Yurtdışından Supplement Siparişleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hsd
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yazildigi gibi Whey-protein, whey protein nerden geldigini bilmiorsan biraz arastirmani tavsi ederim.
açıklamaları okumadın galiba......

What is Whey Protein Concentrate 82%?

BP Basics Whey Protein Concentrate 82% is manufactured from a premium source of vegetarian sweet cheese whey. It is packed with vital nutrients such as Branch Chain Amino Acids (BCAAs) and L-Glutamine that help to repair, maintain and build muscle tissue. It also contains and increases levels of potent antioxidants, helping to improve immune system function. All these benefits and yet it is low in fat, carbohydrates, lactose and cholesterol!

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 18:48 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 18:40 ----------

netritiondan sipariş ettiğim animal pump x 2 +bcaa 1000 cap (17 sinde) bi hafta içinde ulaştı......

(kutu açılmamış)
yazmayı unutmuşum kargo airmaildi nasıl bukadar çabuk geldi anlamadımhyper_

(bikaç gündür konuyu takip ediyordum hafif tırsmıştım.......)

Bende airmail le bi kaç ürün almayı düşünüyordum, son zamanlarda airmail ile alan varmı diye soracaktım, 1 hafta çok iyi bi süre umarım benimkiside o kadar kısa süre içinde gelir

Sadece laktozmu . yağ 0 - şeker 0 :) ben tek geçiyorum üzerine tanımam . 4 yıllık geçmişim var çok uzun diil ama onlarca supplement kullandım . ısopure whey de tek geçerim. all stars isotech de harika muadili. tabi usa da ısolate ler dolu markalar ama . buda ilk sıralamalara girer hepsi aynı whey işte :)

Biraz inceledim fakat ben öncelikle ilk düşündüğüm ''Now Foods, Whey Protein Isolate, Dutch Chocolate, 1.8 lbs (816 g)'' isimli ürünü deneyeceğim. İçerdiği Amino Asit'ler gerçekten ilgimi çekti. Söylediğin ürünlerde fena değil ama şimdilik bunu denemekte fayda var, bundan sonra ilk fırsatımda yazmış olduğun ürünlerden birini sipariş edeceğim, sagol tekrar.

rica ederim arkadaşım now glutamine almıştı vejeterjan bitkisel çıktı. dikkat et ama soy vs bitkisel olmasın . tamamı süttenmi ona dikkat et. bence isopure milk tamamen onu tavsiye ederim ama sen bilirsin dostum :) isopure da emilim hızı muhteşem 10-15 dk.

Öyle bir durum göremedim incelediğim kadarıyla, yorumlarıda gerçekten olumlu. Ne zor iş bu kararsızlık :)

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 02:15 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 01:28 ----------

rica ederim arkadaşım now glutamine almıştı vejeterjan bitkisel çıktı. dikkat et ama soy vs bitkisel olmasın . tamamı süttenmi ona dikkat et. bence isopure milk tamamen onu tavsiye ederim ama sen bilirsin dostum :) isopure da emilim hızı muhteşem 10-15 dk.

Neyse artık toparladım kafamda :)

Now Foods, Whey Protein Isolate, Dutch Chocolate, 1.8 lbs (816 g)

Now Foods, Eggwhite Protein, 1 lb (454 g)

Now Foods, Amino Complete, Balanced Blends of Amino Acids, 360 Capsules

Now Foods, Branched Chain Amino Acids, 120 Capsules

Now Foods, Creatine Monohydrate, Micronized, 1.1 lbs (500 g)

Jarrow Formulas, L-Glutamine 1000, 1000 mg, 100 Easy-Solv Tablets

Bu 6 ürünü temin etmeye çalışacağım. Isopure'de artik diger aylara... Bu sipariste kilo ve fiyatta biraz artışa sebep olacaktı artık onu tek başına ama 3.4kg olarak sipariş veririz. Bu şekilde sanırım kargosu ile beraber 130 USD gibi bir fiyata tekabül edecek.

Sağda solda netrition'u çok duyup dün Superpump siparişi vermeye giriştim. Siparişin ikinci aşamasında çıkan yasaklar sayfasında bu ürün Türkiye'ye gönderilmez gibi bir ibare çıktı.
Gerçekten merak ediyorum, bu siteden sorunsuz ürün getirme oranı nedir Allah aşkına?
Netrition'dan kaçıp dün ilk defa riskli bir şey yaparak GG'den aynı ürünü birebir UK'deki satış fiyatına, geri bildirimi %100 olan bir kişiden ısmarladım. Bu akşam ilk denememi yapacağım. GG gibi bir yerden ilk alışveriş tedirgin edici olmakla birlikte bazı ürünlerin fiyatları gerçekten çok hesaplı. Burda fiyat ve kullanıcı adı vermiyorum. Alışveriş güvenli ve tatmin edici olursa aynı fiyatlı ürünlerde gümrük riski yerine sağlam GG kullanıcılarını tercih edeceğim bu gidişle.

bütün glutamine'ler benzerlik gösterir. Endustrideki genel uretim sekli glutamine sentezleyen bir bakterinden fermente etmektir.Hayvan ya da bitkiden cikarmak amino asiti cok daha zahmetli ve pahali olmaktadır.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 09:39 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 09:34 ----------

Sağda solda netrition'u çok duyup dün Superpump siparişi vermeye giriştim. Siparişin ikinci aşamasında çıkan yasaklar sayfasında bu ürün Türkiye'ye gönderilmez gibi bir ibare çıktı.
Gerçekten merak ediyorum, bu siteden sorunsuz ürün getirme oranı nedir Allah aşkına?
Netrition'dan kaçıp dün ilk defa riskli bir şey yaparak GG'den aynı ürünü birebir UK'deki satış fiyatına, geri bildirimi %100 olan bir kişiden ısmarladım. Bu akşam ilk denememi yapacağım. GG gibi bir yerden ilk alışveriş tedirgin edici olmakla birlikte bazı ürünlerin fiyatları gerçekten çok hesaplı. Burda fiyat ve kullanıcı adı vermiyorum. Alışveriş güvenli ve tatmin edici olursa aynı fiyatlı ürünlerde gümrük riski yerine sağlam GG kullanıcılarını tercih edeceğim bu gidişle.

netrition' da yazı hep çıkmaktadır sadece uyarı niteliğindedir. yaklaşık 50 sayfa geriden okumaya başlayarak net bilgi edinebilirsin..

Son düzenleme:
jarrow glutamine bitkisel bence onuda alma sen bilirsin ama :) iherb ten alıyosan twinlab glutamine tercih et .
fazladan gereksiz yere para verme dostum . beslenmen iyi ise whey sadece yeter bile ama creatinde alınabilir . glutamine de o kadar şart diil ama istiyosan alıp whey in içine kat iç 5 gr budur . kompleks amına alma sakın gereksizzzz çünkü whey alıyosun oki.
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 11:51 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 11:45 ----------

Öyle bir durum göremedim incelediğim kadarıyla, yorumlarıda gerçekten olumlu. Ne zor iş bu kararsızlık :)

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 02:15 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 01:28 ----------

Neyse artık toparladım kafamda :)

Now Foods, Whey Protein Isolate, Dutch Chocolate, 1.8 lbs (816 g)

Now Foods, Eggwhite Protein, 1 lb (454 g)

Now Foods, Amino Complete, Balanced Blends of Amino Acids, 360 Capsules

Now Foods, Branched Chain Amino Acids, 120 Capsules

Now Foods, Creatine Monohydrate, Micronized, 1.1 lbs (500 g)

Jarrow Formulas, L-Glutamine 1000, 1000 mg, 100 Easy-Solv Tablets

Bu 6 ürünü temin etmeye çalışacağım. Isopure'de artik diger aylara... Bu sipariste kilo ve fiyatta biraz artışa sebep olacaktı artık onu tek başına ama 3.4kg olarak sipariş veririz. Bu şekilde sanırım kargosu ile beraber 130 USD gibi bir fiyata tekabül edecek.
Dostum iyi tasarladın ok de . hem whey hem kompleks amino almana gerek yokk bcaa da alma zaten wheyde var . yanına creatin glutamine yeter.

Son düzenleme:
jarrow glutamine bitkisel bence onuda alma sen bilirsin ama :) iherb ten alıyosan twinlab glutamine tercih et .
fazladan gereksiz yere para verme dostum . beslenmen iyi ise whey sadece yeter bile ama creatinde alınabilir . glutamine de o kadar şart diil ama istiyosan alıp whey in içine kat iç 5 gr budur . kompleks amına alma sakın gereksizzzz çünkü whey alıyosun oki.
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 11:51 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 11:45 ----------

Dostum iyi tasarladın ok de . hem whey hem kompleks amino almana gerek yokk bcaa da alma zaten wheyde var . yanına creatin glutamine yeter.

Kompleks Amino'yu almamin sebebi beslenmem ile ilgili. BCAA konusunda haklısın onu gereksiz olmuş hangi kafayla koydum bilmiyorum. Artık şu siparişide vereyim 4. Levent ******'dan ON 4.5 kilolara abanırım :)

merhaba arkadaslar, son zamanlarda bodybuilding.com dan dhl ile siparis veripte siparisi eline ulasan var mı? benim paket 3 martta gönderildi 23 gün oldu hala gelmedi.

selam bbl.
ben 23 martta sipariş verdim ... şu anda pariste görünüyor ... fedex ile sipariş verdiysen sana verilen tracking numarasından (bodybuilding.com daki order status den görebiliyorsun) durumun ne olduğunu öğrenebilirsin ... bakalım gelirse haber ederim ... gelmezse oturur ağlarım valla :D

bir kac mesaj üste yazdigim mesajda yurt disindan alimlarinizda yardimci olabilirim yazmistim görmediniz galiba almak istedigin ürün almanyada 60 liraya geliyor

perşembe verdiğim iherb siparişi bugün gümrükten geçti DHL ile. 10 kez siparişim hiç takılmadı 100 dolar en fazla verdiğim sipariş bilginiz olsun arkadaşlar takılmıyo genel olarak .

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 11:55 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 11:46 ----------

Kompleks Amino'yu almamin sebebi beslenmem ile ilgili. BCAA konusunda haklısın onu gereksiz olmuş hangi kafayla koydum bilmiyorum. Artık şu siparişide vereyim 4. Levent ******'dan ON 4.5 kilolara abanırım :)
Slm dostum kompleks amıno alma nedenim beslenmeyle alakalı diyosun öleyse yine tekrarlıyorum gerek yookkkkk whey alıyosun zaten beslenme açığın olunca öğün atlarsan falan whey iç . günde iki kere whey alsan iki öğünde mesela bi öğün ton balığı 100 gr lık bi öğünde 200 gr tavuk bi öğünde sebze yesen veya yine 200 gr gibi tavuk göğüs fevkalade yeter. kompleks amıno ile beslenme açığı kapatılmaz . açık kapatmak istiyosan whey al yada casein tarzı protein . kaç yıldır bu sporla ilgileniyorsun . ben 4 yıldır ama çok okudum kaynakları. bence alma kompleks amıno.
whey de bi kerede 25-30 gr protein alırısn ama o kadar proteini alman için 10 tane rahat amıno alman lazım gereksiz . amıno wheyden yapılıyo zaten ne gereği var.

ne yazıkkı ucuz diye dhli sectim , 7-14 gün diyordu ama bugun 24 oldu, tracking yapılamıyor. bakalım hayırlısı :) dhl le siparis veripte paketine kavusanlar varsa lutfen bilgi verir misiniz. kac günde elinize ulastı. iyi günler.

hmm....hayallah .... gerçi benimkilerinde geleceği garanti değil ettehıyatü okuyarak desteklemekten başka yapacak birşeyim yok :) ...
Dhl yi aradınmı ? sana açıklama yapmak zorundalar.... Sonuçta bb.com un sana verdiği takip numarası olmalı müşteri hizmetleri ne diyor?umarım çabucak gelir siparişlerin ...

DHL diyor sitede ama herhalde amerika'dan çıktıktan sonra Türkiyede kargo dağıtımını PTT yapıyor yoksa DHL kaliteli bir kargo şirketidir

Quantity Item ID Brand Product Size Unit
Price Total
1 52-0201 Universal Nutrition Animal Pak 44 packs $28.95 $28.95
1 52-0536 Universal Nutrition Amino 2700 350 tablets $23.49 $23.49
1 71-0346 MuscleTech Hydroxycut Hardcore X 120 liquid caps $34.95 $34.95
Itemized Subtotal $87.39
Shipping - Airmail (1 to 2 weeks) $35.10
Your total is $122.49
arkadaşlar bu sipariş takılırmı ne dersiniz birde kargo firmasının airmail olması bir sorun yaratır mı sizce ne düşünüyorsunuz? bu arada netritiondan alacam ürünleri

Airmail'de takip yok o yüzden takip olan bir kargo seçmen daha iyi olur. Ama 2 hafta hiç haber almadan beklerim diyorsan ver gitsin.

Ben bb'den 5 lbs whey, 325x amino, 600gr glutamin siparişi verdim 1.5 gündür gümrükde. Hadi hayırlısı (toplamamda 5 kilocuk)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı