Yurtdışından Supplement Siparişleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hsd
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
yurt dışından gelicek arkadaşınıza istediğin siparişi verebilirsin kilo sınırını aşmadğın sürece bavulu doldur.Ben usa den geldiğimde öyle yapmıstım.için rahat olsn

Aynı üründen birden fazla olması sorun teşkil etmez diyorsun yani? Bir de arkadaşımın nerden geldiği önemli mi? Yani kanada, ingiltere gibi ülkelerde de arkadaşlar var, onlara da aynı şekilde getirebilir mi? Ülkedenülkeye farkezmez sanırım?

gümrük memuru görevlendirildi gibi birşey diyor klasik ibare.bi ton ücret isteyecekler muhtemelen tabi bi mucize olup paket gelmezse.ürünün nesi gümrüğe takıldı anlayamadım zaten normalde 12 lbs geçiyordu bu paketin takılması imkansız hem hafif hem fiyatı düşük ama bizim ülkemizde bu olayın kanunu bile yok..özel kago ile alışveriş çok riskli unutmayın.ptt ile her türlü alırız ama bu şekilde takıldımı kalır.

Umarım bir mucize olur da kargonuz gelir.
Bir hatadır bu başlığı takip ediyordum herkes rahat rahat geçiriyordu ne güzel, ben de bi cesaret iherb'ten sipariş vermeyi düşünüyordum. Şanssızlığa bak. Ya denetimleri sıklaştırmaya başlıyorlar, yada size denk geldi.

Aynı üründen birden fazla olması sorun teşkil etmez diyorsun yani? Bir de arkadaşımın nerden geldiği önemli mi? Yani kanada, ingiltere gibi ülkelerde de arkadaşlar var, onlara da aynı şekilde getirebilir mi? Ülkedenülkeye farkezmez sanırım?

Yok hiç bir sorun olmaz. Sadece 25 kg sınırı var. 25 kg üstüne izin verilmiyor ya da ceza ödeniyor. Aynı şekilde yurtiçi uçuşlarda da 15 kg sınırı var. Ben yurtdışından geldiğimde uçak, İstanbul'dan İzmir'e aktarmalıydı ve 60 lira gibi bir ceza ödedim 15 kg 'yi geçtiğim için. Şunu da belirteyim arkadaşın supplementleri kıyafetleri ile saklasın, çünkü aktarmalar sırasında hırsızlık olabiliyor.

iherb te patladı artık anlaşılan..
ÖZEL KARGO FİRMASI TARİFESİ :
-- 225 TL gümrük ücreti
-- 150 TL ordino
-- 25 euro ardiye(1 günlük)
-- ve vergiler..

Bu da PTT Tarifesi:
%10 vergi
2 tl depo ücreti!

bakalım gumruk te ne kadar sıklasmıs bızım paket 8 lbs kargo dahıl 80 dolar eger gecerse burdan yazarım gecmezse bılınkı gecmıstekı olaganustu hal durumu yasanıyor demektır gumrukte :)

Beyler i herbten ups i kullanan varmı ? nasıl safe mi?

ben genelde dhl ile alıyorum... daha ucuz oluyor diye dhl ile alıyordum... ups ile aldım 1 kere onda da sorun yaşamadım... ama genede yasak olduğu için riskli birşey... bu arada eğer ilk alışverişinizde birinden referans kodu alarak ilk alışverişde 5 dolarlık indirim alın :)

iherbten verdıgım twınlab 5 lbs whey proteın elıme gectı kutuyu actım hersey guzel ama urun sankı boyle nem cekmıs gıbı toz lar boyle bıraz yapısık gıbı sankı kutuya nem gırmıs bırbırlerını yapısmıslar gıbı cokta yapısmıs gıbı deıl ama acaba twınlab whey alan arkadaslar aynı seyler sızdede oldumu bırazdan ıherb ın operatoruyle konuscam

Merak etme, twinlab 5 lbs. whey bitirmiş ve O.N. ve Weider da kullanmış biri olarak söyleyeyim ki; Twinlab'ın wheyi biraz nemli gibidir, diğer wheylere göre plastiğimsi bir yumuşaklığı vardır, sorun yok.

Kargosuyla beraber yaklaşık 245 TL civarında bir fiyata denk geliyor risk almayada değmez gibi pek. Türkiye'den tek tek alman durumunda 370 TL ' yi aşıyor sanırım. 10lbs'ye kadar.

Bu ürünü açık artırma sitelerinden 255 liraya kadar bulabilirsiniz, hem de distrübütör firmaların açık artırma sitesi temsilcilerinden. Büyük ürün siparişleri vermeyelim.

haftaya bi 10 lbs daha siparis edicem.optimum 10 lbs whey bana gelen mailde havale ile 138 civarına geliyordu ******** nin sitesinde bi inceleyin orayı bence.kargo dahil

Bir haftada nasıl oluyor da 10 lbs. yi bitirip, bir hafta sonra ikinci 10 lbs. sipariş ediyorsun (bunu "daha" sözcüğünü kullanmandan ötürü yazdım, sandığım gibi değilse bile 10 lbs. yine de açgözlülük)? Açgözlülüğünüz sayesinde ihtiyacı olan birçok insan zamanı geldiğinde Türkiye'den 4 kat fiyata ürün almak zorunda kalıyor.

beyler kargo haftasonları çalışıyor mu bb de yoksa pazartesiyi mi beklemek zorundayız yardımcı olur musunuz? dhl ile sipariş verdim ürünler paketlendi diye görünüyo sizce pazartesi mi verilir kargoya sizin ürünler ne zamn verilmişti yarımcı olursanız sevincem

edit:pazartesi veriliyormuş kargoya

Son düzenleme:
pzartesi çalışırlar sanırım.Gümrüğe takılcak mal bulamıyorlar sporculara bulaşıyorlar benım aklım almıyor amerikada elini kolunu sallıyarak aldığın ürün burda gümrükten geçmiyor.

bu aralar Türkiye deki firmalar indirim yapmaya başladı. demekki satışları düştü. baktılar olmuyor gümrük işine bi parmak attılar bence. maalesef ülkemizde spora ve sporcuya destek verilmiyor, çok üzücü gerçekten . tamda dün sipariş vermiştim inşallah gümrükte takılmaz :)

Ya bu gümrükte takılma olayına ben inanmıyorum.Daha dün iherbden vermiş olduğum 6 ıbs lik siparişim elime ulaştı.Sadece gümrük kontrolunden dolayı paket açılıp içine bakılmış.Arkadaşlar bir kişi mağdur oldu diye herkes mağdur olacak diye bir olay yok.Biraz risk almak lazım.

>>>Bu arada indirim kuponu isteyen bana özelden mesaj atsın<<<

Ya bu gümrükte takılma olayına ben inanmıyorum.Daha dün iherbden vermiş olduğum 6 ıbs lik siparişim elime ulaştı.Sadece gümrük kontrolunden dolayı paket açılıp içine bakılmış.Arkadaşlar bir kişi mağdur oldu diye herkes mağdur olacak diye bir olay yok.Biraz risk almak lazım.

>>>Bu arada indirim kuponu isteyen bana özelden mesaj atsın<<<

6 lbs e baktıysalar ısler gercekten karısmıs gıbı gozukuyorr , umarım bır problem yasamadan bende 8 lbs twınlaba ulasırım benım sıparıısımın ıcerıgı

twınlab whey proteın 5 lbs
twınlab bcaa fuel
shaker
bırde pıll organızator

totalde kargo dahıl 80 dolar eger takılırsa ısler gercekten karısmıstır dıyebılırzz

Bir haftada nasıl oluyor da 10 lbs. yi bitirip, bir hafta sonra ikinci 10 lbs. sipariş ediyorsun (bunu "daha" sözcüğünü kullanmandan ötürü yazdım, sandığım gibi değilse bile 10 lbs. yine de açgözlülük)? Açgözlülüğünüz sayesinde ihtiyacı olan birçok insan zamanı geldiğinde Türkiye'den 4 kat fiyata ürün almak zorunda kalıyor.

orada bitirdigimi soylemedim zaten suan elimde para var alıyorum hem bu seni ilgilendirmez ister 20 kilo geciririm ister 30 ama GECİRİRİM.4 kat diye bisey yok 10 lbs whey 235 lira riske giremiyosan sen gider ordan alırsın konusmak icin konusmayin bosuna

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı