Yurtdışından Supplement Siparişleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hsd
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Pluchart eyer sen bu kadar siparişin gelirse benimki hayli hayli gelir bende vitamini çıkartıp şipariş veririm galiba vitamin sorun yapıyo galiba

bugün yazılanları okuyunca size üzülerek şunu söylüyorum herşey buraya kadarmış geçmiş olsun , 3-4 sayfa öcne söyledim kutuların üzerinde bb nin kocaman yazısı var dikkat edin ama iş işten geçti artık serkan bey ile konuştum (müşteri hizmetleri) çok fazla vitamin girişi olduğu için denetleme sıklaştı artık dedi ve ekledi lütfen arkadaşlarınızada söyleyin artık sipariş vermesinler

bencede geçmiş olsun. yurt içine tekrar yonelmekten baka şans yok sanırım. tandem bile zam yaptı nereye abansak sorun cıkıyor.

ilk aklıma gelen çok toplu bir halde bir firma ile anlaşmak -- hardline dan daha ucuz alabileceğimiz bir yer var mı acaba???

(konu dagıldıysa kusura bakmayın ama artık düşünmemiz lazım)

bitti arkadaşlar bu işte..artık bb.com riskine girmeyin..
fedexin gümrükçüsü ile konuştum muaene memuru buaralar vitaminlere protein tozlarına taktı kafayı diyor..
gümrükten çıkarmanın maliyetide 400-500 ytl yi bulur diyor..
malın birkere takılmasından ziyade alacak başka kaynak kalmıyor ben ona üzülüyorum..
elveda bb.com

vitaminleri çıkararak riskten kurtulmuyorsunuz.içinde protein tozu bile varsa el koyuyorlar..takmışlar bikere..

arkadaşlar bundan 1 ay önce forumdan kaç kişi ürün alabiliyodu bb den ? 3-4 , bunlarda ayda 10 defa mal getirse 1 uçak dolusu koli içinde tepki çekmez ama örnek olarak 10 kişinin pazartesi para yatırıp mal istediğini düşünürsek , bant üzerinde koliler geziniyor bodybuilding bodybuilding adam demiştir ne bunlar böyle bi açalım tıpkı netritionda olduğu gibi ups de amma mal geliyor bu netritiondan neyin nesi diyip açtığı gibi (40-50 koliyi 1 günde el koydu) inanmayanlar atatürk havalimanı C terminali gümrük antrepo memuru salih bey ile görüşebilir . Uzun lafın kısası Türkiyede yurtdışından supplement alımı sona ermiştir site sponsorumuza ve açık artırma sitelerine devam :(

benim kızdığım kargoların takılması değil aslında..
asıl kızdığım ve burası türkiye dediğim nokta gumruk memurlarının bir hukuk ülkesinde ruhsal durumlarına göre hiç bir mevzuata bağlı kalmadan keyfi işlemler yapmaları..

ya yasaktır yada serbest..
madem yasaktı neden daha öncekiler geçti yada madem serbestti neden bu seferkiler geçemiyor daha hafif olmalarına rağmen..demekki açıkça suçu gümrük muayene memurları işliyor..
her nekadar elimiz çok uzun olmasada bu işin peşini "gitti 300 ytl" diye hayıflanarak bırakmam..amacım tek benim kolim de değil aslında..
sabah , vücut geliştirme federasyonu ve başbakanlık gumruk muşavirliğine bilgi edinme emailleri atarak işlenen suçtan bahsettim..
giden bir koli sorun değil bundan sonra önümüzün kapatılması ve ateş pahası supplementları türkiyeden almaya mecbur burakılmamız..madem 100euro üstü yasaktı daha önce geçirerek suç işlediler..
ulaşabildiğim ne kadar dernek, kuruluş varsa ulaşıp bu saçma uygulamanın sonlandırılmasına çalışmak zorunda hissediyorum kendimi..dedimya gittiği ve elimizin uzandığı yere kadar..

sonuçta vücut geliştirmeye vurulmuş darbelerden biridir..

bence topluca mal almaya teşebbüsten ziyade topluca tepki bildirilmeli..bakarsınız bu ülkenin kanunları ile uygulayıcıları örtüşmüyor ve biz hukuk devleti değiliz derlerse lanet eder alırız ozaman toplu supplementları..

kanaatimce federasyon bununla ilgilenmeli..ve amaçları sporun önünü açmaksa bu önemli bir adım olurdu onlar içinde..

Sevgili diez,

Sence, HardLine, Nutrimax ve Turkiye'ye Optimum, AllStars, Universal, vs. gibi urunleri ithal edip, bize fahis fiyatlardan satanlar ;

Senin dusundugun gibi yurtdisindan alisverisi serbest birakalim da vucut gelistirme'nin onu acilsin diye mi dusunurler ??

Yoksa, tam tersi her turlu eylemde mi bulunurlar ??

Arkadaşlar size ürünü acaba Distribütörler mi satıyor?
Bir düşünün?
Onlar malı aracılara veriyorlar, aracılar ise yüzde 40 civarı kar elde ediyorlar.
Bunu çoğumuz atlıyoruz.
Toplu alım yapılması çok zor, bu forumda bu işi layıkıyla yapacak çok az insan tanıyorum.
Birlikten kuvvet doğar, ama tavuk gibi "bik bik" sesi çıkarmaktan birşey olmaz.
Bunu ucuz protein olayında yaşayan arkadaşlar oldu.
30 soru sorup, sonra "ben yoğum babo" diyen arkadaşların pek çok olduğu bir ortamda ben vallahi hiç bağlantılarımı söylemek istemem, çünkü o işin tadı kaçar ve bende elimdeki olanaklardan olurum, bilmem anlatabildim mi...

Karasan bu noktada çok dogru söylemiş.yıllarca piyasa fiyatının hemen hemen yarısına ürün alan biri olarak bu olay işin cılkını çıkarır.1-2ytl için benimi kazıklıyorsunuz muhabbetiyapanlar olacak ve elimize yüzümüze bulaşacak.bende elde bulunan kaynakların fazlaca deşifre edilmemesinden yanayım.

Alıcı karasann ( 40 )
shim.gif
bsn nitrix
star.gif
star.gif
star.gif
star.gif
star.gif
23/09/2007Yorumu Guvenilir saglam bir arkadas, Turkiye'de hayalini kuramayacagimiz urunlere sayesinde ulasmak buyuk sans.Eksik olma reflex33 ;)

abi sendemi açık artırma sitelerinden alıyodun ? yoksa bu başka karasanmı

Alıcı karasann ( 40 )
shim.gif
bsn nitrix
star.gif
star.gif
star.gif
star.gif
star.gif
23/09/2007Yorumu Guvenilir saglam bir arkadas, Turkiye'de hayalini kuramayacagimiz urunlere sayesinde ulasmak buyuk sans.Eksik olma reflex33 ;)

abi sendemi açık artırma sitelerinden alıyodun ? yoksa bu başka karasanmı
Benim alim yaptigim bir cok kaynak var, bu adamda onlardan birisi, yalniz orada yazilanlari dikkate almayin, o ozel bir alisveris icin verilmis bir yorumdur, normal sartlar icin yaptigim bir yorum degil.

1 tanede mardinli elemandan ürün almışsın ama fiyatlar amerşkanın bile altında kalıyor hesapladığın zaman :) bu herifler bunu nerden alıyor anlamadım gitti sen bizden daha iyi anlarsın sahtemi değilmi ama ben fiyat bb.com dan düşük olunca huylanıyorum

Yahu supplementin de mi sahtesi vara32

ohooooo olmazmı :) muscle tech weider universal ve ultimate ürünlerinde 1 e 1 ambalaj hologramlı yapıyolar romanya ve bulgaristanda öz babası bile ayırt edemiyor ama tadı rengi vs den ustalar şıp diye çözüyolar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı