Yurtdışından Supplement Siparişleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hsd
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İherb den now da iyidir ama . Perfect İsopure öneririm arkadaşlar mükemmel gerçekten .laktozda 0 ayrıca. 30 gr ında 27 gr protein % 90 oran vede % 100 isolate . daha ne olsun :)

Teşekkür ederim, laktozun 0 olması (senden duyduğum kadarıyla) mükemmel bir faktör, inceleyeceğim.

Sadece laktozmu . yağ 0 - şeker 0 :) ben tek geçiyorum üzerine tanımam . 4 yıllık geçmişim var çok uzun diil ama onlarca supplement kullandım . ısopure whey de tek geçerim. all stars isotech de harika muadili. tabi usa da ısolate ler dolu markalar ama . buda ilk sıralamalara girer hepsi aynı whey işte :)

bende 8 martta www.bodybuilding.com alışveriş yapma hatasında bulundum:(dhl global post seçnegini seçtim simdi kafamı duvardan duvara vuruyorum dhl yi arıyorum bizde degil diyor dhl globalı arıyorum yok diyor ptt nin müsteri hizmetlerini arıyorum kapı duvar off off siparişim onaylanmış todd ile yarım yamalak yazıştık .biz gönderdik diyor takip no ile takip edemiyorum edemesiniz diyor.10$ için çekilen çile:(yarın 15 gün çıldıracagım.

Pazartesi, Mart 8, 2010
Sipariş Numarası: 12189025
Durum: Sevk Çarşamba, Mart 10, 2010 Sipariş ve sevk edilmiştir kısa süre gelmeliyim! Size sağlık, fitness ulaşmak için yolda ve görünümü amaçlarıdır.

Takip Numarası: GM10089657404799636
Nakliye Yöntemi | Uluslararası Postal Service (7 - 14 Gün)
Ödeme Yöntemi | Vize

Not: Bu operatörünüzün online

bilğisi olan varsa sevinirim:)

Qty Item ID Price Total
1 14-0460 38.99 $38.99
VPX NO Shotgun V.3, Watermelon, 588g (1.3lb.)

1 14-0468 38.99 $38.99
VPX NO SyntheSize, Grape Bubblegum, 560g (1.24 lb.)

1 210-0008 19.99 $19.99
Scivation Xtend, Refreshing Grape, 390 grams

1 40-0596 0.00 $0.00
Netrition Vitamin Pill Box, 1 box

Subtotal $97.97
Shipping - UPS Worldwide Saver (2 to 3 days) $63.18
Total $161.15

Pazaresi vermiş olduğum sipariş bugün gümrükten gecmiş.Boyutlari fazla zorlamayınca pekt sorun olmuyor gibi

Arkadaşlar merhaba. uzun yıllardır bu forumu takip ediyorum ve bu başlığa da zamannıda çok yazı yazdım.

Size bir kaç sorum olacak;

bb.com dan kredi kartıyla alış veriş yapılmaya mı başlandı ? yani western union quick pay yapmadan kredi kartıyla alışveriş yapabiliyor muyuz?

birde en son hangi arkadaşın ürünü ne zaman takıldı ?

sipariş yapmayı düşünüyorumda...

teşekkürler...

iherden en son 9 lbs ve 2 lbslik 2 ayrı paket aldım ikiside geldi... aynı pakette çok fazla ürün almazsanız sorun olma olasılığı iyice azalıyor...

bbden 5 parça + hediye 6 parça siparişim war. 8 gün oldu dhl siparişi. gelecek mi bakalım söylücem yine gelirse - gelmezse. bir de ucuz kargo diye geçip geçmediğini gümrük durumunu öğrenemiyor muyuz şimdi bunun?

bugün PTT merkez ile görüştüm bizde GM ile başlayan numara yok dedi.sonra ups yi aradım bizdede yok dedi us ile başlaması gerekiyormuş gönderinin hızımı alamadım ikitelli org aykosan
sanayideki dağıtım merkezine gittim sonuc yok çıldıracağım 16 gün oldu bı muhatap bulsam parcalayacagim valla gönderiyi getireni bile paket yapıt bb ye gondermeyi düşünüyorum ibret olsun diye:(

Arkadaşlar merhaba. uzun yıllardır bu forumu takip ediyorum ve bu başlığa da zamannıda çok yazı yazdım.

Size bir kaç sorum olacak;

bb.com dan kredi kartıyla alış veriş yapılmaya mı başlandı ? yani western union quick pay yapmadan kredi kartıyla alışveriş yapabiliyor muyuz?

birde en son hangi arkadaşın ürünü ne zaman takıldı ?

sipariş yapmayı düşünüyorumda...

teşekkürler...

bb.com dan kredi kartıyla alışveriş mümkün fakat alışveriş sonrası hemen siparişiniz iptal ediliyor otomatik oalrak. yapmanız gereken canlı destek sistemi ile operatörden siparişinizi onaylatmak.

son zamanlarda bir iki arkadaşın ürünleri gümrükte kaldı diye biliyorum. büyük çoğunluğunki problemsiz geçiyor.

Arkadaslar ben almayada yasiyorum Türkiyede arayaipta bulamadiginiz ürünleri almanyadan almaniza yardimci olabilirim saniyorsam burada tanidigim cok firmalar var ve faturasinida kücük göstertebilirim gümrükte sorun olmaz zannedersem yardimci olabilirsem ne mutlu bana

Bb'den kk ile alışveriş yapılıyor ama biraz sorunlu oluyor.mesela siparişi iptal ediyorlar.canlı destek hattı var MSN benzeri yazisiliyor oradan ben todd ile yazışmamda adres bilgimi guncellerstirdik sonra kk'nin son kullanma tarihi ve cv2 numarasını istiyor.onuda verince sipariş tamam oluyor.
Daha sonrası kisinin şansına ve siparişin adetine göre degisiyor kimi 3,4 günde paketi alıyor.
Sansiz olan azınlıkta benim gibi 15 gündür yol gözlüyor .

netrition.com istediğim suplementlere cevap

Aşağıdaki sınırlamalar sipariş için geçerli olabilir.

Türkiye var çok kısıtlayıcı gıda ithalat kanunları. Lütfen aşağıda açıklandığı gibi yerinde uygun evrak var. Bizim tecrübelerime dayanarak, hangi £ 4 veya daha az ve 145 $ veya daha az bir değere sahip tartmak paketleri () temizlemek için Türkiye Gümrük üzerinden daha kolaydır.
Biz Türkiye için aşağıdaki ürün (ler) gemi olmaz:
71-0.347 Muscletech Hydroxycut nakliye masrafları hariç hardcore X
84-0.094 Optimum Nutrition Superior Amino 2222 Softgels
47-0.764 Ultimate Nutrition Arginine / Ornithine / Lizin
47-0.772 Ultimate Nutrition BCAA 12.000 Toz
52-0.476 Universal Nutrition Creatine Tozu, Mikronize
Eğer ödeme işlemi ve sipariş bu
ürün (ler) aracılığıyla uygun ithalat izni veya tıbbi reçete olmadan bunu devam,
ürününüzün
(bunlar için para iadesi alırsınız ler) gümrük tarafından, ele geçirilen
ve olası tutuklama sahip riski sizin gümrük departmanı tarafından.
YUKARDAKİ CEVAP NETRİTİON.COM TARAFINDAN SİPARİŞ SIRASINDA ÇIKIYOR BU MESAJLA KARŞILAŞTINIZMI BU DURUMDA NASIL BİR YOL İZLEMELİYİM.

Size
bu ürün (ler) almak için gerekli ithal kağıtları veya tıbbi reçete onaylamak bu sırada göndererek.

Eğer gerekli ithal kağıtları veya tıbbi reçete yoksa,
geri dönüp farklı bir sevkıyat adresi
veya alışveriş sepeti bu ürün (ler) kaldırmak sağlamak.

Sizin için alışveriş sepeti içeriğini ayarlamak için bu kısıtlamalar geçerli, gerekli olabilir.

valla pazartesi günü sipariş verdim ... halen memphiste paket... anlamadım gitti...

Mar 25, 2010 03:28 Taşınma durumunda MEMPHIS, TN
Mar 24, 2010 15:29 Taşınma durumunda MEMPHIS, TN
Mar 24, 2010 12:13 FedEx şubesine geldiMEMPHIS, TN
Mar 23, 2010 19:40 FedEx çıkış yeri tesisinden ayrıldı BOISE, ID
Mar 23, 2010 19:04 Bölgedeki FedEx tesisinde BOISE, ID
Mar 23, 2010 14:15 Paket alındıBOISE, ID
Mar 23, 2010 09:39 Gönderi verisi FedEx'e iletildi

ben 22 martta verdim siparişi ... bakalım nasıl olucak ...
1.3kg toplamda olduğu için takılmayacağını düşünüyorum ... inşallah takılmaz sonucu yazarım geldiğinde ...

bulkpowders.co.uk

10kilo Protein 90 euro, bence buraya bakin arkadaslar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı