Yurtdışından Supplement Siparişleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hsd
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
universalın animal serisini taklit edebilceklerni sanmyorm.. o metal kutuların taklidi kolay olmasa gerek.. zaten iğrenç kokusu var çounun.. güsel kokuyosa sahtedir diye bi ayırım yapılabilir.. :))

adam bulgaristanda bunun için fabrika kurmuş diyorum :) siz yapamaz diyosunuz hey allahım

firebırd mardinli elemanın sattığı ürünlerin sahte oldugundan şüpheniz olmasın.kendisi 2300 gramlık prolab proteın tozunu 65 ytl gibi bir fiyata satıyor.alış fiyatı ise 40ytl.amerikada bu ürünün satış fiyatı ise 40 dolar.ayrıca satan kişiden orjinal faturasını talep ettiğinizde 65 ytl istediği ürüne 160ytl istiyor.sanırım bukadar açıklama şimdilik yeterli.

Vay canına diyorum o zaman. Muscletech nitrotech, hydroxycut hardcore gibi ürünlerin sahtesine rastlayan oldu mu peki ?

Merhaba,

Geçen Perşembe Netrition'dan şu siparişi verdim:

1 ON Whey 2,3kg
5 NOW CoEnzyme Q10
Toplam:112$+FedEx 72$

Pazartesi günü FedEx'ten aradılar ve paketimin gümrüğe takıldığını ayrıca bugün gelen 25 protein tozu olan siparişin de takıldığını, Salı günü postalayacakları belge ile tekrar aramamı söylediler.

Aradım, gümrüğe takılmış ve benim konşimento bedeli+ürünün KDVsi,vergisi+gümrükte malın beklemesinden doğan kirayı Esenboğa gümrüğüne ödememi söylediler.Konşimeto bedeli sırf 120YTL,gümrükte beklemesi 80YTL'ye mal olacak; bir de malı çektirecek gümrük komisyoncusuna da para verileceğini söylediler.

Acı bir deneyim oldu benim için :) .185$'ım yandı,size tavsiyem şu sıra dolar düşük diye sipariş vermeyin.

suan benimde takımasında die 75 dolarlık verdiğim sipariş takıldı ki çok ilginç sadece 3 arca toplam 3 kilo bide değil ayrıca sadece takılmasın die fedexe istedim 82 dolar verdim .daha önce airmaille sorunsuz teslim alırken suan fedexle 75 dolarlık ürünü alamadım..fedex gümrüğünde tanıdığı olan arkadaslar varsa yardım eebilir mi?

tıkır35 tekrar geçmiş olsun ama fedex gümrüğü ile alakası yok olayın..onlara 120 ytl verdikten sonra devletin gümrük memurları ile maceran başlıyacak..
gümrük komisyoncusu akrabam var(mış) o bile yardımcı olamadı..hava yollarında arkadaşım vardı oda yakınından geçemedi..

suan benimde takımasında die 75 dolarlık verdiğim sipariş takıldı ki çok ilginç sadece 3 arca toplam 3 kilo bide değil ayrıca sadece takılmasın die fedexe istedim 82 dolar verdim .daha önce airmaille sorunsuz teslim alırken suan fedexle 75 dolarlık ürünü alamadım..fedex gümrüğünde tanıdığı olan arkadaslar varsa yardım eebilir mi?
üzerinde antrepo fişi olan birşeyi ordan beyannamesiz kisme çıkaramaz sana , beyanname içinde sağlık bakanlığından izin gerekiyor yani yandı paketin

ona öyle denmez kendimiz ettik kendimiz bulduk denir :)

bir daha böyle fırsata denk gelirsek underground biçimde yayacağız :D :D :D

pardon ama underground bi sekilde yayinca,ve underground bir sekilde bu haberi alan insanlar siparis verince, kutuda da gumruk memurunun onune gelince,gumruk memuru ha bu underground mus gecirin mi diyecek :o

buradaki mesele
bir kişinin kendi insiyatifine göre geçişe izin verip vermemesi aslında..yani grup halinde alışverişler baylaşınca yasak başladı yada kimse duymadan alırsak belki geçer değil..
sorun macro bazda değerlendirilmeli tabi buarada alabilenler alsın ama bireysel çözüm arayışları biyere kadar..eninde sonunda tamamen tıkanır..
soruna macro çözümler bulmak lazım kanaatimce..

o mesajı şaka niyetli yazdım ciddiye alan çıkmaz inşallah :D

doların bu kadar indiği donemlerde de bunların yasanması talihsizliğin boyutunu artırıyor.

hayır, kardeşim 1.35 ken tıkasanıza Allah Allah :D

Ya benim anlamadığım 100euro kadar serbest aynı üründen 2tane sipariş edemezsin ama 70-80$ nasıl takılıyor anlamadım bunu kesin bilen varmı bide nereye şikayet edebiliriz

Hiç bi yere şikayet edemeyiz sonuçta oradan satın aldığımız çoğu ürünün burada distribitörü var ve adamlar oradan gelen mallar adamların satışlarını baltaladığını düşünüyor e haklı olarakta gümrük vergisi cart curt istiyolar. Ülkede her ürüne ait bir vergi olduğu gibi..

Ama çok merak ediyorum distribitör 40 dolarlık ürünü buraya getirip 170 milyona satınca ne kadar kar ettiğini a32

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı