Yurtdışından Supplement Siparişleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hsd
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaşlar şuandan memphis seattle ve kanadaya yakın bölgelerde yoğun kar yağışı ve -20 dereceyi bulan bir soğuk hava söz konusu bu nedenle dünya genelidne bu bölgelerden gelen akrgolarda en az 2 gün gecikme yaşanacağı söylendi bilginize !!!

• Like
Reactions: JaM
Bir sorum olacak.Bugün öğlen paketimin nerede olduğunu öğrenmek için fedex in sitesine girdim ''package allowed for clearance'' yazıyodru istanbul tr. su andada ''int'l shipment release'' yazıyor istanbul tr yine gümrüğe mi takıldı acaba? Daha önce sipariş veren arkadaşlar yardım edebilirseniz çok sevinirim siparişim 103 euro değerinde (kargo dahil) ve 1o lbs ağırlığında.

http://www.massnutrition.com/ bu sıteye gırıp bakmanızda yarar oldugunu dusunyorum uluslar arası gonderı yapıyor kargo fıyatları fena deıl yanlız odeme ıcın uluslararası odeme sayfasına yonlendırılıyorsunuz , odeme sayfasının sonunda vergılerı de ekleyelımmı dıye bır secenek var o secenegı yes olarak ısaretlersenız yaklasık 40 dolar daha eklenıyor en azından nıtrotech 4 lbs ıcın bu kadar bır malıyet cıktı. aramızda ılerı duzeyde ıngılızce bılıp bu sıteyı buyutec altına alabılecek arkadslarımız varmı

http://www.retailmenot.com bu sıtede yurtdısındakı alısverıs sıtelerınde gecerlı olan promosyon kupon kodlarını barındıran bır sıte cogu sıte var arkadaslar bakmanızda yarar oldugu kanaatındayım

Bir sorum olacak.Bugün öğlen paketimin nerede olduğunu öğrenmek için fedex in sitesine girdim ''package allowed for clearance'' yazıyodru istanbul tr. su andada ''int'l shipment release'' yazıyor istanbul tr yine gümrüğe mi takıldı acaba? Daha önce sipariş veren arkadaşlar yardım edebilirseniz çok sevinirim siparişim 103 euro değerinde (kargo dahil) ve 1o lbs ağırlığında.

Axatan hangı sıteden sıparıs verdın ve sıparıs ıcergını paylasırmısın ?

15 Dk önce paketim elime ulaştı.netrition.com dan sipariş vermiştim.
Paketin içeriği 5 Lbs Whey gold optimum nutrition-2222 Amino 325 tablet-3oo gr creatin.Toplam 103 avro tuttu. 4 günde ulaştı paket. Yardımlarınız için teşekkürler.
Şimdi nasıl kullanacağımı araştırıcam kas yapıcam diye ölmeyeyim =)

Arkadaşlar iherb'den ürün getirmek istiyorum ama yurddışından 1 adet dahi olsa gıda vitamin ve besin takviyeleri şipariş verince gümrüğe takılırmış gerekli izinleri almak gerekiyormuş. En az 300-400tl masraf çıkarmış.
Ups' sordum böyle cavap verdi.

atatürk havalimanı gümrük müdürlüğü telefon ettim hiç ilgilenmediler adamlardan zorla bilgi aldık. ama onlarda gümrüğe takılır dediler fazla ayrıntıya giremedik.

Dhl 150avro'nun altında sorun çıkmaz dedi.

firebird arkadaşın böylede bir yazısı var.
T.C Yasalarına göre ilgili bakanlık izini olmadan kişisel kullanım veya satış amaçlı vitamin ve beslenme takviyesi gibi ürünler ithal edilemez.Bu nedenle yurtdışından getirirken gümrük kontrolünde tespit edilen paketleriniz için yasal işlem yapılmaktadır. Söz konusu ürünler için herhangi bir muafiyet (fiyat , miktar vb.)söz konusu olmadığından gerekli izinleri alamadığınız takdirde paketinize el konur

şimdi arkadaşlar ben genelde iherb'den ginseng çayı,tozu,hapı vs ağırlıklı ürün getirmek istiyorum ama gümrüye takılırsa masrafları ödediğim zaman getirdigim ürünler çok pahalıya gelir ve yurddışından ürün getirmenin hiç anlamı olmaz. Türkiyedeki ginsenglerin hap dışında içeriği yazmıyor. hem pahalı hemde ya içlerinde hiç ginseng yok yada çok az miktarda.

iherb'den Türkiyeye ürün getirirsem gümrüğe takılmadan geçermi 2010 yılı içerisinde ki tecrübelerinizi yazarsanız çok sevinirim.

selamlar beyler, iherb ile ilgili 2 siparişimdeki izleme durumları şöyle. Bunlar ilk siparişim olduklarından gümrüğü geçip geçmediklerini bilmiyorum. Yorum sizin...

Bu ilk siparişim;

fk2jo6.jpg

Bu da ikincisi;

1z6y6aa.jpg

selamlar beyler, iherb ile ilgili 2 siparişimdeki izleme durumları şöyle. Bunlar ilk siparişim olduklarından gümrüğü geçip geçmediklerini bilmiyorum. Yorum sizin...

Bu ilk siparişim;

fk2jo6.jpg

Bu da ikincisi;

1z6y6aa.jpg

LPTRASH kargon gumrukten gecmıs clearance processıng complete gumruk ıslemlerının tamamlandıgını gosterır , hemen ondan sonra cıkan en usttekı durumıse yurtıcınde dagıtımı yapacak olan aras kargo fırmasıyla alakalı yanı paketın bgn yarın elınde , bu arada paketın ıcerıgını yazarmısın sanırım dhl kargo fırmasıyla gondermıssın

netrıtıondan 10 lbs optımum whey getırırsem takılma rıskı sızce varmıdır arkadaslar?

netrıtıondan 10 lbs optımum whey getırırsem takılma rıskı sızce varmıdır arkadaslar?

kesin olmamakla beraber bence takılır ben 4 lbs bile isterken elim titriyor.

Dün benim elime ulaşan paketin brüt ağırlığı 10 Lbs idi.Paketlerdeki Max sınır 5 Kg diye biliyorum.1o Lbs lik paket alırsan brüt 5 kg ı aşabilir.
Fakat tek ürün olduğu için geçebilirde geçmeyebilirde riskli bir durum.
Memurun o günkü ruh haline bağlı =)

Dün benim elime ulaşan paketin brüt ağırlığı 10 Lbs idi.Paketlerdeki Max sınır 5 Kg diye biliyorum.1o Lbs lik paket alırsan brüt 5 kg ı aşabilir.
Fakat tek ürün olduğu için geçebilirde geçmeyebilirde riskli bir durum.
Memurun o günkü ruh haline bağlı =)

yaa sımdı soyle dusunuyorum tek ürün ve 10 lbs yaklasık olarak 4.5 kg ama ıherbten alısverıs yaptınızda sectıgınız 5 lbs lık bır urunu bıle 6.13 lbs olarak gosterebılıyor acaba bu netrıtıondan gecerlımı dedıgım gıbı 10lbs=4.5 kg daha once 2 kutu 4 lbs nıtrotech ve yanında 5 lbs optımum gecırenler var tabıkı bu konunun ılksayflarında ıncelersenız gorursunuz o gunkı gumruk kontrol sıklıgıyla bugunku gumruk kontrolllerı arasında ne kadar fark var bılınmez . ıherbten getırdıgım 5 lbs twınlaba el bıle surmeden gecırmıs gumrukculer sımdı dusunuyorum 10 lbs lık bır paket neden gecmesın tek urun maxımum buyuklugu hardlıne progaınner kutusu kadar olcaktır yanı o kutuda neredeyse ıherbden sıparıs ettıgım twınlab 5lbs kadar zaten optımumun 10 lbs lık kutusu fermuarlı bırsey sanırım kutuya rahatlıkla sıkıstırılacak ebatlar da forumda 10 lbs veya ustu agırlıklardan gumrukten urun gecırmıs olan arkadasların fıkırlerını beyan etmesını ıstıyorum ozellık le bu yıl ve son 6 ay ıcersınde olursa gumruktekı kontrol sıklıgı hakkında fıkır paylasmıs olurzz

Arkadaslar bır sıte buldum herseyıyle mukemmel asagıda sıtenın butun avantajları nı belırttım denemek ısteyen arkadaslara tavsıyemdır bakıyemı guncellıyıp ılk sıparısımı vermek ıstıyorum , forumda bu sıteden alısverıs yapanlarda var arastırırsanız gorursunuz

1)sıte turkıyeye gonderım yapıyor

2)sıte de kargo ucretlerı fedex economy=41 $ ve fedex prıorıty=44 $ usps aırmaıl =42$

3)sıtedekı ındırım kuponlarınıda bır kac sayfa otede vermıs oldugum yurtdısındakı tum alısverıs sıtelerındekı kuponların oldugu yerden 2 ındırım kuponu buldum
%81 lık ındırım kuponu =xanga (yaklasık 9 dolar gıbı bır ındırım )
%77 lık ındırım kuponu=myspace

sıtede fıyatlar 3 asagı 5 yukarı aynı optımum whey gold standart = 43 dolar

sıteyı ıncelemenızde yarar var

ADRES= http://americasnutrition.com

08.02.2010 pazartesi günü vermiş olduğum sipariş bugün elime sorunsuz bir şekilde ulaştı. Sistemde hala İstanbul'da gözüküyor kargo. Bu da demekki sistemi geç güncelliyorlar. Paket içeriği ve ağırlığı aşağıdadır :

08.02.2010 pazartesi günü vermiş olduğum sipariş bugün elime sorunsuz bir şekilde ulaştı. Sistemde hala İstanbul'da gözüküyor kargo. Bu da demekki sistemi geç güncelliyorlar. Paket içeriği ve ağırlığı aşağıdadır :

snnozlm odemeyı ne yolla yaptın sıparısıın ıptal olmadı mı ? yada lıve chatten sorunu nasıl cozdun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı