Anneniz/Babanız/Eşiniz Ne Diyor? - Özel Sözler

Babam : Bir adet öküz yetiştiriyoruz
Annem : Maşallah
Arkadaşlarım : Yeter lan daha fazla yapma bence
Sevgilim : ... o kadar özele girmiyim şimdi :D

Güzel örnek Blitz, benim annemde bana demedigini bırakmasada, misafir geldiginde, " oglum gel seni bir gorsunler vücudunu " diyor.. :) euhue.. onlar aslında goruntuden memnunda, sonrasından korkuyorlar..

Bu arada biraz once sirkette bi kız arkadas yolumu cevirdi..

" yaaa daha nereye kadar?? amacın nedir?? ne olacak yanii " gibi anlamsız sorular sordu .. bu tip sorulara cok alısmamız gerekiyor.. ben baslıyalı 10 ay oldu, su aralar ailem kıwama geldi.. eskisi kadar laf etmiyorlar... ama gecen gün ananem Hurriyetin kelebek ekinde bi yazı bulmus kesmis saklamıs.. bana getirdi... " body yap erken öl ama cesedin yakısklı olsun" gibi baslıgı olan sacma sapan bi yazi.. suppelemnt ile steroidleri ic ice sokmus, ne dedigini bilmeyen bi kadın yazmıs.. offf bizimlkiler okuyup yine sacma sapan konusmaya basladı.. annem " bak ben bosuna demiorum demekki.." .....

bizi hep zora sokanlar cahiller zaten hocam :)

okulda herkez dalga gecıyo evden sacma span yemekler falan getırıyorum dıye. dıyorum yazın siz birbirinizi kuma gömerken ben kızlara gom... :D saygılar

babam yumurtacı ve makarnacı diyor :D
annem oğlum yeter gitme daha ,öle kaslı adamlar güzel olmuyo :D ( sanki yarışmalara giren vgci olacazda ::D:D)

bazı arkadaşlar oo badici geldi beyler

Annem:Olum daha yaşın 15 büyüdüğünde yaparsın
Ben:Haklısın anne :)

Annem: Biz doyuramıyoruz bu çocuğu (şaka yollu)
Babam: Yesin birşey olmaz :D
Ben: Acıktım :D

Malum evde yoğurt,bal,süt vb. şeyler kısa sürede bitiyor :) Geçen gün annem kek yapacak dolabı açmış bakmış süt yok.Senmi içtin diye sordu bana.Evet ben içtim dedim..Annemin o ibretlik cümlesi ;

"Doğru ya,evde insan yiyen var.Ne süt kalıyor ne başka bişe" :D
İnsan yiyende olduk bu yaşta :D

malum hafta içi okul geçen sene bu kadar yapmasada bu sene genelde olan bir olay :

üstümü değiştiriyorum içeriye bir gelmişim
annem: protein tozunu hazırladım 2litre suyu buzdolabına koydum gelirken karşıdaki kasaptan 1kg tavuk göğsü al sote yapayım geldiğinde..
ben: eyvallahh :))
haziran ayında:
annem: oğlum sen zayıfladın mı ne?
ekim-kasım:
annem: oğlum istersen yeter bu kadar fazla alma sonra yağ olur o?
aralık-ocak:
annem:???? bakalım ne diyecek 10kg daha kazanacağım :)

babamlada ara sıra sohbetlerimiz oluyor biceps 45 yok baba senin dedim ama enteresandır ölçtük babamın kol 47cm -100 kg 51 yaşında en son 25 sene önce yaptım diyor 3-4 sene :))

Boyaci

Gecen gün ben yokken eve ilk protein tozumu getirmisler kovayla. Anneme söylememistim kovayla gelecegini. Kadin sasirmis kovayi görünce, adami boyaci sanmis ve bu ne demis:))))) Gercekten forumdaki bu hikayeleri baslatan arkadasin anlattigina benzer. Adam da kiziniz istemisti demis gülümseyerek. Annem de gülmüs sonra. Bu da mi gelecekti basimiza demistir icinden. Sonra bana da anlatti gülerek protein tozunu nasil aldigini.

Biraz abarttigimi düsünüyorlar bu isi ama hoslarina da gidiyor ailemin. Beslenme düzenimi degistirdigimden bu yana onlar da saglikli beslenmeye calisiyorlar.
Bazen gece yarisi yemek yermisin diye sorup sinirimi bozuyorlar ama idare ediyoruz. Ben de irademi güclendiriyorum bu sorular karsisinda ;)

Anne: Yeter oğlum iyi oldun yapma artık.
Baldız: Fatih gibi oldun(62kg kayınço). Bu arada ben 82kg.
Eşim: Bunlar ne işe yarıyo şimdi(aminoasitler için)
Eşim: Aaa bunun kutusu güzelmiş atma ben turşu kurarım.(5lbs protein tozu)
Eşim: Kaç tl verdin sen şimdi bunlara?

:D

Ama genelde eşim spor yapmama destek olmuştur. Sigarayı bıraktığım için benim savunmam genelde benim supplemente verdiğim paranın iki katını veriyolar sigaraya. Başka hobim yok benimde sporum var işte. Benim haftada harcadığım zamanı millet kahvede bir günde harcıyo şeklinde oluyor genelde.

"Fiziğin yerinde... Canım benim, aslan evladım... Şu perdeleri taksana..." annem...

Bazen şans denen şeyi düşünüp çok mu şanssızım ki diye düşünüyorum. Neden hep omuz çalışılan güne denk geliyorsa...

Son düzenleme:
  • Like
Reactions: Azi
ilk defa carnitin içtiğimi gören annem:
anne:oğlum o ne
ben:carnitin anne.yağ eritmek için
anne:bir daha kullanırsam hakkımı helal etmem!!!

birde özellikle ilk yıllarda şunu derler..
- e hani sen gelişmemişsin..

bunu derken sanırlarki bodye başlayan herkes ilk 6 ayda jay cutler seviyesine gelebilir..emin olun böyle düşünüyorlar..:)

5 ay bitti ve bıktım herkesten bunu duymaktan :)

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 23:59 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 23:48 ----------

Yumurtlamaya başlayacaksın yakında
Kanatların çıkacak tavuk yemekten
Oha! Oğlum bu pilavı hem bugün hem yarın için yapmıştım

Kız arkadaş: Ben senin annenin yerinde olsam evlatlıktan reddederim :D

Buna rağmen 69 kg çok yiyorum ama kilo alamıyorum işte :)

öncelikle söyliyeyim kendimi yeterli görmüyorum.bir çok eksiğim var ama eskisine nazaran irileşip geliştiğim bir gerçek.

annem:fazla yorma kendini,üşütme, ye o kadardan bir şey olmaz (diyet yaparken :D )

babam: bodyguard diye yanımda gezdiricem seni.

arkadaşlarım: hani lan hiçbir şey yok (bunlar kıskanç tayfa)
kanka sen gitgide büyüyorsun (olumlu tayfa)

kızlar: göbek erimiş,iyi olmuşsun :D

off bu konuya bayıldım bizimkilerin tepki biraz farklı :D
annem:
yeter bu kutular (protein tozu ,aminoasit vb.) kısır olucaksın çocuğun olmayacak bak şarkıcı doğuşunda olmuyormuş :D
babam:
oğlum bu tozlar bir işe yaramıo bunun yerine sana harnup(keçi boynuzu pekmezi) alayım onu iç.
bu tozlar kısır ediyormus annen tv de izlemiş :D
halam:
kadının her hafta bir komşusu protein tozundan veya amino asitten ölüo beni arıo karsı komsu halı saha maçında senin içtiklerinden içmiş ölmüş üst komsu yan komsu hepsi pert apartman boşaldı resmen :D (onuda protein tozunun kısır yaptığına inandırmışlar :D)

bu forumda en çok bu konuya güldüm :D
oğlum bak bi yerin zedelenecek,sakatlanacan ömür boyu yapamıyacan 2 kilo yeter onlarla çalış bak sonra hiç kaldıramazsın(annem)

arasıra dumbelllara bakıyorlar bizimkiler annem hemen bunlar ne üleş gibi yerinden kalkmıyor.boş işlerle uğraşacağına git ders çalış (annem)

ablalarım:ben baştan deyim kızlar seni beğenmez böle gidersen.

annem:olum ben gögüsün kadın gögsü gibi oldu.böle şeymi olur.sonra yüksek bi sesle;ne bodyside ne fitnessı bak seneye sınavın var!

babam (evde tek karşı çıkmayan):aferim oğlum kolun küçücüktü.iyice kuvvetlendi aferim aferim.

annem:trt de filan halterciler oluyor annem hemen;bak hallerine küçücük kalmışlar sende böyle olacan

akşama kadar aynı laflar :D

sağolsunlar ailem anlayışlı ve düşünceliler '' oğlum ağır çalışınca kasların proteine ihtiyaç duyar ve bunu karşılaman gerekiyor aksi halde gelişim yerine düşüşe geçersin kullanmalısın '' ve benim cevabım '' eyw '' :D

Sürekli "kaldır aleti şurdan..." uyarısını alıyorum... bundan sonra da olacak..
.....

Dün eskidiği için 7 yıllık kullandığım çalışma istasyonunu bazı işe yarayan parçalarını alıp sessizce çöpe koydum...

Şimdi kaliteli bir ağırlık sehpası ve levazımatını arıyorum...

• Like
Reactions: Azi
Back
Yukarı