Yurtdışından Supplement Siparişleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hsd
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
altaylar dünyayı getirdin, benim siparişim gelmezse sana küfür edicem yalnız :)
bb.comda takip etme yok mu kargo ücreti düşük olan kargoyu? siparişi verdim de nerdedir, ne zaman gelir bir bilgim yok.

BB'den 10 lbs Dymatize whey siparişi verilebilir aslında. Uyguna geliyor.
15hq37.jpg

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 19:06 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 19:01 ----------

Bu siparişi versem kolinin büyüklüğü dikkat çeker heralde :S Allam delircem fiyata bak :( 2 alana 1 bedava kampanyası var Nitro-Tech de :S :S
fy0as1.jpg

15hq37.jpg

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 19:06 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 19:01 ----------

Bu siparişi versem kolinin büyüklüğü dikkat çeker heralde :S Allam delircem fiyata bak :( 2 alana 1 bedava kampanyası var Nitro-Tech de :S :S
fy0as1.jpg

kutuyu açarlarsa takılır kontrol etmezlerse bir şey olmaz şansını denemek istiyorsan sana kalmıs.ama paket büyük olacağından zor iş.aslında şöyle bir şey olabilir bundan iki tane sipariş edip 6 tane almıs oluruz bunu altı taneyi ikişerli olarak kargolayabilirlerse olur aslında.yani şöyle bir hesap edersek küsüratları atıyorum ve kargo ücreti 2 tane ayrı ayrı nitro tech seçince 59.99 dolar çıkıyor ne alakaysa onuda anlamadım ama neyse.94+94+60+60+60=368 dolar.bunuda altıya bölersek 61 dolara geliyor tanesi bence çok iyi fiyat türkiyedeki fiyatını düşünürsek.iki üç arkadaşda ortak olarak da getirilebilir.ingilizcesi iyi olan arkadaşlar sorabilirler mi acaba ben anlatamamda bu kadar karmasık konuyu:lol:

ben bir ay sonra bu şekilde toplam 12lbslik nitrotech almayı planlıyorum mesela
kargo fiyatıysa tam bir muamma, kutuya 1 tane sadece 1 tane bar ekleyin mesela 50 dolar olan kargo 76 dolar oluyor, 5lbs whey ile aynı etkiyi yapıyor saçma sapan birşey

15hq37.jpg

fy0as1.jpg

3 tn 4 lbs bence 10 lbs wheyden daha cok yer kaplar ama kargosu daha ucuz nasıl oluyosa ben anlamadım .

bence 10 lbsnin gecme sansı daha cok 3 tn nitrodan

Son düzenleme:
yıllardır yurt dısından siparişler vermekteyim genelde patlamasının sebebi popüler ürün olması.. normalde hep 150 200 dolarlık abercrombie siparişleri veriyordum bi sıkıntı olmuyordu bir seferinde abarttım 500 dolarlık bir sipariş verdim ve gümrükte kaldı. fedex e telefon açtıgımda kalması normal dedi çünkü inanılmaz talep oldugunu söylediler.. herneyse ürünü çıkartmak için bu işlerden anlayan bir adam bulduk bu işe hayatını vermiş bana dediki hollisterdan 1000 dolarlık versen geçerdi ama abercrombie zor dedi bu gibi popüler ürünlerde 100 euro sınır arkadaşlar bunu türk hava yolları C terminalinde gümrük görevlisi söyledi resmi ağızdan simdi biz ne kadar çok sipariş vermeye başlarsak patlamalarda artıcak doğal olarak. ve türkye distrbtrlerinnde bu konu üstünde ağar baskısı oldugunu söylemişlerdi.

Aşağıdaki sipariş geçer mi arkadaşlar, ne dersiniz? Bu ürünleri aldım da;

[FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]Qty[/SIZE][/FONT] [FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]Item ID[/SIZE][/FONT] [FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]Brand[/SIZE][/FONT] [FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]Product[/SIZE][/FONT] [FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]Size[/SIZE][/FONT] [FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]Price[/SIZE][/FONT] [FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]Item
Subtotal[/SIZE][/FONT] [FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]1[/SIZE][/FONT] [FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]29-0937[/SIZE][/FONT] [FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]MHP[/SIZE][/FONT] [FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]Glutamine-SR[/SIZE][/FONT] [FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]1000 g[/SIZE][/FONT] [FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]$44.95[/SIZE][/FONT] [FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]$44.95[/SIZE][/FONT] [FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]1[/SIZE][/FONT] [FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]52-0537[/SIZE][/FONT] [FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]Universal Nutrition[/SIZE][/FONT] [FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]Amino 2700[/SIZE][/FONT] [FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]700 tablets[/SIZE][/FONT] [FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]$39.99[/SIZE][/FONT] [FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]$39.99[/SIZE][/FONT] [FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]1[/SIZE][/FONT] [FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]63-0448[/SIZE][/FONT] [FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]AST[/SIZE][/FONT] [FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]BCAA, 4500mg[/SIZE][/FONT] [FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]500 capsules[/SIZE][/FONT] [FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]$21.99[/SIZE][/FONT] [FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]$21.99[/SIZE][/FONT] [FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]Subtotal[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]$106.93[/SIZE][/FONT] [FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]Subtotal after discount[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]$106.93[/SIZE][/FONT] [FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]Shipping - FedEx International Priority (2 to 3 days)[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]$79.63[/SIZE][/FONT] [FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]Total[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]$186.56[/SIZE][/FONT]

saat 8 sularında paypal ile aşağıdaki ürünleri aldım bb'den. İlk siparişim olduğu için bu işlerden pek anlamayan biri olarak live chat'e girip bugün sipariş verdiğimi ve Bir problem var mı diye sordum. google çeviriye göre "İşlemin gayet iyi geçti" gibilerinden birşey yazdı.

Sizlerin bahsettiği gibi sipariş iptali olmadı sanırım. Paypal'dan aldığım için mi yoksa yarın iptal olur mu ?

OPT107Optimum Superior Amino 2222, 325 Tablets $21.49 1$21.49 OPT009Optimum 100% Whey Protein, 5 Lbs., Double Rich Chocolate $42.99 1$42.99 OPT042Optimum Glutamine Powder, 600 Grams $27.89 1$27.89 Subtotal: $92.37 Shipping cost: $49.99
i_safe.gif
Total: $142.36

arkadaşlar iherb ten ups ile siparişi gelen oldu mu ! daha önce dhl ile veriyordum bu sefer ups ile verdim ve hiç memnun değilim. takip numarasını tıkladığımda paketiniz bir istisna ile karşılaştı gibi birşeyler yazıyor :((

animal pump lipo 6 black twinlab liquid amino geldi bi haber ediyim dedim 3 gün sürdü

animal pump lipo 6 black twinlab liquid amino geldi bi haber ediyim dedim 3 gün sürdü

yazık olmuş be okadar kargo ödüyorsun, ürün miktarı arttıkça kargo fiyaıt daha uygun hale geliyor, ben olsam hep büyük paket getirtirim(ki öyle yapıyorum)
ama bu sitelerin kargo fiyatları bir garip 2 tane 5lbs whey alıyorsun araya 1 tane çikolata koyman la 3 lbs whey koyman hiçbirşey fark etmiyor
galiba ben hiçbir zaman çikolata alamayacağım
HADİ İHERB TAŞIN ARTIK

yazık olmuş be okadar kargo ödüyorsun, ürün miktarı arttıkça kargo fiyaıt daha uygun hale geliyor, ben olsam hep büyük paket getirtirim(ki öyle yapıyorum)
ama bu sitelerin kargo fiyatları bir garip 2 tane 5lbs whey alıyorsun araya 1 tane çikolata koyman la 3 lbs whey koyman hiçbirşey fark etmiyor
galiba ben hiçbir zaman çikolata alamayacağım
HADİ İHERB TAŞIN ARTIK

Bende bu sefer Netrition.com'dan vazgeçip iherb kullanacagim. Kargosu hakikaten bedava gibi... Yalniz bir soru sormak istiyorum NOW Foods'un Whey Protein Isolate ve ayni firmanin Creatine Monohydrate urunlerinden sipariş edeceğim. Sanırım sen iherb'ten alışveriş yapıyorsun, bu ürünler hakkında bir bilgiye sahip misin acaba? Yorumları olumluydu ama buradaki bir vatandaşımıza danışmak daha mantıklı :)

Birde eklemek istiyorum, iherb siparişlerinizde DHL mi yoksa UPS mi tercih ediyorsunuz ? Sanırım DHL tercih edenler çoğunlukta.

Hepsi NOW'a ait ürünler oldu umarım sorun çıkartmazlar :)

Eklentiler

• Adsız.jpg
    Adsız.jpg
    19,5 KB · Görüntüleme: 407
İherb den now da iyidir ama . Perfect İsopure öneririm arkadaşlar mükemmel gerçekten .laktozda 0 ayrıca. 30 gr ında 27 gr protein % 90 oran vede % 100 isolate . daha ne olsun :)

Son düzenleme:
Tracking numberCQ004420445US

Arrived Abroad, 2010-03-15, 16:25:00, ISTANBUL PAKET MERKEZI
International Dispatch, ISC LOS ANGELES CA (USPS)
Arrival, ISC LOS ANGELES CA (USPS)
Electronic Shipping Info Received, ONTARIO, CA, 91762
s.gif

s.gif

s.gif

Note: Tracking information may be transmitted with a delay. Please check back later to view updated information.

arkadaşlar kargom 8 gün önce istanbula inmiş gümrüğe takılıp takılmadığını nasıl örenebilirim?
ürün 76 dolar kargo 28 dolar civarındaydı ve paket çok büyük değildi fakat hala ulaşamadım ürüne..

muscletech anabolic halo alıcam ama hiç bir yerde yok...yardıma ihtiyacım var..

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 20:12 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 20:03 ----------

supplementcenral ve netritionda yok sanırım...ayrıca bodybuilding.com da da sorunlar yaşandığı solenior...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı