Değerli Üyemiz
Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!
Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle
sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve
yorumlamasını sağlayacaktır.
Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!
Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
Çok başarılı bir fizik, hatta gördüğüm en başarılı ektomorf diyebilirim, tebrik ederim.
Öncelikle canı gönülden tebrik ediyorum, umarım daha da güzel başarılara imza atarsınız.
Ben çalıştığınız kiloları -mümkünse- öğrenmek istiyorum. Bench Press, Squat, Deadlift gibi egzersizlerde, tam nizami - yardımsız kaç kiloyla kaç tekrar çalışabiliyorsunuz?
Teşekkürler.
şuan boy kilo ve yağ oranı kaç acaba gerçekten güzel bir bir vücut inşa etmişsin tebrikler
bence abi yağ oranın %10 ile %7 arasında bişey daha fazlası olacağını sanmıyorumBoyum 1.87 fakat aylardır ne tartıldım ne de ölçüme girdim. 90-92 kg aralığında olduğumdan neredeyse eminim fakat yağ oranım hakkında net bir şey söyleyemiyorum, 9-11 arası bir değerdedir büyük ihtimalle o da.
Canlı örneği benim bu cevabın 1.5 senedir bu sporu yapıyorum başlangıçta boyum 1.73 kilom 76'ydı.Şuan 1.78 boya 74 kiloyum.Bence alakası yok bb boy uzamasına etki etmiyor.Berkay abi boy uzamasini vg yavaşlatırmı? Forumda çok araştırdım ama herkes kendine göre yorumlar yapmış, bende boy gibi ömrümün sonuna kadar benle birlikte olucak olan biseyle ilgili bilincsiz hareket etmek istemiyorum.. Şimdi sonucta bu kaslar kasılıyor, sertleşiyor, bu yüzden kemiklere daha sıkı yapışıp boy uzamasını yavaşlatmaz mı? Ne düşünüyosun Berkay abi bu konuda..?
sen kaç yaşında başladınCanlı örneği benim bu cevabın 1.5 senedir bu sporu yapıyorum başlangıçta boyum 1.73 kilom 76'ydı.Şuan 1.78 boya 74 kiloyum.Bence alakası yok bb boy uzamasına etki etmiyor.
Berkay abi boy uzamasini vg yavaşlatırmı? Forumda çok araştırdım ama herkes kendine göre yorumlar yapmış, bende boy gibi ömrümün sonuna kadar benle birlikte olucak olan biseyle ilgili bilincsiz hareket etmek istemiyorum.. Şimdi sonucta bu kaslar kasılıyor, sertleşiyor, bu yüzden kemiklere daha sıkı yapışıp boy uzamasını yavaşlatmaz mı? Ne düşünüyosun Berkay abi bu konuda..?