Şimdi şuna ben bi açıklık getireyim ,
Türkiyeye tablet böcek ilacı bile sokamayacağınız kanunda açıkca belirtilir
Ama biz spor yapıyoruz bunalrı içmemiz lağzım !!! diyorsanız
Devlet herzaman gücü yettiği kadar denetim yapar , rüşvet alınır veya alınmaz bu önemli değil , önemli olan devletin sağlık bakanlığı varken ülkeye tablet sokmak , bu ilaç veya değil develt onu tartışmaz çünki kanunlar çıakrılırken mantık esas alınmaz işleyiş esas alınır ve tablet girişi yapılacaksa işleyişi ilgili bakanlık sağlar diyor kanun , ayrıca distribütörlerin bu ürünleri getirememelerinin sebebi yine ülkemizdeki kanunlar çünki supplementler içindeki değerler bakanlığın ön gördüğünden fazla çıkarsa izin verilmiyor mesela cafeein değeri çok yüksek bi supplemente izin çıkaramıyorlar , yani devlet bize yardım etsin diyemeyiz elimzideki imkanlarla bu sporu yapmaya çalışıcaz yada yurtdışına çıkan birine valize koyup getirmesini söylicez bunun başka alternatifi yok , bu başlık altında tekrar tekrar "bir yol bulmalıyız" mesajını atmayın , kendimiz ettik kendimiz bulduk bu kadar basitt , dün ufak bi sayım yaptım 6 kişi aynı hafta para yatırdığını yazmış foruma ve ortalama tüm koliler 15-20 lbs arası , şöyle bi düşünün memursunuz önünüzde bir bant var koliler üstünde ilerliyor 4-5 tane aynı tipte koli farklı adreslere gidiyor merak edip açmazmısınız 1 tanesini ? , netrition olayındada aynısı oldu ups nin memurunu zorla uyandırdık , sonuç hüsran , şimdi bodybuildingde aynısı oldu ama bu sefer fedexde elden gitti hatta idddaa ediyorum tüm gümrüklere yazı yolladılar üzeridne bodybuilding.com yazan kolileri inceleyin diye çünki ortalama her kolide 5-6 kutu hap var , memur anlamaz bilmez bilmek zorundada değil elindeki kağıda bakar tablet geçermi geçmezmi kontrol eder , geçmiyor yazarsa basar mühürü keser konşimentoyu sonrasına sen uğraşırsın , bunu niye yapıyolar deme hakkımızın doğması için vatandaşlıktan çıkmamız ve başka bir ülkeye gitmemiz gerekiyor çünki önümüzdeki 10 yılda akp hükümetinin değişmeyeceğini düşünürsek mevzuat aynen böle kalır