they are not activated

Lunging Lindsey: the package will be released to your requested shipping address.
Lunging Lindsey: You however do not have step by step tracking so you will NOT be able to track your package.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 15:36 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 15:15 ----------

az önce mesaj geldi
I apologize that you are unable to track your order. With your choice of International Postal Service as your shipment option, step-by-step tracking is not available. The number you received, , is a delivery confirmation number and only updates if the delivery is made or if a change has been made in the routing of your shipment. If you want step-by-step tracking with your next order, please choose our International Express Courier option.

sımdı bu normal posta ılemı gelıyor anlamadım yanı 40 dolar kargo parası verip takip edemiyorum ve bu cok ilginç
Arkadasım normal kargoyla geliyor USPS seçmişsin oda turkiyede PTT ile çalışır.Kesin takıldı ürünün seni eger buyuk sehirde oturuyosan paket toplama merkezine davet edecekler.hiçmi okumadın bu formu insanlar hangi kargo şirketini kullanıyor vs.. neyse geçmiş olsun.alırsın ama biraz prosödürü var.ptt memurları açıklar sana.

aşama aşama izleyebileceğin track sistemi yok aldıgın kargoyla demiş evet sadece geldiğinde veya geleceği yol değiştiğinde haber verdiğini yazmış anladıgım kadarıyla

ne kadar emin konusuyorsun formu okumadın mi diyorsun bide ben iherb ve netriondan daha once aldim
bb de dhl kargosunun adi vardi ve ayrica ptt ile geliyorsa saten en erken 7 gun (kesin takildi demissin :) )ordada belirtmis 7-14 gun ve ptt ise takılma olasiligi dahada dusuk saten siparis verdım 60 dolar ve 3kilo dostum daha pazartesi siparis verdım

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 17:35 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 17:10 ----------

ayrıca U.S. Postal Service secmedim olede bir secenek yok saten

Son düzenleme:

az önce mesaj geldi

Korkacak bir şey yok ortada. Sadece seçtiğin kargo seçeneğinde Fedex'in sistemindeki gibi adım adım takip edemiyorsun o kadar. Kargoyu aldığında veya herhangi bir değişiklik olduğunda o zaman güncellenecektir diyor. Eğer adım adım izlemek istiyorsanız, bir dahaki sefere Fedex'i seçin diyor.

dhl de takip yok airmail in aynısı firebird söylemişti sadece dhl uçağıyla geliyor diye
şöyle 2-3 sayfa okusanız olay çözülcek ama nedense okumamakta ısrar ediyosunuz

gecenlerde bır arkadasımızın 5 lbs paketı takılmıstı bızde gecen pazar sıparıs vermıstım 4 gun sonra yanı bgn elımıze sag salım yaklasık gonderı boyutu 8 lbs olan paket ulastı ıherbten vermıstık paketıı

paket ıcerıgı

twınlab whey 5lbs
twınlab bcaa
shaker
free pıl organızator

kargo sırketı ups ıherbten asla ve asla dhl secmeyın %80 adres hatası yapıyorlar ups en ıyısı tavsıye ederım ıherb ıcın

İherb den 5$ lık indirim kodu isteyen özelden mesaj atsın. Bu arada DHL de takip yok demişsin cadocx. Ben dakika dakika ürünümün nerde olduğunu gün içinde meraktan devamlı takip ettim.
3/11/2010 1:10 pmShipment delivered.
blank.gif
Istanbul East, Turkey
blank.gif
Why is this? 12:20 pmWith delivery courier.
blank.gif
Istanbul East, Turkey 11:51 amArrived at DHL facility.
blank.gif
Istanbul East, Turkey 11:02 amDepart Facility
blank.gif
Istanbul, Turkey 11:02 amProcessed at DHL Location.
blank.gif
Istanbul, Turkey 9:59 amClearance processing complete
blank.gif
Istanbul, Turkey 9:49 amTransit through DHL facility
blank.gif
Istanbul, Turkey 4:29 amDepart Facility
blank.gif
Leipzig, Germany3/10/2010 11:01 pmProcessed at DHL Location.
blank.gif
Leipzig, Germany 10:44 pmTransit through DHL facility
blank.gif
Leipzig, Germany 6:08 amDepart Facility
blank.gif
Cincinnati Hub, OH 5:14 amProcessed at DHL Location.
blank.gif
Cincinnati Hub, OH 4:15 amTransit through DHL facility
blank.gif
Cincinnati Hub, OH3/9/2010 8:20 pmDepart Facility
blank.gif
Los Angeles Gateway, CA 8:14 pmProcessed at DHL Location.
blank.gif
Los Angeles Gateway, CA 6:59 pmTransit through DHL facility
blank.gif
Los Angeles Gateway, CA 6:55 pmDepart Facility
blank.gif
Los Angeles, CA 6:54 pmProcessed at DHL Location.
blank.gif
Los Angeles, CA 5:38 pmDeparting origin.
blank.gif
Los Angeles, CA
blank.gif
Picked Up by DHL.

bu takip sayılmıyor mu?

bodybuilding.com siparişleri için konuştum ben
airmailin aynısı 7-14 gün içinde ulaşıyor takip yok yukarda biride bu hataya düşmüş

Cumartesi netrition dan sipariş verdim çarşamba 12 de geldi süper birşey :)

Valeo Ocelot Wrist Wrap Glove, Tan & Black, Medium
Optimum Nutrition ZMA, 180 capsules
Optimum Nutrition Gold Standard 24 Hour Protein Pak, Chocolate, 1 box kit
Netrition T-Shirt Eagle Design, Military Green, Medium

Toplam ağırlık 9 lbs.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 23:27 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 23:25 ----------

Ben paraya kıydım Fedex seçtim. Pahalı ama olsun ne olur ne olmaz anlık takip ettim kargoyu.

az önce mesaj geldi

bb dhl'yi yeni ekledi onun için bir fikrim yok ama ptt ile geliyorsa takılabilir geçen sene strawberry'den 50 liralık parfüm almıştım kargo dahil 2 hafta sonra kargo eve gelmedi ptt'den bir kağıt geldi kargonuz var diye gittim.pakete gümrük uygulanmıs.50 lira parfüm için 50 lira gümrük vergisi aldılar.o kadarda dil döktüm ama adam nuh dedi peygamber demedi.üstelik annem aynı postanede çalışıyor.yani yüz liraya lacoste red almıştık o zaman burdakiyle aynı paraya geldimişti.işallah senin kargo takılmaz kardeş.

bb dhl'yi yeni ekledi onun için bir fikrim yok ama ptt ile geliyorsa takılabilir geçen sene strawberry'den 50 liralık parfüm almıştım kargo dahil 2 hafta sonra kargo eve gelmedi ptt'den bir kağıt geldi kargonuz var diye gittim.pakete gümrük uygulanmıs.50 lira parfüm için 50 lira gümrük vergisi aldılar.o kadarda dil döktüm ama adam nuh dedi peygamber demedi.üstelik annem aynı postanede çalışıyor.yani yüz liraya lacoste red almıştık o zaman burdakiyle aynı paraya geldimişti.işallah senin kargo takılmaz kardeş.

allah allah 56 tl yaa dnc almıstım ama ptt den sorunsuz geldı yaa strawberry de de ılk defa duydum bunu

2. siparişini verirken ilk kullanıcı adınla aynı şekilde vermeyi denedin dimi. ABD içinde bazı durumlarda free olabiliyo sipariş.

az önce konuştum bb den bana dedikleri ordaki dhl international post dedi takip falan edemezsiniz numara falan da yok dedi sadece 60 gün sonra elinize ulaşmazsa ürünün parasını iade ediyoruz dedi sadece inş. geçer ya yoksa 35 dolar(kargo) havaya uççak :(

arkadaslr bı sorm olacak netrıtıonda 4-5 kargo getırttım elıme ualstı buugne kadar smdı gecen hafta sıparıs vermıstım geldı smdıde vermek ıstıyorum acaba sureklı gelıyo dıye gumrukte sorn olurmu baska ısım adına uyelık acıp oylemı versem sızce ne yapmalym ?

arkadaslr bı sorm olacak netrıtıonda 4-5 kargo getırttım elıme ualstı buugne kadar smdı gecen hafta sıparıs vermıstım geldı smdıde vermek ıstıyorum acaba sureklı gelıyo dıye gumrukte sorn olurmu baska ısım adına uyelık acıp oylemı versem sızce ne yapmalym ?

Bu konu benimde kafamı çok kurcaladı. Ne olur ne olmaz diye üye yaptığım arkadaşlarım üzerinden sipariş veriyordum.

gumrukte ısımle ılgılı bır sorun yasayacagını hıc sanmıyorum , adamlar kımsenın ısmıne dıkkat etmıyorlar o kadar kargo gecıyor ordan ama su var dıkkatlerını cekıcek olan sehır ısmıdır aslında , onun dısında adres kısı adı fln bunlar sanmıyorum

evet aynısını verdim. Mail attım siteye yanlışlık olmuş kargo parası alınacaktır diye cevap geldi. Bende sevinmiştim =)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı